Mám úzkosti už 3 měsíc

Anonymní
2.4.20 10:11

Proč zas uzkost

Ahoj holky je tu někdo kdo se placa v úzkosti už 3mesice v tom litam bojím se že se z toho už nikdy nedostanu 8o :? :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6238
2.4.20 10:45

Já, už minimálně 13 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.4.20 11:23

Kdo momentálně je vyloženě bez úzkostí, tak popírá…

Jsi někde v léčbě?

Jinak určitě si pořiď tuhle knihu a minimálně si ji přečti, ještě lépe, začni s ní pracovat.

https://www.kosmas.cz/…e-z-uzkosti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3886
2.4.20 11:42

Já je mám už cca 10 let :nevim: Pravda, že ted to není aktuální, teď to zrovna jde. Měla jsem období měsíců, i let, kdy dobrý, a taky měsíců a let, kdy blbý. Nejhorší dva roky jsem brala léky, chodím na psychoterapii. Počítám, že to bude střídavě dobrý a špatný už nafurt. No co, někdo má zas cukrovku nebo rozrrousenou sklerózu nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3886
2.4.20 11:44

Jo, alw můj příspěvek měl být povzbuzující v tom, že tak, jak je to teď, to nebude nafurt, ono se to v čase proměňuje. Kdyžtak můžeš zkusit nějakou linku pomoci pri koronaviru, jmenuje se to delamcomuzu nebo tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.20 18:31

Já se od ledna taky placam v úzkosti mám ji už 10let :roll: prášky beru 2,5roku po 2,5roce jsem je vysadila a vrátilo se mi to jak bumerang za 3 měsíce. Teď beru znovu léky musím příčinu asi vím stres a hlavně si vůbec nevěřím chci chodit na psychoterapii a biofeedback teď v době korona tak si musíme poradit sami, ale ty myšlenky jsou hrozný :,( pořád dokola co když :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex