Divné auto

690
8.11.11 20:18

divné auto

Možná jsem už paranoidní, ale dneska jsem měla hrozně divný pocit z jiného auta. Co si o tom myslíte, nebo už jsem blázen ? Jedu v poledne se psem do lesa, už u nás na sídlišti se za mnou nalepilo luxusní BMW ale mělo černé skla všude, takže jsem nemohla vidět, kdo sedí uvnitř. ( je to už u nás i zakázané, mít všechny skla neprůhledný )No nic, jelo mi furt za zadkem hrozně blízko, tak jsem mu občas problikla brzdovky, protože když mám vzadu psa, to nesnáším. Tak jsem si říkala, že za chvíli se odpojí, když zatáčím z hlavní k lesoparku. Hodím blinkr, on taky. Pak už najíždím na takovou panelovou cestu co vede přímo do lesa, on taky furt za mnou. Ta panelová cesta k lesu tam končí a vede trochu do kopce. Po ní jsem jela schválně hrozně pomalu, snad dvacítkou a ještě jsem uhla k pravému krajim - každý normální řidič by mě předjel, on ne - jel taky dvacítkou za mnou. Ta cesta je na předjetí hodně široká a nikdo nikde. To už jsem dostala strach. Pak tam jsou dva možné vjezdy na parkoviště, tak jsem dala blinkr, jako že zatáčím do toho prvního, on dal blinkr taky. Já tu odbočku schválně projela ale rovně - on taky. Zatočila jsem až do té druhé, on taky. Zaparkuji - on 2 metry za mnou taky. A nic. To už jsem měla fakt divný pocit. Vystoupím, odepnu psa z autopásu, připnu vodítko, zamknu auto a jdu do lesa. V tom druhém autě nic, ten někdo tam seděl. Asi za hodinu jsem se vrátila a jeho auto pryč. tak jsem naložila psa a jela domů. No, ještě že mám Cane corso, mít čivavu, tak z auta asi nevystoupím. Jsem paranoidní, nebo co si o tom myslíte ? Dcera mi říkala, že to byl třeba úchyl a když jsem tam vyndavala psa, že si ho u toho třeba vyhonil, já nevím. A to musel jet kvůli tomu za mnou až do lesa ? Stát se mi to příště, tak to otočím a jedu domů. Já tam právě jezdím většinou ve všední dny v poledne a to je tam liduprázdno, ale s takovým psem mně nikdy nenapadlo se bát, ale dneska mně to docela vyděsilo, spíš teda divný pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8911
8.11.11 20:25

Hustýýý. Já teda nejsem žádný posera, ale myslím, že bych nejen nevystoupila, ale že bych se na tom parkovišti s autem akorát elegantně otočila a odfrčela do civilizace mezi lidi… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
8.11.11 20:25

Nevylezla bych, ani kdybych měla psa baskervilského. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.11.11 20:26
lenulik píše:
Možná jsem už paranoidní, ale dneska jsem měla hrozně divný pocit z jiného auta. Co si o tom myslíte, nebo už jsem blázen ? Jedu v poledne se psem do lesa, už u nás na sídlišti se za mnou nalepilo luxusní BMW ale mělo černé skla všude, takže jsem nemohla vidět, kdo sedí uvnitř. ( je to už u nás i zakázané, mít všechny skla neprůhledný )No nic, jelo mi furt za zadkem hrozně blízko, tak jsem mu občas problikla brzdovky, protože když mám vzadu psa, to nesnáším. Tak jsem si říkala, že za chvíli se odpojí, když zatáčím z hlavní k lesoparku. Hodím blinkr, on taky. Pak už najíždím na takovou panelovou cestu co vede přímo do lesa, on taky furt za mnou. Ta panelová cesta k lesu tam končí a vede trochu do kopce. Po ní jsem jela schválně hrozně pomalu, snad dvacítkou a ještě jsem uhla k pravému krajim - každý normální řidič by mě předjel, on ne - jel taky dvacítkou za mnou. Ta cesta je na předjetí hodně široká a nikdo nikde. To už jsem dostala strach. Pak tam jsou dva možné vjezdy na parkoviště, tak jsem dala blinkr, jako že zatáčím do toho prvního, on dal blinkr taky. Já tu odbočku schválně projela ale rovně - on taky. Zatočila jsem až do té druhé, on taky. Zaparkuji - on 2 metry za mnou taky. A nic. To už jsem měla fakt divný pocit. Vystoupím, odepnu psa z autopásu, připnu vodítko, zamknu auto a jdu do lesa. V tom druhém autě nic, ten někdo tam seděl. Asi za hodinu jsem se vrátila a jeho auto pryč. tak jsem naložila psa a jela domů. No, ještě že mám Cane corso, mít čivavu, tak z auta asi nevystoupím. Jsem paranoidní, nebo co si o tom myslíte ? Dcera mi říkala, že to byl třeba úchyl a když jsem tam vyndavala psa, že si ho u toho třeba vyhonil, já nevím. A to musel jet kvůli tomu za mnou až do lesa ? Stát se mi to příště, tak to otočím a jedu domů. Já tam právě jezdím většinou ve všední dny v poledne a to je tam liduprázdno, ale s takovým psem mně nikdy nenapadlo se bát, ale dneska mně to docela vyděsilo, spíš teda divný pocit.

teda si odvazna ze jsi do toho lesa nakonec sla. ja bych to oticila uz u lesa zpatky domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
8.11.11 20:27

Taky bych jela fofrem domů,no každopádně to je divný.Já bych si napsala SPZ,nikdy nevíš kdy se bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
8.11.11 20:28

Ty jo,az me z toho naskocila husi kuze!Myslim,ze jsi mela stesti,ze mas takoveho psa a ten v aute se urcite zalekl.
Ja bych ani z auta nevylezla a hned to obratila a jela pryc.
Je to fakt zvlastni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.11.11 20:29

Napadlo mě jen to, že my když jedeme se psem (já a děti), občas se sejdeme s jiným autem, které jede na stejné místo, tak pak zastavím a čekám, co má za rasu a raději vystupuju, až když je ten druhý člověk se psem dál nebo prostě pryč. Někteří psi jsou dost nevychovaní, tak radši počkám.
Jinak je to divný. A já bych to radši otočila, šlápla na plyn a houkla dozadu na psa, že musí vydržet. :mrgreen:

PS: Nemám ani jedno tmavý sklo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
8.11.11 20:34

Týýýjo, taky bych teda nevystoupila 8-o Byla bych podělaná strachy, pes nepes 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
8.11.11 20:37

Ty jo tak to jsi odvážná, já bych teda nevystoupila ani s celou smečkou psů. 8-o A ještě jsem tak paranoidní, že bych se bála, že mi třeba někam dal bombu. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.11.11 20:38

Nevystoupila bych snad ani doma! :mrgreen: Urcite bych si napsala SPZ,alespon pro zajimavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
8.11.11 20:39

nechci malovat čerta na zeď, ale že by to byl uchyl, tak to by mě osobně napadlo až v posledním případě… spíš mi to připadá, že ti chce někdo nahnat strach.
podnikáš? děláš do politiky? máš nějaký majetek, o který by mohl být zájem (pozemky…)? dlužíš někomu?
odpověz si sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.11.11 20:39

Jsou i takoví magoři,měla bych bobky u pr. .le.

• Citovat
  • Upravit
8921
8.11.11 20:40

Taky bych ani nahodou nevystoupila, ale otocila bych se a jela jinam…a jeste bych si napsala SPZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
8.11.11 20:41

Hnusný zážitek, stát se to mě, asi znervozním a jezdím po městě tam a zpátky, i kdyby se mi měl pes v autě počůrat..
Doufej, že to byla jen blbá náhoda, nebo že se chtěl jen někdo hloupě „pobavit“.
Jak tu někdo poznamenal, opsat si v tu chvíli SPZ by vůbec nebyl špatný nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
8.11.11 20:50

8-o 8-o Bojím,bojím,ikdybych mela na voditku krokodyla,tak nevylezu.Ses odvazna :-P ja nevim tak treba si nekdo splet tvoje auto s nekym ne :think: nebo na tebe tvuj chlap nasadil detektiva :lol: nebo si nejaci pubosi delali prdel :think: hele a co kdyz ti chtel nekdo ukradnout čokla? 8-o priste prosimte radeji bez vyvencit psa do parku mezi lidi,a vem si s sebou pytliky(na hovína),nikdy nevs jakej uchyl te muze v lese treba zastrelit :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová