Prochladnutí v kočárku

2695
2.3.19 21:29

Tepelny komfort detatka se zkouma za krkem, nosik a tvare bude mit v zime studene bezne..i ruce a nohy muze mit miminko studené, ale nemusi mu byt zima.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lolink
2.3.19 21:29

Muj miva studeny nos i tvare. Kontroluji vzadu na krku teplotu, nikde jinde. A pokud neplakala, zima ji nebyla.

• Citovat
  • Upravit
37145
2.3.19 21:32

Tak logicky studený obličej v zimě musí mít. Jestli neměla studené i tělíčko, nožičky atd tak klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
2.3.19 21:39

To je úplně normální, že má studený nos, nevím, jak by mělo být dítě v zimě navlečené, aby ho nemělo :think: Zkousej to, jak píšou nahoře, za krkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
2.3.19 21:43

Já myslím, že kdyby se cítili miminko diskomfortně, tak by plakalo :nevim: určitě to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
2.3.19 21:43
@florbela píše:
Milé maminky, prosím o zkušenosti, v lepším případě o uklidnění. Dnes jsem vyslala naše dvou a půl měsíční miminko na procházku s tatínkem a já doma pracovala. Po těch teplých dnech jsem však zřejmě podcenila oblečení :-( Když přišli po dvou a půl hodině domů, dcerka měla úplně ledový nosík i studené tváře. Nikdy se mi to nestalo ani když bylo pod nulou. Tělíčko se mi nezdálo studené, ale ten nosík mě vyděsil. Byla oblečená méně než dříve do dnešního počasí, myslela jsem, že bude tepleji. Ale na procházce prý spinkala, vůbec neplakala. Nicméně mám teď obavy, protože za 2 dny jdeme na očkování… děkuji předem za názory.

Neboj, teplota se zkouší vzadu na krčku, studený nosík a tváře jsou úplně normální :kytka: Kdyby ji byla zima (teplo) brečela by.

• Citovat
  • Upravit
13
2.3.19 21:59

Moc dekuji za reakce! Mala prave studeny nos nemiva,proto me to dnes tak vydesilo… mela fusak,ale je nahore takovy volny a ja blbec ji tam dnes nedala deku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
2.3.19 22:45
@florbela píše:
Moc dekuji za reakce! Mala prave studeny nos nemiva,proto me to dnes tak vydesilo… mela fusak,ale je nahore takovy volny a ja blbec ji tam dnes nedala deku :zed:

Já nedávala do fusáku deku ani v mínusech, není třeba dítko zase moc přioblíkat. Dcera mi jako miminko jezdila v zimě punčochy, body, chlupatkový overál, nebo fleesový a čepička, a takhle do zimního fusáku a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
2.3.19 23:34

Jj, dulezity je zatylek. Nas prcek mel i v teplotach pod nulou ve fusaku z ovci vlny jen domaci teplacky, ponozky, body, mikinu a cepici a byl i tak obcas zpoceny. Studene tvare i nos mel skoro vzdycky :-) Mala bude urcite v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí