Nemůžu spát, kojím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.11.10 16:15

nemůžu spát

Ahoj holky, poslední dobou mám strašný problém se spaním. usinam kolem 21hod a o pulnoci se budi malej na krmeni, tak ho nakojim a nez zase zaberu tak jsou 3hod ráno a opet musím kojit, pak se zase marne snazim usnout v 6hod dalsi kojeni po kterym kolem 7usnu a o pul devate me moje mládě zase budí, pak jdu spát az zase vecer… trvá to asi týden a neni jeden den kdy bych spala vic jak 6hodin, jsem vycerpana ale pres den kdyz malej spi proste neusnu… nechci brát žádný leky jen se chci zeptat jestli mel nebo má nekdo stejny problemy se spanim a jak jste to resili, jsou nejake uspavaci caje nebo neco ktere jsou vhodne i pri koj? dekuju za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
20.11.10 16:50

take prirodne recepty co poznam, je caj z medunky (medovky) a levandula (salvia?) do spalne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
20.11.10 17:59

Myslím, že meduňka se při kojení nesmí. Poradila bych snad jedině homeopatika, ale to by musel poradit opravdu homeopat, to se takhle od boku střelit nedá. Já měla nějaká na tu hroznou únavu.
Taky jsem nespala, nedokázala jsem zabrat, když jsem věděla, že hned zas budu vstávat. Přes den nic, ani jeden mi nespali.
S každým jsem to vydržela rok a pak šli do svého pokojíčku. Cca jednou za 14 dní jsem spala odpo, když šli s tatínkem na vycházku. Bylo to strašný, ale vydržela jsem to a teď už spím do sytosti (téměř, když nesedím u pc :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
20.11.10 18:45

Ahojky já když mám problém usnout si dám mlíko s medem…opravdu to zabírá a během kojení to snad můžeš tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
20.11.10 19:11
Morenita píše:
Ahojky já když mám problém usnout si dám mlíko s medem…opravdu to zabírá a během kojení to snad můžeš tak :mavam:

ano, mklieko s medom je tiez super, takmer som zabudla :lol: ja si davam vzdy na veceru nesquick s mliekom a potom sa mi taaak dobre spinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.10 19:16

zkusím to mlíčko s medem, kdyz nezabere tak ten homeopat.. :-( vecer mi to usinani moc problem nedela horsi je to jak se mi ten spanek prerusi v noci, to usinam 3hodiny…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.10 19:18

Tak já neměla problém když malá v noci vstávala často.. zato ted když mi spí celou noc..usínám mezi 1-2 hodinou a budim se mezi 4-5 hodinou a nezaberu. A to jsem se tááák těšila jak se vyspim až bude spát malá celou noc.. A jsem na tom ještě hůř. Byla jsem na neurologii a řekl mi že mam rozhozený bioritmus ze šestinedělí..a jsem na kapkách které mi pomáhají usnout :think: ..samozřejmě jsem před tím zkoušela přírodní..meduňku, heřmánek, přírodní tabletky… Ale tohle se už fakt nedalo vydržet takže jsem to začala řešit s doktorem. Naštěstí už nekojim..

• Citovat
  • Upravit
4823
20.11.10 19:25

Taky bych zkusila teple mleko samotne nebo s medem. Manzelovi zabira okamzite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
20.11.10 20:16

Neni to sice mnou zalozena diskuse, ale diky. Mam stejny problem jako Anonymni, ktera uz nekoji a presto nemuze spat. Je to des, taky jsem si rikala, jak se vyspim az prestanu kojit..no a nic :pocitac: Zkusim to mliko s medem nebo caj a uvidim…diky holky, at se nam dobre chrni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.11.10 21:31
LucaLuca píše:
Myslím, že meduňka se při kojení nesmí. Poradila bych snad jedině homeopatika, ale to by musel poradit opravdu homeopat, to se takhle od boku střelit nedá. Já měla nějaká na tu hroznou únavu.
Taky jsem nespala, nedokázala jsem zabrat, když jsem věděla, že hned zas budu vstávat. Přes den nic, ani jeden mi nespali.
S každým jsem to vydržela rok a pak šli do svého pokojíčku. Cca jednou za 14 dní jsem spala odpo, když šli s tatínkem na vycházku. Bylo to strašný, ale vydržela jsem to a teď už spím do sytosti (téměř, když nesedím u pc :lol: ).

Já myslím, že meduňka se při kojení smí… alespoň ji obsahuje kojící čaj od lerosu. Pokud vím, tak by se neměla šalvěj a možná ani máta (ale to nevím jistě…)

K dotazu: já si dávám večer právě ten meduňklový čaj… a spím docela dobře. To teplé mléko zkus taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
21.11.10 16:09

Faldy a anonymní, taky jsem nespala po odstavení dítka, budila jsem se „na kojení“, ale teď už je to dobrý. Upravilo se to tak po čtvrt roce. Jak dlouho jste po odstavení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.11.10 16:16

O medunce nevim, ze by vadila. Urcite ale pozor na smesi s matou, mata snizuje tvorbu mlika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
21.11.10 23:06

No ja nekojim tri mesice. Nekdy teda prospim noc bez vzbuzeni, ale to je spis vyjimka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí