Divné auto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2458
9.11.11 08:36

Hele ja bych hned neviela ten nejhorsi scenar. Podle me jste se nahodou sjeli u venceni psa, jen dotycnej cekal az se vzdalis aby mohl jit i on a pak treba odjel driv, mate mozna stejne oblibene misto na venceni.

Dale mne napada ze tohle delaji mladi fracci co maji bohaty rodice a nevi co s casem, proste se bavi tim ze sleduji vystrasenou zenskou v aute. Jen tak pro zabavu, nic neudelaji jen chteji videt jak budes reagovat. Proste se tim bavi. Kdyby to byl nekdo kdo ti chce ublizit nevim jestli by to delal takhle okate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
9.11.11 08:53

Se psem na venčení právě určitě nejel, protože jsem tam pak byla chvíli na takové louce, kde je výhled na tu jedinou přístupovou cestu od parkoviště, a člověka se psem bych si určitě všimla. Manžel mi říkal, že jsem na té panelové cestě měla zastavit, co by dělal, ale to jsou věci, které v té chvíli nenapadnou. A taky byl na mně tak nalepený, že kdybych nečekaně zastavila, mohl by mi narazit do zadku, kde byl pes a to bych ho snad zabila :-) Takže vražda v lese by byla jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
9.11.11 08:55

Kdyby ti chtel ublizit nedelal by to takhle okate, evidentne se bavil tim ze zase vylekal nejakou zenskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
9.11.11 10:04

lenulik já tě úplně chápu, že tě nic nebezpečnýho na začátku nenapadlo. Stalo se mi něco hodně podobnýho, jeden den jsem měla volno, tak jsem v Praze dopoledne vzala psa do Šárky. V Praze!!! V životě by mě nenapadlo se bát uprostřed Prahy. Někdo se na mě přilepil, říkala jsem si Zrovna jde stejnou cestou. Pak jsem zkoušela přesně to co ty - zastavit, on zastavil. Zajít za roh a pak se vrátit, pořád chodil za mnou. Trvalo mi tak půl hodiny, než jsem si FAKT PŘIPUSTILA, že ten chlap jde opravdu za mnou a sleduje mě. Pak jsem sice potkala nějaký lidi, ale člověku je příšerně trapný jít k nim a říct jim Prosímvás támhleten chlap mě sleduje… Bohužel ti lidi nešli zpátky na silnici, ale chodili tam po vyhlídkách a slejzali po skalách a se psem jsem za nima nemohla. No, pak jsem to nakonec prostě riskla, popadla psa a letěla nejkratší cestou do civilizace. No on letěl za mnou, pak na mě něco sprostýho pokřikoval, ale tím to skončilo - asi spousta těhle typů si prostě jenom užívá, že někoho nahánějí a že se jich ženská bojí. Stejně jako možná ten blbec v autě za tebou. Spíš by mi u tebe bylo divný, že za tebou jel už od baráku. To bych se už hodně bála, že si tě vytipoval. A jestli se tentokrát nic nestalo, tak aby se nestalo příště. Pořídila bych si slzný plyn a chodila jen s nabitým mobilem.

• Citovat
  • Upravit
28414
9.11.11 12:12

Mám husí kůži :-?

Já bych prostě dneska vzala fenu, auto, a zkusila bych někam jet. Vemeš jí na výlet autem no :wink: Hlavně aby jsi měla dost paliva, nabitej mobil a dost kreditu, i když na 158 ho nepotřebuješ. No a uvidíš, jak to bude dneska :nevim:
Ale stát se tohle mě, zamknu zevnitř auto a mastím pryč. Ani bych nevylezla. Taky si dej k ruce blok a tužku, ať můžše kdyžtak psát spz a nebo foťák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.11.11 12:45

Teeeda, taky bych z auta nevystoupila. Jako jestli nemáš žádné dluhy (ani manžel) ani nic jiného, proč by Ti chtěl někdo nahnat strach, tak to mohl být tipař. Jestli chodíš do lesa pravidelně, možná chtěl jenom okouknout kam chodíš, kdy a jak si tam dlouho.. :think: Promiň hodně se dívám na kriminálky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.11.11 13:50
Nesinka píše:
lenulik já tě úplně chápu, že tě nic nebezpečnýho na začátku nenapadlo. Stalo se mi něco hodně podobnýho, jeden den jsem měla volno, tak jsem v Praze dopoledne vzala psa do Šárky. V Praze!!! V životě by mě nenapadlo se bát uprostřed Prahy. Někdo se na mě přilepil, říkala jsem si Zrovna jde stejnou cestou. Pak jsem zkoušela přesně to co ty - zastavit, on zastavil. Zajít za roh a pak se vrátit, pořád chodil za mnou. Trvalo mi tak půl hodiny, než jsem si FAKT PŘIPUSTILA, že ten chlap jde opravdu za mnou a sleduje mě. Pak jsem sice potkala nějaký lidi, ale člověku je příšerně trapný jít k nim a říct jim Prosímvás támhleten chlap mě sleduje… Bohužel ti lidi nešli zpátky na silnici, ale chodili tam po vyhlídkách a slejzali po skalách a se psem jsem za nima nemohla. No, pak jsem to nakonec prostě riskla, popadla psa a letěla nejkratší cestou do civilizace. No on letěl za mnou, pak na mě něco sprostýho pokřikoval, ale tím to skončilo - asi spousta těhle typů si prostě jenom užívá, že někoho nahánějí a že se jich ženská bojí. Stejně jako možná ten blbec v autě za tebou. Spíš by mi u tebe bylo divný, že za tebou jel už od baráku. To bych se už hodně bála, že si tě vytipoval. A jestli se tentokrát nic nestalo, tak aby se nestalo příště. Pořídila bych si slzný plyn a chodila jen s nabitým mobilem.

Hele, jednou mě taky sledoval kluk. Mně bylo asi 18, seděla jsem na zastávce, slyšela jsem ho, jak s někým mluví po telefonu a říká mu, že na zastávce sedí taková pěkná smutná slečna. Radši jsem šla pryč, on za mnou. Bylo to už večer za tmy, posraná jsem byla až za ušima. Ve vchodě seděli dva kluci, jednoho jsme znala od vidění, ale i kdyby ne, udělal abych to samé. Šla jsem k nim a řekla, co se děje. Kluk když viděl, že jsem si našla společnost, tak odešel, jeden z těch dvou, co jsem k nim šla, mě doprovodil až domů. Nevím, jak by to dopadlo, kdybych ty dva nepotkala. Fakt jsem se hodně bála a nikdy na tenhle zážitek nezapomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
9.11.11 14:06

Holky ja jednnou sedela u nas na zastavce(vesnice)uz se stmivalo,jela jsem na nocni.a ted jsem za zady slysela divne dychani,otcila jsem se a stal tam chlap a honil si brko 8-o a jeste na me chces se kuknou chces?aaaaaaaaa d ted mam z toho husinu :zed: no to jsem se zvedla a utikala domu,chlap nastesti za mnou nesel,fakt je to dneska des,tolik uchylaku :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
690
9.11.11 14:56

Tohle bylo také v Praze, v Hostivařském lesoparku. Manžela ještě napadlo, jestli nechtěl ukrást tu Fabii, a když pak zjistil, že je to automat, tak se na to vykašlal, protože těch je hrozně málo ( je to spíš rarita )a byla by snadno k nalezení. Jenže to jí mohl ukrást rovnou před domem a nemohl vědět, že jedu na odlehlé místo, mohla jsem klidně jet třeba nakupovat a psa nechat v autě nebo k někomu na návštěvu. Dnes jsem tam raději nejela,ale pro dceru přes celou Prahu do školy a vždy jí dávám vědět, že vyjíždím a dnes jsem na to zapomněla, přijedu ke škole a dcera " no teda mami, ty jsi mně ale vynervovala, já myslela, že ti po cestě vybuchla časovaná bomba " Zítra možná seberu odvahu, vyzbrojím se pepřákem a sjedu tam. ( nosím na krku na vycházky ten obranný sprej, ale kvůli tomu, kdyby mi fenu napadl jiný pes agresor na volno )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
9.11.11 15:10
marra píše:
Holky ja jednnou sedela u nas na zastavce(vesnice)uz se stmivalo,jela jsem na nocni.a ted jsem za zady slysela divne dychani,otcila jsem se a stal tam chlap a honil si brko 8-o a jeste na me chces se kuknou chces?aaaaaaaaa d ted mam z toho husinu :zed: no to jsem se zvedla a utikala domu,chlap nastesti za mnou nesel,fakt je to dneska des,tolik uchylaku :pocitac:

marru, mne se neco podobnyho stalo akorat ve vlaku, jela jsem vecernim cca ve 21 hod., lidi z kupe postupne vystupovali, az jsem zustala sama, v Roudnici ke me pristoupil tak tricetilety chlap a sedl si naproti mne, nevenovala jsem mu pozornost, cucela jsem z okna a poslouchala MP3, pak mi neco prislo divny… no, honil si ho metr prede mnou, krve by se ve mne nedorezal, sbalila jsem tasky a okamzite vypadla. Nic mi neudelal, ale klepala jsem se jeste o 100 km dal. Jsou to ubozaci. Ono jim pry dela dobre to nase leknuti, ztuhnuti,…, kdybych tak mela silu se zacit smat, to by mu asi do not nehralo a rychle by zvadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
9.11.11 15:18

lenuliku, ufff, nevystoupila bych, muj pes by to jiste pochopil :) a jela bych co nejrychleji do civilizace. Pri trose stesti by me stopli policajti za rychlou jizdu a byla bych zachranena :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
27.11.11 12:38

Tak mě se stalo něco dost podobného včera… Vezla jsem mamku ze srazu, večer, a v jednom místě se na nás nalepila černá dodávka, nejela mi za zadkem, ale jela za mnou a problikávala mi dálkama zrcátka, dost intezivně a dokonce i ve městě. Mrzí mě, že jsem nepotkala policajty, jenže co člověk chce o půlnoci :zed: auto si za náma drželo vzdálenost aby vidělo, kde odbočuju, pak jsem naschvál rychle odbočila a projela před mamky panelák jinou cestou, v momentě, kdy jsem zastavila koukla do zpětného, to auto bylo kus za náma a rychle zhaslo světla… No měla jsem strach, zamkla jsem se v autě a rychle jsem ujížděla domu.. jela jsem fakt docela rychle.. viděla jsem to auto kus za mnou.. naštěstí jsem jim ujela, ale fakt nevím co to mělo znamenat… jestli sranda, tak hodně blbá.. ale fakt mi to leží dost v hlavě…Bylo to hnusné.. a příště volám hned policii.. neměla jsem ani možnost si přečíst spz protože vždycky, když se ke mě přiblížil, chtěla jsem se kouknout, tak mi pustil do zrcátek dálky, také když jsem chtěla tam,kde byla světla kouknout kdo tam sedí.. a za světel se držel schválně dál.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
27.11.11 13:29

Ano, to je přesně něco podobného, také mně nechtěl předjet, abych neviděla na SPZ. Je to fakt hnusný pocit. A ještě, když nemáš tušení, kdo v tom autě je, jestli jeden nebo čtyři…já už tam od té doby v tuhle liduprázdnou dobu raději sama nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
27.11.11 15:49
lenulik píše:
Ano, to je přesně něco podobného, také mně nechtěl předjet, abych neviděla na SPZ. Je to fakt hnusný pocit. A ještě, když nemáš tušení, kdo v tom autě je, jestli jeden nebo čtyři…já už tam od té doby v tuhle liduprázdnou dobu raději sama nejela.

přesně tak, já to ted řeším s kamarádama policajtama, bylo to kolem půlnoci, můžou se kouknout na kamery, ale pořád si říkám, co to vyřeší :nevim: fakt mě to hrozně hlodá.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.2.12 07:39

Leni prosím Tě chceme si pořídit CC, bydlíme v bytě 2+1 :( chtěli jsme pejska skrz hárani, máme 9ti měsíčního syna. Mysliš, že pejsek je horší volba??? Moc děkuju za odpověď Katka.Musime se dnes rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová