Proč se mnou nechce spat?

Anonymní
26.6.21 17:45

Proč semnou nechce spat

Ahoj mám dotaz jsem tu nová chtěla bych radu mám přítele 7 měsíců a nespí semnou mě je 35a jemu 40 říkal mi že to není moje chyba že mě miluje a chce semnou být jenže jsem pak zahlédla jeho SMS kde mu psala jeho ex z kterou byl 15 let a před dvěma lety mu odešla z jiným chtěla fotku psa a psala mu jak je jí vše líto tak tu fotku poslal a ktomu ještě aji moji kde je psáno moje žena a když se snažím o něco tak je pořád unavený nebo spí i když jsme úplně sami tak já už nevím pripada mi že si dá radši pivo a pak jde spát

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11840
26.6.21 17:52

Tak tím ji asi chtěl dát jasne najevo že je s tebou…to bych brala positivně…
S tím sexem nevím…můj muž chodí často unavený z prace vstává skoro denně před 5 a vrací se kolem 8 večer. Nají se, dá sprchu lehne si a během 5ti minut obvykle spí. Takže když něco chci musím si ho v podstatě znásilnit :lol: ne že by mu to vadilo :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.06.21 v 18:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.6.21 18:00

No stou práci to bude asi ono pracuje na směny ale i když máme volno tak nic a navíc jsem zjistila že má v práci kamaráda co je gay a miluje toho mého když zavolá tak mu jde hned pomoct pořád mu píše a volá a on mu odpovídá semnou to ale tak nedělá a jednou řek že když ku mě přijede tak si aspoň odpočine a navíc on si to sem tam udělat nechá ale mě nic tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zlobivá_matka
26.6.21 18:02

Slyšela jsi někdy o podnětu a přísudku? Tihle dva spolu žijí ve větě a spí spolu v jednom kuse.

• Citovat
  • Upravit
596
26.6.21 18:03

To je masakr to cist :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
26.6.21 18:43

@Rebeli gramatika fakt příšerná, ale to hodnotit nebudu.

@Rebeli píše:
No stou práci to bude asi ono pracuje na směny ale i když máme volno tak nic a navíc jsem zjistila že má v práci kamaráda co je gay a miluje toho mého když zavolá tak mu jde hned pomoct pořád mu píše a volá a on mu odpovídá semnou to ale tak nedělá a jednou řek že když ku mě přijede tak si aspoň odpočine a navíc on si to sem tam udělat nechá ale mě nic tak nevim

Není taky teplej? Skoro bych řekla, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
26.6.21 19:13

Buď se chce vrátit k bývalé, nebo nad tím přemýšlí… To znám :( Doporučuji vztah ukončit, protože pokud to s ní nemá ukončeno teď, nebude mít nikdy. Moje zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.6.21 19:15

To mě nenapadlo děkuji za radu zeptám se ho na rovinu a uvidíme co odpoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2387
26.6.21 19:44

Řekla bych, že má buď jinou, nebo třeba nějaký zdravotní problém. V každém případě po sedmi měsících vztahu není odmítání sexu normální.

OT: Pardon, ale už mi to nedá. To je co za módu psát předložky se zájmeny dohromady? Konkrétně to „semnou“ je tu snad v každém pátém příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.6.21 20:01

Omlouvám se špatně mi to píše neumím nastavit klávesnici, myslím si že žádnou jinou nemá protože buď jsme spolu doma, nebo jsme v práci a jinak pomáhá rodičům na baráku, zdravotní problém mě také napadl protože jak to zkoušíme a když už je vzrušený tak se to stejně nepodaří a je po všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.6.21 12:23
@Anonymní píše:
Ahoj mám dotaz jsem tu nová chtěla bych radu mám přítele 7 měsíců a nespí semnou mě je 35a jemu 40 říkal mi že to není moje chyba že mě miluje a chce semnou být jenže jsem pak zahlédla jeho SMS kde mu psala jeho ex z kterou byl 15 let a před dvěma lety mu odešla z jiným chtěla fotku psa a psala mu jak je jí vše líto tak tu fotku poslal a ktomu ještě aji moji kde je psáno moje žena a když se snažím o něco tak je pořád unavený nebo spí i když jsme úplně sami tak já už nevím pripada mi že si dá radši pivo a pak jde spát

Ukončení patnáctiletého vztahu může být pro někoho stejně traumatické jako pro někoho autohavárie.
Popovídejte si se svým mužem. Proberte s ním, zdali ho něco netrápí. Pakliže vás bude ujišťovat, že je vše v pořádku, tak mu sdělte svou vlastní nepohodu.
Nebylo by od věci mu nabídnout možnost si jen tak obecně popovídat s psychoterapeutem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.6.21 12:24

Děkuji za radu zkusím to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.23 19:14

Přítel se mnou nechce spát po roce vztahu

Ahojky, píšu raději anonymně..s přítelem spolu budeme rok a bydlíme spolu, známe se dlouho už od střední, a vždy mezi námi byla chemie..ve škole, přes zprávy, ale nikdy jsme si to neřekli, až po škole. Pak to bylo hodně intenzivní, často jsme spolu trávili čas, a po měsíci vztahu jsem u něj poprvé spala, což jsem nikdy tak neměla, vždy jsem chtěla čas, a ne na to jít takhle rychle..každopádně tím začal náš hodně intenzivní sexuální život, spali jsme spolu i vícekrát denně, a ne jen u něj doma..od té doby jsem k němu jezdila častěji, až jsem tam nakonec měla většinu věcí, a měli jsme v plánu se spolu sestěhovat. Takže mezi hledáním a chozením na prohlídky bytů jsme spolu spali a byli pořád spolu, ten sexuální život byl fakt na denní bázi. Teď jsme spolu teda rok, a spíme spolu tak jednou za měsíc..on říká že je unavený z práce což chápu, ale oba máme energii na výlety a vše ostatní, tak proč ne na tohle. Z mojí strany tam snaha je, ale on vždy řekne že teď ne že na to chuť nemá..jinak je vše skvělé, nosí mi kytky, usínáme spolu, pořád spolu ten čas trávíme různými způsoby, on jezdí domů brzo a já pracuji z domu takže každý den a odpoledne jsme spolu, pokud zrovna něco nedělá s tátou. Ale štve mě ten sex..vím že to není nejdůležitější, ale ke vztahu to zkrátka patří a já když jsem mu naznačila jestli je vše v pohodě jestli ho pořád přitahuju, tak řekl že to je u holek typický hned si myslejí že je nepřitahuje atd..takže fakt nevím co si mám myslet, jednou jsem ho načapala na wc jak si ho honí, ale vymluvil se mi že když spolu nespíme tak mu asi nestojí že je něco špatně s ním..přitom u něj je to naopak, má fakt výdrž a s tím že by mu nestál problém nemá. Tak poraďte prosím, jsem s ním šťastná, protože mě dělá šťastnou a je to první kluk kterej se ke mě nechová jako hovado, ale tohle mě trápí..spíš mě zajímá reakce kluků, já mu totiž do hlavy nevidím. Za odpovědi budu moc ráda.

• Citovat
  • Upravit
340
15.2.23 19:19

Jak dlouho tohle období trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
15.2.23 20:50

Chápu, že jsi z toho frustrovaná. Něco je špatně, to je jasný. Pripichnu se, docela mě to zajímá, hlavně reakce mužské části :think: Jinak za mě jste na sebe moc nalepení, pořád spolu… Měli jste to hodně intenzivní a nějak se to vyčerpalo… Pokud vám oběma takový vztah vyhovuje, proč ne. Ale jestli není problém i v tomto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová