Proč zmizely deníčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150066
6.1.17 12:06
@Burj Chalifa píše:
To je konec světa, budu muset udělat o klik více :zed:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
6.1.17 12:23

@smurfka Už jsem na to přišla, díky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.1.17 12:24
@bigl píše:
@smurfka Už jsem na to přišla, díky. :palec:
:*
  • Citovat
  • Upravit
18154
6.1.17 12:26
@axelina píše: @vokishka…takže by Vám víc vyhovoval system kdy by bazar byl zpoplatněn a vy jste za registraci na emiminu platila třeba 100 kč měsíčně?? nebo jak myslíte že tyto stránky vznikly a kdo je udržuje… myslíte že se to dělá samo? :-)

Tk kdyby se tady platilo 100 Kč měsíčně, tak by sem nikdo nechodil, protože je mnoho obdobných serverů, které jsou zdarma. Ty by to určitě uvítaly že by se jim přelili klienti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
6.1.17 14:02

@axelina chodím tu dost často diskutovat, takže se naklikám dost. Doteď nebyl problém, aby byly deníčky na hlavní liště. Nevím, proč bychom je najednou měli hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
6.1.17 14:19

Kam zmizely deníčky z hlavní lišty? :think: no nic no, stejně tam nebylo moc co číst… ušetřím čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
6.1.17 14:28
@neumisa píše:
Kam zmizely deníčky z hlavní lišty? :think: no nic no, stejně tam nebylo moc co číst… ušetřím čas.

jsou v magazínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
6.1.17 14:29
@Ilorin píše:
jsou v magazínu

jo, dočetla jsem se. ale vyhledávat je tam nebudu. dokud to bylo jedno kliknutí na lištu, tak jsem ještě občas nakoukla. Magazín mě neláká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
6.1.17 17:30

@vokishka …duvodu muže být několik…třeba zvýšení platů :-) snížená neo naopak zvýšená popularita emimina…nikdo nikoho nenutí sem chodit přece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
6.1.17 17:48

@axelina dotaz byl, proč zmizely deníčky. No a já zmiňuju jeden z možných důvodů jejich odsunutí jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.1.17 15:24
@axelina píše:
@vokishka …duvodu muže být několik…třeba zvýšení platů :-) snížená neo naopak zvýšená popularita emimina…nikdo nikoho nenutí sem chodit přece

jo, tak jo… ať mi klidně emimino za klikání na deníčky přes magazín a reklamy platí, já se bránit nebudu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
9.1.17 15:29

Dobrý den,
magazín teď zahrnuje všechno čtivé. :) Takže obsahuje články redakce, deníčky plus k tomu soutěže.

Díky tomu se dostaly do hlavní lišty, stejně tak i recepty. Ty předtím byly v dolní liště.

K deníčkům se ale dá dostat i velmi používanou cestou - tedy přes hlavní stranu eMimina. Na tom se nic nemění. :)

Hezký den všem :kytka:
admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.1.17 15:33

@admin jsou nějaké statistiky, kolik přístupů je na emimino přes hlavní stránku a kolik z osobního profilu? Třeba já chodím na emimino přes hlavní stránku jen zcela výjimečně a vím o více z nás, co to mají stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.1.17 15:34

@admin proč mažete kontroverzní deníčky? nejdřív je zveřejníte - ( i když byste nemuseli dle vlastního rozhodnutí ) a pak je smažete? Bud si za něčím stojím, nebo ne.. :?

• Citovat
  • Upravit
25138
9.1.17 15:46
@Regina Hero píše:
@admin jsou nějaké statistiky, kolik přístupů je na emimino přes hlavní stránku a kolik z osobního profilu? Třeba já chodím na emimino přes hlavní stránku jen zcela výjimečně a vím o více z nás, co to mají stejně…

Podle me statistiky maji admini urcite a dovolim si odhadovat, ze mohly byt duvodem presunu denicku do sekce magaziny.Aby se zvysila ctivost clanku a soutezi, coz ale asi moc nepomuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová