Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych to nechala být, když je kočár použitý, tak se s nějakou odřeninou musí počítat.
napsala bych jí, co jsi napsala sem a počkala na její reakci.
já bych jí jen dopředu napsala že při přípravě kočárku jsem objevila flek-vyprala a že se to trošku vic vyždímalo
prostě jí jen informovat ale žádnou slevku bych nepřidávala.
Napsala bych jí pravdu, ale nijak to nedramatizovala. Já v tom nějaký zásadní problém nevidím. Myslím, že kvůli tašce si kočárek nikdo nepořizuje.
Ja bych ji to napsala.Ale za me nezajima me nejaka taska ale kocar co by me mel dojit.
Je hezký, že jsi fér…Napiš to, ale taky v tom zásadní prblém nevidím
Když jsme si koupila kočár přes mimibazar, tak nebylo uvedeno, že je košík pod kočárkem roztrhaný…To mě naštvalo, protože opravdu hodně. Nechala jsme si udělat u čalouníka nový…Pak kočárek měl ušpiněnou stříšku, a natrženou, to taky zašil čalouník.....No to mi moc fér nepřišlo, tohle neuvést
Já bych jí to napsala - jestli je paní normální, tak to pochopí a vezme to tak jako tak - stejně by to doma hend prala a stalo by se jí to nejspíš taky
i když po mé poslední zkušenosti z MMB už mám úplně po chuti něco jetého prodávat - prodávala jsem 2× dva roky nošené kombinézky z tchiba za 500 a 590-chtěla jsem je mít rychle pryč, takže jsem je dala skoro o 200Kč levněji než se průměrně prodávají… byly nošené jen mým kloučkem na střídačku - takže fakt zachovalé …psala jsem že jsou bez vad ale nošené a že ještě poslouží…Jedna paní co ji koupila byla spokojená, druhá která koupila dokonce tu zachovalejší mi psala že je se závadami - A ta závada pro ní byla - lehce ošoupaný lem na rukávu - velikost ošoupání asi tak 1×3mm - prostě mikroskopické a ještě ke všemu na spodní straně, což není vůbec vidět a je to běžná známka nošení od toho jak se ručky šmrdlají při chůzi o bundu - chtěla po mě slevu 200Kč
asi 3 dny jsem se sní dohadovala, navrhovala at mi tedy zboží vrátí…a to zase chtěla abych za ní zaplatila i poštovné…no prostě děs…příště radši vypíšu i tu nejmenší vytrženou nitku - někdo prostě nechápe že použité zboží j levnější právě z toho důvodu, že už je jeté
byron - no to je drsné - fleky bych ještě pochopila ale děravý košík už je jasná závada - není to jen estetické, ale brání to používání věci ![]()
Napsala bych přesně situaci, co se stalo a nabídla slevu..Myslím, že na to kupující má nárok. Za ušetřeně peníze si může koupit novou..Ale jsi přesně taková, jak já, mě by to děsně žralo, takže přiznání je polehčující okolnost ![]()
kostickaa píše:
byron - no to je drsné - fleky bych ještě pochopila ale děravý košík už je jasná závada - není to jen estetické, ale brání to používání věci
Nakonec jsme se s tím kočárem nesžila a prodala ho dál.....
Pak jsme pořídila nový přes mmb
a v pohodě… Ale vždycky je asi lepší si ho prhlídnout.. Naštěstí to nebyly drahé kočárky, kdybych pořízovala něco dražšího, určitě bych to chtěla vidět
já jsem hrozná obchodnice. Občas mám pocit, že to musí vypadat, že to ani prodat nechci.
Určitě bych jí napsala a nabídla nějakou slevu (zas jako úměrně k tomu, že je to taška) nebo spíš přihodila něco, jako bonus, máš-li co. Takto o tom bude paní vědět a tebe to nebude skoro nic stát. Lidi jsou šťastní i za bodýčko ![]()
Angua píše:
Určitě bych jí napsala a nabídla nějakou slevu (zas jako úměrně k tomu, že je to taška) nebo spíš přihodila něco, jako bonus, máš-li co. Takto o tom bude paní vědět a tebe to nebude skoro nic stát. Lidi jsou šťastní i za bodýčko
Souhlas ![]()
Napsala bych to určitě, i vyfotila, lepší, než se pak dohadovat.
Lepší název mě momentálně nenapadl. Stejně je to takové „hloupé“ téma. Ale ráda bych znala vaše názory.
Prodala jsem kočárek (v inzerátu jsem se snažila vypsat vady, zájemci jsem i poslala fotky s těmito vadami). Při chystání kočárku k předání jsem objevila na tašce flek (musela jsem jej nějak přehlédnout, protože jsem prala potahy a nánožník). Tak jsem tašku vyprala. Jenže se objevily na spodku takšky v rohách trhliny (je to jakoby prodřené). Muselo to být načnuté a to praní tomu nepřidalo. Přiznávám, že jsem tašku šoupla do pračky na vyždímání, protože v tomto počasí by mi nejspíš taška zavčas neuschla.
Teď řeším, zda paní napsat dopředu nebo počkat jak bude reagovat až jí kočár dojde poštou. Případně nabídnout slevu.
Jak byste situaci řešily vy, maminy?
Díky za odpovědi.