Usínání mého syna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
991
10.11.10 12:31

Usínání mého syna

Ahoj,chci se zeptat jestli máte některá také tak mazané miminko :-) a jestli jsem neudělala chybu.Můj 3a půl měsíšní syn mi neusne jinak než u prsu,dělá to dopoledne a po koupání,když se mu chce spinkat tak ho dám do postýlky,ale začne vždycky hrozně brečet tak ho chvíli nechám ale brečí dál tak já to nevydržím a vždy ho vyndám a dám k prsu a v momentě usne.Asi si mi už jinak neusne co mám dělat aby usínal hezky sám v postýlce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
xzuzkax
10.11.10 12:34

To mi syn dělal taky až do 16ti měsíců, pak jsem přestala kojit a byl klid. (Kojit nepřestávej, tak jsem to nemyslela, jen píšu zkušenost). Hodně pevných nervů ti přeju!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
FloraBolger
10.11.10 12:36
xzuzkax píše:
To mi syn dělal taky až do 16ti měsíců, pak jsem přestala kojit a byl klid. (Kojit nepřestávej, tak jsem to nemyslela, jen píšu zkušenost). Hodně pevných nervů ti přeju!!! :kytka:

Já u syna naprosto totéž - i ta doba kojení sedí :palec: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2691
10.11.10 12:37

:lol: ahoj..tak to se musím smát..myslím,že tvýmu synkovi to dělá samozřejmě moc dobře,že ti usíná u prsu,samozřejmě,že když začne plakat ví,že ho k tomu prsu dáš a bude po jeho.myslím ale,že je ještě malý,takže máš na výběr..buď ho necháš vyplakat,ale budeš mu nabízet dudu,hladit,konejšit v postýlce anebo ho budeš k prsu dávat,budete mít oba klid,ale bude se to stupňovat a v půl roce budeš mít co dělat ho to odnaučit. :-? takže má rada..pomalu bych začala s tím aby uměl usínat jimak než u prsu :mavam: ale třeba moje kámoška to nechala být,syn jí usínal u prsu dlouho,dneska mu je 19 měsícůa usíná s flaškou v ruce,taky toho jednou nechá,myslím si :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
10.11.10 12:38

Co zkusit dudlík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
10.11.10 12:40
Palina.zl píše:
xzuzkax píše:
To mi syn dělal taky až do 16ti měsíců, pak jsem přestala kojit a byl klid. (Kojit nepřestávej, tak jsem to nemyslela, jen píšu zkušenost). Hodně pevných nervů ti přeju!!! :kytka:
Já u syna naprosto totéž - i ta doba kojení sedí :palec: :mavam:
:palec: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
991
10.11.10 12:44

Dudlíka dávám,ale nechce ho :-? prso má radši a nenechá se ošidit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
10.11.10 12:46

Já dokud jsem kojila, tak jsem po kojení dala dudlík a nechala ho spát v ruce na boku jako ležel u kojení, když zabral, tak jsem ho přesunula do postýlky. Pak usnul i v postýlce s dudlíkem… Měla jsem to tak i u dcery, po pár dnech si zvykli oba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
10.11.10 12:53
KriJona píše: :lol: ahoj..tak to se musím smát..myslím,že tvýmu synkovi to dělá samozřejmě moc dobře,že ti usíná u prsu,samozřejmě,že když začne plakat ví,že ho k tomu prsu dáš a bude po jeho.myslím ale,že je ještě malý,takže máš na výběr..buď ho necháš vyplakat,ale budeš mu nabízet dudu,hladit,konejšit v postýlce anebo ho budeš k prsu dávat,budete mít oba klid,ale bude se to stupňovat a v půl roce budeš mít co dělat ho to odnaučit. :-? takže má rada..pomalu bych začala s tím aby uměl usínat jimak než u prsu :mavam: ale třeba moje kámoška to nechala být,syn jí usínal u prsu dlouho,dneska mu je 19 měsícůa usíná s flaškou v ruce,taky toho jednou nechá,myslím si :mavam:

Souhlasím!
U staršího jsme hodiny a hodiny hopsali na míči, jinak prostě neusnul. Ve 4 měsích jsem se naštvala a začala jsem ho pomalu učit usínat samotnýho. Trvalo to asi dva měsíce (prvně jsem si ho položila vedle sebe a držela ručičky, pak do postýlky a seděla jsem vedle něj, pak jsem odcházela), ale povedlo se. I dnes jen naženu do postýlky a mám klid. U malé jsem si na tohle dávala hodně bacha, takže jen první měsíc jsem proseděla u postýlky.
Ani nevím, jestli jsem nebo nejsem zastáncem vyřvávací metody (vyřvat bych nechala, ale neustále k dítěti chodila nebo u něj seděla a držela za ruku), ale děti jsou od narození neuvěřitelně vyčuraný a mávají s náma, jak dovolíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
10.11.10 12:56

Ahoj,
měli sme stejný problém.
Bez prsa neusnul.
Jednoho dne jsem si řekla že musí umět usínat sám a tak dostal tričko a dudlík.Jelikož s trika cítil mě tak si ho držel a usnul.Naučil se tak usínat sám v postýlce a teď usne krásně sám a bez trika.Jen mu dávám plenku přes postýlku a když chce tak si ji podá a usne s ní.
Takže od 4 měsíce usíná sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
10.11.10 12:58

PS:S trikem usínal od 3,5 měs..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
10.11.10 13:00

jj..vyčůranost jim zůstane ještě hodně dlouho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
10.11.10 13:00
mařízek píše:
Dudlíka dávám,ale nechce ho :-? prso má radši a nenechá se ošidit.

Chlapák, co by se nechal šidit!!
teď jsem si vzpomněla, že jsem mu taky dávala plinku, která byla od mlíka ( jak jsem utírala pusinku a tak), s tou určitou dobu usínal, teď už může být plinka „čistá“ a nepotřebuje ji pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
10.11.10 13:01

já mám metřík..to je ale nádhera :potlesk: jsem šikulka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
10.11.10 13:04
KriJona píše: