Proč zmizely deníčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25138
9.1.17 15:47
@neumisa píše:
jo, dočetla jsem se. ale vyhledávat je tam nebudu. dokud to bylo jedno kliknutí na lištu, tak jsem ještě občas nakoukla. Magazín mě neláká.

Bud v klidu, udelas jenom o jeden klik navic.To tebe prece nerozhazi, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26337
9.1.17 16:58

@MartinaIrena

nerozhází - ale víš jak, mám na návštěvě tetu Lenoru a je to s ní zatraceně těžké :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.1.17 17:04
:pocitac:
@neumisa píše:
@MartinaIrenanerozhází - ale víš jak, mám na návštěvě tetu Lenoru a je to s ní zatraceně těžké :mrgreen:

Hele, jednou za čas teta Lenora odejde a ty zatoužíš po deníčku… třeba až ho budeš chtit sama napsat… ;) a pak klidně udeláš i dva kliky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
9.1.17 18:53
@neumisa píše:
@MartinaIrenanerozhází - ale víš jak, mám na návštěvě tetu Lenoru a je to s ní zatraceně těžké :mrgreen:

Aaale, tak si udelas kliky damsky no, ty se taky uznavaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26337
9.1.17 18:54
@MartinaIrena píše:
Aaale, tak si udelas kliky damsky no, ty se taky uznavaji.

dámské kliky nedělám, mám klouzavé tepláky, natloukla bych si tlamičku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
9.1.17 18:54
@Regina Hero píše: :pocitac:
Hele, jednou za čas teta Lenora odejde a ty zatoužíš po deníčku… třeba až ho budeš chtit sama napsat… ;) a pak klidně udeláš i dva kliky..

A nebo se objevi nejaky zvlast chumlackovy.To se uplne klidne muze stat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
9.1.17 19:01
@neumisa píše:
dámské kliky nedělám, mám klouzavé tepláky, natloukla bych si tlamičku… :mrgreen:

A do Prcic, klouzavy teplaky, s tim jsem nepocitala… :think:
A co kdyz te kdyztak budeme s @Regina Hero jistit? Ale mezi nama, taky mam pocit, ze ty bozi denicky, nad kteryma mi tekly slzy smichu, jsou uz davno pryc i s jejich uzivatelkama. Nektery si pamatuju a rada se vracim, ale spoustu z nich uz si nepamatuju. A novacci vubec nemuzou tusit, takze inspirace pro nove napady nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.1.17 19:05
@neumisa píše:
dámské kliky nedělám, mám klouzavé tepláky, natloukla bych si tlamičku… :mrgreen:

tak to je fakt úplně v… to musíš počkat do léta, až budeš chodit bez tepláků a nebude ti zima… a do té doby bude třeba to tlačítko na deníčky zase úplně jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
10.1.17 15:20

@smurfka Dobrý den,

deníčky mažeme pouze na žádost uživatelek/uživatelů. Děje se tak ve výjimečných případech, kdy došlo ke zveřejnění citlivých informací, které by autorku/autora mohly nějak poškodit.

Děkuji za pochopení, :kytka:
adminka Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
10.1.17 15:23

@Regina Hero Dobrý den,

čísla takových statistik bohužel neposkytujeme.

Děkuji za pochopení, :kytka:
adminka Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová