pročištění krve

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.7.06 12:33

pročištění krve

Ahoj. Ráda bych se zeptala, zda nemáte někdo vyzkoušené nějaké bylinky nebo jiné léčivo na pročištění krve. Během těhotenství a po porodu se mi velmi zhoršil AE, nemohu docílit ani částečné ustoupení po kortikoidech, tudíž mi doktorka doporučila pročištění krve. Ale už neřekla jak-:)) díky moc za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3823
14.7.06 12:34

Na pročištění krve je dobrá kopřiva. Nejlepší je čerstva mladá - trhaná v dubnu a květnu a usušená, ale určitě poslouží i koupená v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
14.7.06 14:00

i zelený čaj a kontryhel čistí…
NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
14.7.06 14:38

Mam bohate zkusenosti :) Pripravek Detoxin firmy Diochi, Regalen od Energy, Fiberzon, koloidni stribro, rasa Chlorella. Dale bych treba navstivila nejakou bylinkarku.

Bara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
14.7.06 15:46

Bramburek - obrať se na někoho, kdo se zabývá bylinkama nebo homeoaptií, vyčistit krev je strašně obsáhlé slovo je důležité od čeho a vlastně jde spíš o to pročistit játra neb tam vzniká všechno to co popisuješ:-(
Jinak ještě můžeš mrknout na firmu tiens, mám od ní spoustu přípravků a jsem opravdu maximálně spokojená, brala jsem spirulinu když mi padaly vlasy a je to OK:-) a i vápník je úžasný a vlastně základní prvek, no zkus to pročíst- když bys něco potřebovala tak mi písni SZ, nevím jak často do této diskuze nakouknu:-)
Pa Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová