Proč se mnou nechce spat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
15.2.23 20:54

Hele potřebujete najít cestu, jak se o rozdílných potřebách v sexu bavit ta aby se ani jeden necítil zahnaný do kouta, zahanbený, ponižovaný a podobně.

Potřebujete mluvit upřímě o masturbaci a případné poruše erekce, protože pokud to není tak, že si ho mastí třikrát denně, protže s tebou spát nechce a nebo nemá milenki(což je nepravděpodoná varianta), tak nejspíš bude na pozadí zdravotní či psychický problém, který potřebuje řešit, protože pak ta ztráta libida/porucha erekce je jen příznak a když to nebude řešit, přijdou horší příznaky. A čím dřív to začne řešit, tím dřív to vyřeeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.2.23 20:55

@Kitokato ja nevim, co si pamatuju presne na Vanoce jsme spolu spali, pak asi o 2 tydny pozdeji ale protoze nas rusil pes furt tu behal, on uz na to pak chut nemel a uprostred jsme to prerusili, od ty doby nic..jinak predtim od ty doby co spolu bydlime coz je pul roku to je tak jednou za mesic? jak kdy..ale jinak nemam zadny duvody obav, jak rikam jezdi domu vcas, chce se mnou travit cas takze nemam sebemensi pochyby…treba je fakt jen unaveny z prace, pro nas oba je to nove protoze jsme po skole a poprve zamestnani a jeste poprve s nekym zijeme..fakt nevim :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
15.2.23 21:01
@dramababe píše:
@Kitokato ja nevim, co si pamatuju presne na Vanoce jsme spolu spali, pak asi o 2 tydny pozdeji ale protoze nas rusil pes furt tu behal, on uz na to pak chut nemel a uprostred jsme to prerusili, od ty doby nic..jinak predtim od ty doby co spolu bydlime coz je pul roku to je tak jednou za mesic? jak kdy..ale jinak nemam zadny duvody obav, jak rikam jezdi domu vcas, chce se mnou travit cas takze nemam sebemensi pochyby…treba je fakt jen unaveny z prace, pro nas oba je to nove protoze jsme po skole a poprve zamestnani a jeste poprve s nekym zijeme..fakt nevim :/

No hele ještě byste měli trtkat jak králíci. Takže pravděpodobně byl zasažen vlnou počátečního vzrušení a teď přešel na to jaký je skutečně. Protože intenzivně jste spolu spali teda jen nějaký půl rok, když spolu půl roku bydlíte a jste spolu necelý rok. Takže asi na ten sex tolik není a s tebou to nesouvisí. Nicméně souhlasím s tím, že byste se spolu měli naučit mluvit. Protože jinak to nevyřešíte, ty budeš frustrovaná a on na to bude kašlat, případně se urážet. Když už ti řekne ty kecy co říkal, tak má říct jak to je a ne odpovídat na otázku otázkou nebo slovním útokem, tak se k ničemu nedoberete. Takže sednout si a promluvit, žádná zázračná rada neexistuje. Ale přikláním se k tomu, že na sex moc není nebo je línej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.2.23 21:05
@Giovanna1 píše:
Chápu, že jsi z toho frustrovaná. Něco je špatně, to je jasný. Pripichnu se, docela mě to zajímá, hlavně reakce mužské části :think: Jinak za mě jste na sebe moc nalepení, pořád spolu… Měli jste to hodně intenzivní a nějak se to vyčerpalo… Pokud vám oběma takový vztah vyhovuje, proč ne. Ale jestli není problém i v tomto.

@Giovanna1

Jsme spolu sice furt, ale oba mame takovou povahu spis introvertni, a taky nas nejlepsi kamaradi oba zklamali..takze casto jsme s rodinama, at uz s moji nebo jeho, ja jedu za moji nebo jeho mamkou, on zase za tatkou..takze nasi nejblizsi jsou rodina a i on to vidi takhle, ani se moc nehadame, jen kdyz nekde necha spinavy pradlo a ja ho hledam :D zezacatku jsme spolu byli taky porad a ten sex tam byl, ale ted je to pro nas oba nove, poprve s nekym bydlime a sdilime vse, take nove prace, oba dva si navzajem pomahame a podporujeme se kdyz je ten druhy na dne..takze jak pise slecna muze to byt spise psychicky, protoze mame takovy svoje pohledy zamilovany a takovy fraze co ma asi kazdy ve vztahu..ale je videt ze to nevymizelo ani z jeho strany, ze nas to neomrzelo..proto se ptam prave tady, kde jinde muze byt problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.2.23 21:13

@Martha03 jako kdybych to mela rict z me strany, taky bych ted na to nemela silu kazdy den jako driv, rada si k nemu vecer u filmu lehnu, pritulim se a jen se mazlim a on to ma stejne..ten kontakt tam je porad. ale asi to bude presne jak rikas, protoze kdyz jsme se znali na stredni tak jsme meli vylozene sexualni pohledy ze bysme se znasilnili ocima..takze ja v nem asi vzdycky videla ze ten sex rad ma a ted je to problem jen v me hlave, protoze ja bych na to taky nemela kazdy den tim jak jsme unaveni, mame ted 5mesicni stenatko, takze davame ten cas jemu a celkove vsemu ostatnimu…ale jsou chvile kdy to fakt chci a jen predstava na nas sex me dostane, tak se snazim zacit ale on nechce, tak ted uz si k nemu jen lehnu a do debat nejak nejdu a jsem rada ze jsme spolu, protoze i on mi to porad dava najevo vsema krasnyma zpusobama. tak to asi bude fakt jen to ze az ted jsme oba poznali lasku a ten kazdodenni sex nepotrebujeme jako driv kdyz jsme kazdej bydleli jeste s rodici…ale jak rikam ja jsem ten iniciator ale v sexu je dominantni on, takze je to tak 50/50, ale spis na ten sex mam chut vzdy ja a ne on no..mas pravdu je to o te komunikaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
15.2.23 21:25
@dramababe píše:
@Giovanna1Jsme spolu sice furt, ale oba mame takovou povahu spis introvertni, a taky nas nejlepsi kamaradi oba zklamali..takze casto jsme s rodinama, at uz s moji nebo jeho, ja jedu za moji nebo jeho mamkou, on zase za tatkou..takze nasi nejblizsi jsou rodina a i on to vidi takhle, ani se moc nehadame, jen kdyz nekde necha spinavy pradlo a ja ho hledam :D zezacatku jsme spolu byli taky porad a ten sex tam byl, ale ted je to pro nas oba nove, poprve s nekym bydlime a sdilime vse, take nove prace, oba dva si navzajem pomahame a podporujeme se kdyz je ten druhy na dne..takze jak pise slecna muze to byt spise psychicky, protoze mame takovy svoje pohledy zamilovany a takovy fraze co ma asi kazdy ve vztahu..ale je videt ze to nevymizelo ani z jeho strany, ze nas to neomrzelo..proto se ptam prave tady, kde jinde muze byt problem

Chápu. Hele, pokud on má chuť na sex s tebou jen jednou měsíčně, je to fakt dost málo a podle mě se to nedá svést na to, že je unavený z práce atd. Protože přijde víkend, oddech od práce, klídek…a ta chuť by tam přijít měla. Takže za mě by logicky měla být u něho chuť na sex aspoň o tom víkendu, kdy je klid. Nebo pochopím to, když je v práci jednu dobu náročné období, že v tomto období apetit není…ale když to období pomine, měla by zas přijít ta chuť. A teoreticky ještě i chuť dohnat ztracené ;)
Jasně, oba máte novou práci, bydlíte spolu…nikdy to nebude jako v zacatcich, to je jasné. Ale jednou za měsíc…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.2.23 21:27
@Giovanna1 píše:
Chápu. Hele, pokud on má chuť na sex s tebou jen jednou měsíčně, je to fakt dost málo a podle mě se to nedá svést na to, že je unavený z práce atd. Protože přijde víkend, oddech od práce, klídek…a ta chuť by tam přijít měla. Takže za mě by logicky měla být u něho chuť na sex aspoň o tom víkendu, kdy je klid. Nebo pochopím to, když je v práci jednu dobu náročné období, že v tomto období apetit není…ale když to období pomine, měla by zas přijít ta chuť. A teoreticky ještě i chuť dohnat ztracené ;)
Jasně, oba máte novou práci, bydlíte spolu…nikdy to nebude jako v zacatcich, to je jasné. Ale jednou za měsíc…? :think:

ja vim no..co teda myslis ze je pricina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
15.2.23 21:34
@dramababe píše:
ja vim no..co teda myslis ze je pricina?

Nevím, jsem sama zvědavá, co ti poradí. Za mě fakt je hrozný ten nepoměr… že předtím tak moc často, a teď jednou za měsíc. Je to obrovský rozdíl, než aby se to dalo svést na tu práci nebo něco jiného.
Musíš najít odvahu promluvit si s ním o tom. Já chápu, že se ti do toho nechce a že nechceš to krásné mezi vámi pokazit, že se bojíš, abys to mezi vámi nepokazila. Jednou to ale budeš muset udělat, jinak tě to bude víc a víc užírat. Třeba je to jen přechodně a samo od sebe se to spraví, ale po pravdě tomu moc nevěřím. Pokud máte mezi sebou takový fajn vztah, neměl by být až zas takový problém si to zkusit vyříkat… I když je introvert, měl by se ti otevřít. Ne hned, ale časem jo. Hlavně ale on musí vědět, jak moc tě to trápí a že opravdu chceš znát pravdu. Protože pokud k tomu přistoupis tak nějak laxně (ve stylu: budu ráda, když se mi svěris, ale není to zas tak důležité), neřekne ti nic. To jsou jen moje postřehy, nevím, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová