Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sisulík Ale jistě, já mám opačnou tendenci, která se prohlubuje od vstupu na akademickou půdu. Stručně řečeno po přijetí na univerzitu jsem si myslela, že jsem chytrá, po letech na akademické půdě zjišťuji, že to zase taková sláva není. ![]()
Nebojuju. Já se totiž často ani nedostanu k tomu vzdávání, protože zůstanu u plánů
. A to taky nesjem hloupá, nešikovná ani tupá ![]()
@Sisulík jj, motivace na me pusobi taky, bezne mam doma bordel, ale jakmile se blizi navsteva, nebo vanoce, tak kmitam jak fretka a cumim kolik toho zvladnu. I s praci. Vyrabim sperky a kdyz byl zajem a odbyt, tak jsem toho taky zvladla dost, ted neni ani jedno, uz jen siju hracky na dceru a jde mi to jak psovi pastva.
a nejhorsi zabijak je EMIMINO! ![]()
@suik píše:
@Sisulík @eva valoi ja na tom taky nevidim nic spatneho, ja bych to do svych pozitivnich vlastnosti taky zaradila(to inteligentni pravda se trochu chovava za materskou a tehotenskou demenci
)
Já mám obecně ráda lidi, kteří se vnímají pozitivně
je to inspiračka a hlavně neodsávají mi energii. ![]()
@omites píše:
nevím,jak zakladatelka, ale já jo…taky s bohatýma zkušenostma
Akorát že já to nevnímám tak tragicky.
Tak já budu bilancovat příští měsíc, jsem o deset let starší než zakladatelka, tak třeba si taky pobečím ![]()
@Sisulík jj, ja taky
… ja jsem se to naucila pri pracovnich pohovorech.
samo je treba i vedet, kde ma clovek slabiny.
a kdybys mela vsechno to, o co jsi prisla, byla bys taky tak stastna jako ted? ![]()
@suik píše:
@Sisulík jj, ja taky… ja jsem se to naucila pri pracovnich pohovorech.samo je treba i vedet, kde ma clovek slabiny.
Podle mě - a to by se mohla zakladatelka třeba ještě naučit - je potřeba mít se ráda i se svýma slabinama ..počítat s nima. Hned je život barevnější ![]()
@eva valoi píše:
@suik *A přitom jsem velice chytrá, šikovná a inteligentní osoba*** Mně to přišlo jenom legrační, když to takhle hezky o sobě napsala.
Proč? Já si to o sobě myslím taky ![]()
Já se vůbec do ničeho nepouštím a jsem vůbec velice spokojená sama se sebou ![]()
Myslím ,že veškeré ambice jsou jen falešné tlaky doby..Takže mě už nikdo nestrhne, mám na to svůj názor..
Já to cpu furt a všude - ale nejlepší je nic nechtít a člověk je štasten.
@eva valoi píše:
@suik *A přitom jsem velice chytrá, šikovná a inteligentní osoba*** Mně to přišlo jenom legrační, když to takhle hezky o sobě napsala.
hihi
![]()
@Lizbeth píše:
nejlepší je nic nechtít a člověk je štasten.
no to je kravina teda…
@Sisulík píše:ale tak proč se nepochválit ..mě to přijde pozitivní - aspoň nekvílí a je schopná se pochválit a má se ráda ..
co by ne … to je náhodu prima - kdo jinej nás pochválí než my samy ?(my ženy)