Nevyužité příležitosti - proč to všechno vím až teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
30.4.12 21:52

@Sisulík Ale jistě, já mám opačnou tendenci, která se prohlubuje od vstupu na akademickou půdu. Stručně řečeno po přijetí na univerzitu jsem si myslela, že jsem chytrá, po letech na akademické půdě zjišťuji, že to zase taková sláva není. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
30.4.12 21:53

Nebojuju. Já se totiž často ani nedostanu k tomu vzdávání, protože zůstanu u plánů :x . A to taky nesjem hloupá, nešikovná ani tupá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.4.12 21:54

@Sisulík jj, motivace na me pusobi taky, bezne mam doma bordel, ale jakmile se blizi navsteva, nebo vanoce, tak kmitam jak fretka a cumim kolik toho zvladnu. I s praci. Vyrabim sperky a kdyz byl zajem a odbyt, tak jsem toho taky zvladla dost, ted neni ani jedno, uz jen siju hracky na dceru a jde mi to jak psovi pastva.

a nejhorsi zabijak je EMIMINO! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
30.4.12 21:55
@suik píše:
@Sisulík @eva valoi ja na tom taky nevidim nic spatneho, ja bych to do svych pozitivnich vlastnosti taky zaradila :mrgreen: (to inteligentni pravda se trochu chovava za materskou a tehotenskou demenci :mrgreen: )

Já mám obecně ráda lidi, kteří se vnímají pozitivně :D je to inspiračka a hlavně neodsávají mi energii. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
30.4.12 21:56
@omites píše:
nevím,jak zakladatelka, ale já jo… :mrgreen: taky s bohatýma zkušenostma :palec: Akorát že já to nevnímám tak tragicky.

Tak já budu bilancovat příští měsíc, jsem o deset let starší než zakladatelka, tak třeba si taky pobečím :lol:

• Citovat
  • Upravit
14856
30.4.12 21:58

@Sisulík jj, ja taky :palec: … ja jsem se to naucila pri pracovnich pohovorech.

samo je treba i vedet, kde ma clovek slabiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
30.4.12 21:58

a kdybys mela vsechno to, o co jsi prisla, byla bys taky tak stastna jako ted? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
30.4.12 22:02
@suik píše:
@Sisulík jj, ja taky :palec: … ja jsem se to naucila pri pracovnich pohovorech.samo je treba i vedet, kde ma clovek slabiny.

Podle mě - a to by se mohla zakladatelka třeba ještě naučit - je potřeba mít se ráda i se svýma slabinama ..počítat s nima. Hned je život barevnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
30.4.12 22:03

@Sisulík Jak ji znám, to ona se má ráda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.4.12 22:07
@eva valoi píše:
@suik *A přitom jsem velice chytrá, šikovná a inteligentní osoba*** Mně to přišlo jenom legrační, když to takhle hezky o sobě napsala. :)

Proč? Já si to o sobě myslím taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
30.4.12 22:10

@Angua To je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
30.4.12 22:22

Já se vůbec do ničeho nepouštím a jsem vůbec velice spokojená sama se sebou :mrgreen:
Myslím ,že veškeré ambice jsou jen falešné tlaky doby..Takže mě už nikdo nestrhne, mám na to svůj názor..
Já to cpu furt a všude - ale nejlepší je nic nechtít a člověk je štasten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
30.4.12 23:37
@eva valoi píše:
@suik *A přitom jsem velice chytrá, šikovná a inteligentní osoba*** Mně to přišlo jenom legrační, když to takhle hezky o sobě napsala. :)

hihi :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.12 00:17
@Lizbeth píše:
nejlepší je nic nechtít a člověk je štasten.

no to je kravina teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
1.5.12 07:17
@Sisulík píše: :D ale tak proč se nepochválit ..mě to přijde pozitivní - aspoň nekvílí a je schopná se pochválit a má se ráda .. :) co by ne … to je náhodu prima - kdo jinej nás pochválí než my samy ?(my ženy)
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová