Proč začal tak brzy vstávat?

1433
21.11.10 07:17

proč začal tak brzy vstávat???

Ahoj holky, můj Šimůnek má 4 měsíce a doteď spal dopoledně cca 20min, odpo 2 hoďky mezi jednou a třetí a večer od sedmi do osmi,někdy i do půl deváté (s cca 2-3× nakojením ale papaká stejně v polospánku) Teď začal blbnout že ho třeba ráno kolep páté nakrmím a pak už usne jen na chviličku, dnes vstával v 6:15!!! :-? kojení odmítá, začne sebou vždycky mrskat a povídat si.Nevím co s tím…nemůžu ho dávat spát později večer už je fakt unavený a po té sedmé usne během 10min…No a přes den ho taky nechci nutit nespat,byl by dřív unavený večer a asi by taky ještě dřív vstával…co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
21.11.10 07:24

Hele neres to bude se to menit jak na bezicim pase.Bud rada ze ti nevstava v 5. :wink: :wink: :wink: ja bych to nehrotila. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
21.11.10 07:37

Ok, asi máš pravdu vzhledem k tomu co jsem tu četla za diskuze o vstávání,ale pospala bych si o něco víc… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
21.11.10 07:39

no to ti verim ale myslim ze vazne nema cenu to resit u mych holek se to meni a menilo taky. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
21.11.10 07:48

Kluci vstavaj obcas i driv. Jediny co delam je, ze si to pamatuju a v puberte je budu taky tahat v sest z postele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
21.11.10 07:49

Mění se to s věkem. Byla období, kdy jsem nevěděla, co to spánek je :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
21.11.10 07:53

Vydrž,ono se to zase změní…
my tak od roka vstávali v 5…a to skoro 5 měsíců---prostě už neusnul–šílený.
Ted začal spinkat do půl 7---u nás úspěch.
Vím,že mám starší dítlo…ale když byl malinkej,taky se mu to často měnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
21.11.10 07:53
IMI píše:
Kluci vstavaj obcas i driv. Jediny co delam je, ze si to pamatuju a v puberte je budu taky tahat v sest z postele :mrgreen:

Geniální nápad,udělám to taky tak :palec: :lol:
Já se jen bojim aby se to vstávání nepousouvalo pořád dřív a dřív…ale tak uvidíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
21.11.10 08:23

Jeste jedna vec - co jsem vycetla. Dite pry spi tim lepe cim lepe spi pres den. Takze ne ho pres den nenechavat spat, ale naopak. At spi kdy chce. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.11.10 08:33

Ahoj,
já myslím,že ho to prostě nebaví a chce činnost.Nebo je možné,že mu rostou zoubky a už déle spát nemůže. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
21.11.10 08:38

tak to jste na tom jeste kralovsky. my jsme zhruba stejne stary a vecer mi usina uz v 16, nejpozdeji v 17 je kaput a nic s tim nenadelam. no a pak samozrejme rano vstava ve 4. hlad nema, rozkeca se, za 2h na chvili usne a ji az potom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
21.11.10 08:51

U nás to samý :zed:
Ať jde spát v sedm nebo v osm večer, stejně se každý dvě hodiny budí a po čtvrté ranní už oči jako tenisáky a neusne. Až třeba v sedm či osm tak na půl hodiny. Takže já se s ním plazím po zemi, hážu na něj hračky, snažím se ho zabavit, aby neřval - on totiž všude jinde než na ruce do pěti minut začíná řvát a umírám :poblion: 8-o :-(
Počítám každej den, kdy je starší a modlím se, aby už spal a neřval, snad už aby šel do školy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
21.11.10 09:01

Vítej v klubu :pankac: - u nás tomu tak je už půl roku … pěkně v 5:20 si stoupne v posteli, marně se pokoušim kojit a přeprat, aby ještě lehl … a nené, takže nejpozději v šest už jsme na nohou. CHudáci sousedi, protože hned po přebalení cvičíme vojtovku a to je řev jak na lesy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
21.11.10 09:04

Koukám, že je to problém většinou u kluků…¨

…že já jsem neporodila hodnou holčičku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
21.11.10 09:09
Bébka píše:
Koukám, že je to problém většinou u kluků…¨…že já jsem neporodila hodnou holčičku… :wink:

Tak já to měla i s holkou :-( Manžel usne i ve stoje a kdekoliv, mohl by prakticky spát pořád. To já jsem nespavec a tak se obávám, že to dětičky genově zdědily po mně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí