Nechápu některé lidi - sousedka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
24.4.12 17:23

Prosimte vubec se s tim nevzrusuj.
Anebo ji naopak zatluc na dvere a slusne, ale docela vazne ji rekni, ze by jsi velmi ocenila kdyby pokud ma nejaky problem ho resila jako dospely clovek a ne nejaka pubertacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
24.4.12 17:24

Děti prostě dupou - nemají zralý mozeček (to není zrodnělina, myslím cerebellum) a jsou přirozeně ataktické. To se projevuje dupáním. je to normální.
Důchodci mají selektivní paměť. Normální děti dupou jenom ve dne a tak nemohou vadit nikomu, kdo zrovna nedospává noční. Ergo,stěžuje-li si kdo na dětstký dupot, je to nejspíš neurotik. Nemá cenu to s ním jakkoli řešit, má prostě smůlu.
Chlapečkovi vysvětli, že paní je nemocná a všechno si moc bere, ať v něm nepěstuješ nenávistnost k lidem. Tady sis zanadávala, ulevila, to je fajn, od toho tu jmsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.4.12 17:26

Pudloslavo díky :kytka: .A s tím,že je paní nemocná jsem se musela zasmát…ona tak opravdu někdy vypadá.Jí už chybí jen ten tik u oka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.4.12 17:27

A sousedka pozdravila - odpověděla :mrgreen: Možná ji bylo trapně, že se dítě pochválilo a ona držela hubu :mrgreen: :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.4.12 17:28

Nevím,jestli jí bylo trapně ,ale jak se tu u nás říká,nesla se jak pětikoruna do záložny,když si zařvala :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
24.4.12 17:32
@Petruše80 píše:
Mě prostě zamrzelo,že mi to mohla v klidu říct do očí a nepořvávat po sídlišti na kluka takové hovadiny.Nevím,jak se může cítit 40letá paní,že zařve na 4letého kluka,kterému je to stejně jedno.To spíš zákeřnost byla myšlená na mě. :cert:

to je přesně ono..já svýho syna do zdravení nikdy nenutila a zdravil jen toho, komu věřil. já jako malá musela zdravit i starý nerudný chlapy a to bych své dceři tedy nedělala ( kdybych jí měla )ale Tvůj syn jí pozdravil rád.

každopádně Tvůj syn takovýhle hulváty ať nezdraví, když se bába neumí chovat. a zkusila by mi něco říct. řekla bych jí, že syn zdraví jen slušné lidi .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
24.4.12 17:34

Já se jí teda trochu zastanu. Myslím že je už naštvaná z bezvýchodné situace a prostě je díky tomu jedovatá. Proč by k vám chodila abyste nedupali? To pak začnete levitovat? To asi těžko. Já jsem taky alergická na dupání nad hlavou. A nedivím se, že je z toho paní už vytočená. Kdyby mohla, jistě by se odstěhovala evidentně nemůže a stejně tak si uvědomuje že vy jí nedupete nad hlavou naschvál i si uvědomuje že kluk je malej a nemůže z toho mít rozum. To všechno nejspíš ví ale prostě jí to strašně vytáčí. Já jsem stejná - porozumění mám ale dupání nad hlavou mě vytáčí taky. Tak není divu že je z té bezvýchodné situace už jedovatá a nepříjemná babizna. Já bych byla úplně stejná - taky nemám nervy ze železa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
24.4.12 17:36

Synáček je šikulka, mám moc ráda „zdravící“ děti :P. Nezlob se, ale mě tvůj popis fakt rozesmál :lol:, když si tu scénu představím. Paní je prostě nevychovaná a neumí evidentně normálně komunikovat, jinak by ti to řekla v klidu a při jiné příležitosti. Chápu, že pokud někomu nad hlavou někdo dupe, tak to daného člověka velice obtěžuje, ale je to bohužel daň za bydlení (nejen) v paneláku. Měli jsme nad sebou dost hlučnou rodinu, párkrát jsem na ně musela vlítnout, ale vždy v mezích slušnosti, ani by mě nenapadlo to řešit primitivně jako paní v úvodním příspěvku.

• Citovat
  • Upravit
43034
24.4.12 17:39
@Lynette píše:
Já se jí teda trochu zastanu. Myslím že je už naštvaná z bezvýchodné situace a prostě je díky tomu jedovatá. Proč by k vám chodila abyste nedupali? To pak začnete levitovat? To asi těžko. Já jsem taky alergická na dupání nad hlavou. A nedivím se, že je z toho paní už vytočená. Kdyby mohla, jistě by se odstěhovala evidentně nemůže a stejně tak si uvědomuje že vy jí nedupete nad hlavou naschvál i si uvědomuje že kluk je malej a nemůže z toho mít rozum. To všechno nejspíš ví ale prostě jí to strašně vytáčí. Já jsem stejná - porozumění mám ale dupání nad hlavou mě vytáčí taky. Tak není divu že je z té bezvýchodné situace už jedovatá a nepříjemná babizna. Já bych byla úplně stejná - taky nemám nervy ze železa.

na tom něco bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majkakajka
24.4.12 17:41

Ahoj, nič by som nevysvetľovala, čo sa týka toho dupotu. Je to proste živé dieťa a pani ak s tým má problém, je to jej vec. Kto má deti pochopí :) Takéto hlupane si netreba všímať, bohužiaľ, aj takí sú niektorí ľudia, no dokážu znepríjemniť deň.

• Citovat
  • Upravit
1400
24.4.12 17:42

Chapu, sousede „pod“ vychovavaji psa klidne ve tri rano (fakt nechapu, kdy ti lide spi),za 3-4 hodiny pote me budi posahane choutky jejich synacka, ktery si brzy rano velmi rad pousti techno / rap a volume da poradne doprava. Tituluji se zasadne kravo, vole, debile, hajzle a jejich maminka je prosim pekne stredoskolska pani profesorka. Sousedi „nad“ zas maji vlekle manzelske spory, protoze pani ma papiry na hlavu, nedela a pan to obcas tezce nese…

Takze at si pani trhne, mohlo by byt i hur :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.4.12 17:43

No jo, vytočená nevytočená, ale přes dítě se to neřeší ne :think: Zrovna dneska jsem řešila sousedy, máme s nimy něco na jednání a taky jsem říkala manželovi, žae raději přijít a přímo do očí v klidu a ne nějak za zády…
nevím no.. mě to přijde docela síla, takto houknout na dítě.. ale asi bych to vyloženě neřešila,ale asi bych si myslela svoje o pani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
24.4.12 17:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
24.4.12 17:54

pani si chtěla evidentně ulevit ..ono taky záleží co máte na zemi ,když koberec ,neni to takovej dusot,jinak to ,že je to malé dítě holt musí přežít ,než dostane rozum..a nebo baba ohluchne,soužití v paneláku je vždy na :zed: :zed: :zed: :zed: u nás je to taky veselé,pod náma veje čokl a ožralej soused ve 3ráno mlátí dveřma a sprostě nadává ženě ..bába vedle je hluchá a dechovka jede na plný obrátky ,ale mohlo by být hůře ..třeba v 1patře se tak nenávidí ,že si serou na rohožky .. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8937
24.4.12 18:07

No to je mazec, a ještě před dítětem, kdyby ti to řekla někdy v klidu, když tě potká, ach jo.
No ještěže bydlíme v přízemí, mě můžou nadávat max. tak myši a pavouci ve sklepě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová