Proč se v noci budí?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.8.11 10:25

Proč se v noci budí?

Můj šestiměcíční syn se pořád v noci budí na jídlo! Asi 6× spal celou noc a to dostal jen 120ml mléka! Ted dávám 200 mlíčka s kaší a pořád se mi budí! Prosím o nějaké rady a skušenosti jak by mohl spát celou noc bez probuzení! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
9.8.11 10:31

A kolikrát se ti budí? Já myslím, že v šesti měsících na to má ještě nárok. Náš roční se taky jednou budí na mlíko a jak ho nedostane, tak prostě znovu neusne. Říkám si, že do 18 mlíko v noci pít nebude, tak mu ho vesele dávám a neřeším to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.8.11 10:42

Nemůže ho po tom mlíčku s kaší třeba bolet bříško?A co zoubky,netlačí se ven?Můj syn má sice 15.měs.,ale od toho půl roku mi taky spí bídně právě kvůli těm zoubkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
9.8.11 10:43

Naší bude rok a taky se v noci budí.Někdy jednou za noc a někdy i 5× :roll:
V 6 měsících jsem to vůbec neřešila,brala jsem to jako normální věc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
9.8.11 10:45

Mě se chlapeček taky budí. Před spaním v 20:00 dostane 150ml kaše a prso a je tuhej, v 21:00 první buzení, pak v 23:00 pak ve 2:00 a pak v 6:00, to vstává. Je mu 8 měsíců, taky si myslím, že by měl spát. No a před třemi dny jsem zjistila, že se budí, protože chce čůrat(!!!) Takže to dělám tak, že se probudí, já ho rozbalím, šoupnu (podržím) na nočník, on se vyčůrá, já zabalím a zase spí. Když nemůže zabrat, dostane dudlíček. Uznávám, že to není ono, ale třeba už na dnešek se vzbudil jen o půlnoci a pak k ránu. Tak to zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
9.8.11 10:46

Ahoj holky, naše malá se taky budí, respektive budila, někdy více, někdy méně. Ale na radu holek tady jsem zkušila bylinky Pedikap, normálně je koupíte v lékárně okolo 150 Kč a světe div se, malá spí opravdu mnohem, mnohem líp. Pokud jí nenarušíme teda režim, že spí jinde, tak se vzbudí jednou na bumbání a spinká krásně. Dokonce spí i dýl než dřív. Tak je zkuste.

• Citovat
  • Upravit
Caty
9.8.11 10:47

Pajulinko, zkus místo mléka dát v noci čaj, brzy zjistí, že mlíčko nebude a bude se budit méně. A nerostou mu třeba i zoubky?

• Citovat
  • Upravit
1249
9.8.11 10:52
Caty píše:
Ahoj holky, naše malá se taky budí, respektive budila, někdy více, někdy méně. Ale na radu holek tady jsem zkušila bylinky Pedikap, normálně je koupíte v lékárně okolo 150 Kč a světe div se, malá spí opravdu mnohem, mnohem líp. Pokud jí nenarušíme teda režim, že spí jinde, tak se vzbudí jednou na bumbání a spinká krásně. Dokonce spí i dýl než dřív. Tak je zkuste.

to je čaj?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
9.8.11 11:08

A víš určo, že má hlad? :nevim: Není to třeba nečím jiným?! :think: Kojíš nebo přikrmuješ? Nemáš třeba slabé mlíko? Zkoušela jsi BEBU na dobrou noc? Není mu třeba těžko po té kašičce? Nebolí ho bříško, co prdíky? Třeba fenyklový čaj, nebo nějaký jiný na uklidnění? Jestli má opravdu hlad, není možný, že to třeba vyzvracel, na to je dobrý Nutriton, na zhuštění mlíka. Zoubky jsou další možnost, zkus mu namazat dásničky před spaním. Někdo radí i citron, ale to nevím?! :nevim: Zkus a uvidíš......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
9.8.11 11:20

Náš syn dřív spal naprosto krásně od 8 do cca 4 ráno, kdy se budil hlady a po jídle zase zabral. Cca od půl roku se to zhoršilo a teď v 8 měsících se budí někdy i po dvou hodinách. Stále hodně kojím. Hlad mít nemůže, protože tak často nejí ani přes den. Prostě se budí ze zvyku či co. ZAtím mu to prso dávám, ale chystáme se ho přesunout do jeho pokoje a pak asi nastoupíme na tvrdou odvykací kůru. Někdy se prostě děti budí, protože si na to tak zvyknou.

• Citovat
  • Upravit
Caty
9.8.11 11:24

Nene, jsou to bylinky, čisté bylinky.

• Citovat
  • Upravit
20777
9.8.11 11:24

Holky a spurty vám nic neříkaj :lol: Cca ve třech a šesti týdnech a pak ve třech a šesti měsících bývají největší :pankac:

http://www.moje-rodina.cz/…ustovy-spurt

Ještě nějakou dobu počkej, než začneš dělat nějaká opatření. Děti rostou ve skocích (do toho ty zoubky), takže se přechodně to buzení prostě zhorší. Může to trvat i 14 dní a pak to bude zas lepší. Taky záleží na kapacitě žaludku. Některé dítě spinká celou noc už od narození, některé se jednou na mlíko budí i těsně před druhým rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.8.11 11:26
P28 píše:
Náš syn dřív spal naprosto krásně od 8 do cca 4 ráno, kdy se budil hlady a po jídle zase zabral. Cca od půl roku se to zhoršilo a teď v 8 měsících se budí někdy i po dvou hodinách. Stále hodně kojím. Hlad mít nemůže, protože tak často nejí ani přes den. Prostě se budí ze zvyku či co. ZAtím mu to prso dávám, ale chystáme se ho přesunout do jeho pokoje a pak asi nastoupíme na tvrdou odvykací kůru. Někdy se prostě děti budí, protože si na to tak zvyknou.

Měli jsme teď to samé. Ale už se to samo zlepšilo (asi po třech týdnech) bez jakéhokoliv opatření :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.11 11:33

děkuji moc za rady! Je možné že roztou zoubky! jste moc hodné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.8.11 11:59

6 krát je teda sakra moc, ale tak třeba se nedojí po posledním krmení-usne třeba nebo má tak často žízen', anebo chce prostě mámu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí