Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dnes odpoledne ,když jsem šla se synkem ze školky domů jsme před barákem potkaly sousedku co bydlí přímo pod náma.Synek pěkně nahlas pozdravil a pochválil se,jak je šikovný,že hezky paní pozdravil.Tak mu povídám,no jsi moc šikovný,víš,přeci,že zdravit se musí,to je moc hezké,že to víš.Až nás paní sousedka přešla a byla od nás pěkný kus otočila a s prominutím zařvala,že šikovný budeš až přestaneš dupat.No holky jsem v šoku
.Chápu,že je malej hlučnější a tím,že nemáme koberce je to méně tlumené,ale nechápu paní,že u nás nemohla zastavit a říct mi to v klidu aníž by zařvala takhle na syna a pokračovala,jako největší frajerka dál.No docela mě to zabolelo,mám teď nějaké starosti se zdravím,tak jsem asi víc citlivější,ale i tak si říkám,že to je moc.Přitom zrovna tahle rodinka pod náma nepatří mezi ty tiché.Myslím,že až paní potkám,tak jí vysvětlím,že by bylo dobré ,aby zabalila kufry a odstěhovala se na samotu,protože holt v paneláku to lepší nebude.Uf,tak jsem si trochu vypsáním ulevila a omlouvám se,že jsem se tak rozepsala.Potřebovala jsem to dostat ven.Díky Petra.
Lidi jsou kreténi a je smutný, že si necháš zkazit den někým, kdo za to vůbec nestojí.
Začala bych dupat společně se synem
My tydle boje vedeme jak se sousedy nad námi, tak pod námi. Akorát my jsme ti tišší ![]()
V tuto chvíli dupat nemá cenu,protože je tam takovej křik a bouchání dveřma,že by to asi neslyšeli
.
Né, to se musí ve správnou dobu…nejlépe těsně před 22 hodinou nebo ráno kolem 5 - 6 hodiny
![]()
Bohužel, někteří lidé jsou takový jací jsou a my s tím nic nenaděláme. Bylo to od ní teda dost sprostý. A k tomu, že oni nepatří mezi ty tiché, tak právě ti, co dělají největší krvál a jiné věci, tak si nejvíc stěžují a mají nějaký problém. Takže hlavu vzhůru a až ji potkáš, tak do ní
![]()
Jinak samozřejmě malého krotím pořád,nedupej, nelítej,pod náma bydlej lidi…,ale holt někdy si zařádí.
V našem vchodě jsme černé ovce my ![]()
Nad námi bydlí mamča se dvěma dětmi, ty taky dupou, když si hrajou, ale to přehluší televize nebo rádio. Pracujeme z domova, takže se fakt nejedná o nějakou hodinku denně, než jdou děti večer spát. Ale nikdy by mě nenapadlo tohle nějak řešit, prostě je to panelák. Zato na nás chodí sousedka pod náma, neustále jí něco vadí, nedejbože když nám něco upadne na zem
Čekám, až se začneme probírat na domovní schůzi ![]()
Bych si asi myslela že ta paní má nějaký komplex…na takovýhle lidi ani moc nereaguju…chápu že něktarým muže vadit hluk,dupání atd ale pozdravit by mohli kord když pozdraví malé dítě, a poku teda chtějí něco říct tak snad slušně příjdu a snažím se to probrat ne? tak se s tim nestrwesuj paní je kráva ![]()
Tak asi zenska mela taky zrovna nejakou spatnou naladu,starosti,tak si to vylelana malem,ale stejne je strelena.Bych ji poslala tam kde slunce nesviti,kasli na ni,hod ji za hlavu,nevim co si mysli v panelaku ![]()
jo to jsou takový průpovídky z pozarohu, místo, aby lidi normálně komunikovali na úrovni. měla bych chuť jí říct : vy si myslíte, že tomu to děcko rozumí, co jste mu řekla ? anebo : vy jste něco říkala mému synovi ?
mýho syna se sousedky na něco ptaly už jako miminka. v tu chvíli já se usmívám a je to na mě ? není ..
ale ta Tvoje Tě chtěla naštvat, tohle pokřikování fakt nemá úroveň. buď v klidu.
Mě prostě zamrzelo,že mi to mohla v klidu říct do očí a nepořvávat po sídlišti na kluka takové hovadiny.Nevím,jak se může cítit 40letá paní,že zařve na 4letého kluka,kterému je to stejně jedno.To spíš zákeřnost byla myšlená na mě. ![]()
@Petruše80 píše:
Mě prostě zamrzelo,že mi to mohla v klidu říct do očí a nepořvávat po sídlišti na kluka takové hovadiny.Nevím,jak se může cítit 40letá paní,že zařve na 4letého kluka,kterému je to stejně jedno.To spíš zákeřnost byla myšlená na mě.
A koukám, že se jí to podařilo, tě rozhodit…Vykašli se na ní, prosím tě. Takovejch ještě bude.
U nás byl taky boj sousedce vadilo že běhá občas něco spadne,bouchala do topení tak jsem jí slušně řekla že jsme se lítat nenaučili, pak jí začalo vadit prádlo na balkoně že má pak doma tmu a musí svítit tak jsem se jí zeptala jak to bylo když ona měla malé děti a jestli jí to baví, že kluka uvazovat k židli nebudu a prádlo dál budu věšet na balkon a je klid.
No,ale pro pobavení vám holky napíšu,že sice je rozvedená,ale s ex bydlej v jednoum bytě a pán mě vždy podrží dveře,když jdu,popřeje mi hezký den,tak jestli není chyba někde jinde než v dupání našeho dítka.Ono i když je to ex…
.