Divné auto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13338
8.11.11 20:52

Ježiš, já bych nevystoupila ani omylem 8-o Já jsem posránek, jela bych pryč. No já jsem takovej posránek, že bych ani v poledne do lesa sama nejela :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
8.11.11 21:02

Jsi dobrá, že si vystoupila, já bych to otočila a jela zpátky, byla bych pos*aná až za ušima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
8.11.11 21:06

Tak já bych teda taky nevystoupila ani za nic a jela bych fofrem mezi lidi. A hlavně bych z toho místa měla už vždycky blbej pocit a už bych tam asi nešla. Bych měla paranoiu, že za každym stromem na mě někdo číhá :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
8.11.11 21:09

Houby odvážná - ale dlouhé vedení, mně totiž všechny možné věci s tím související napadly až potom. A o jakého psa se jedná věděl celou cestu, protože jí mám na zadním sedadle ( fabie )a čumí přes zadní okno ven, tak jí viděl. A ještě k tomu jejich fotky coby samolepky " pes v autě " Do lesa ale vozím jen jednu, ta druhá byla doma. Ukradení psa mně nenapadlo, ale bomba jo, a hlavně brzdy. Zítra musím jet pro děti do školy a tak jsem říkala manželovi, at mi ráno jukne radši pod auto, ale říkal, že to takhle jen pohledem z chodníku nejde poznat - tak tohle se mi ted honí hlavou. Vyděsit určitě ne - nepodnikám, naopak nemám ted zaměstnání, tzv. smrdím korunou, nikomu nedlužím, politika nic,ženatého milence nemám,a manžel věděl, kam jedu se psem, těsně předtím jsme si volali, prostě obyčejná ženská. Vrtá mi to hlavou. A ještě. že mně ty brzdy napadly až doma, vlézt mi to do hlavy tam, tak nejedu, protože dolů po té panelové cestě je to dost krpál z kopce a to sjíždím jen s brzdou. Uffff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
8.11.11 21:45

8-o Taky bych se bála a z auta rozhodně nevylezla 8-o Sice si vás mohl někdo s někým splést,nebo někdo komu se líbí takoví psi nakonec nenašel odvahu se na něco zeptat… :think: nebo máte ctitele :think: …ale bála bych se,že třeba natrefím na někoho takového,jak předloni jen tak střílel lidi,nebo si chce zkusit něco takového…člověk neví,jací magoři běhají po světě,ale mohl to být i omyl,nebo chtěli ukrást auto :think: SPZ bych si opsala a asi zkusila zjistit majitele,když na dopravce svěříte svůj zážitek,poradí vám.Kdysi jsem měla SPZ auta,které mě odřelo a ujelo a taky mi to řekli,kdo to byl.Jestli má třeba albánského majitele,nebo z nějaké menšiny…rozhodně auta se všemi tmavými skly nemám ráda vůbec 8-o Asi bych nějakou dobu jezdila venčit jinam,co když se vrátí 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
8.11.11 21:52

No páni, to seš vážně odvážná, žes v lese vystoupila 8-o já bych ani do lesa nejela. Zastavila bych někde v civilizaci a čekala v zamčeném autě s mobilem v ruce a číslem 158 na displeji :lol: :lol: jsem posera, já bych to nedala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
8.11.11 22:00

S tou SPZ máte všichni pravdu, ale jak píšu, vůbec mne to v té chvíli nenapadlo, tak jí bohužel neznám. Kdybych tam to auto ještě někdy viděla bud parkovat nebo by se na mně zase napíchlo po cestě,tak už bych to otočila a jela domů. Ale ty všechny skla černý je hnus, hrozně nepříjemný, když nemáte potuchy kdo v tom autě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
8.11.11 22:58

To tě obdivuji že si šla potom do lesa se psem já bych fofrem otočila a jela zpátky domů.Ty černé skla taky nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.11.11 06:08
Míša8808 píše:
Ježiš, já bych nevystoupila ani omylem 8-o Já jsem posránek, jela bych pryč. No já jsem takovej posránek, že bych ani v poledne do lesa sama nejela :think: :think: :think:

tak to sme dve :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
9.11.11 07:20
1simona1 píše:
Míša8808 píše:
Ježiš, já bych nevystoupila ani omylem 8-o Já jsem posránek, jela bych pryč. No já jsem takovej posránek, že bych ani v poledne do lesa sama nejela :think: :think: :think:
tak to sme dve :oops:
:palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43030
9.11.11 08:10

to je jak z nejakeho krimifilmu - ses jista, ze tvuj chlap nepasuje drogy?:-) covecetaky bych se bala, asi fakt nejakej uchyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
9.11.11 08:30

Mně to právě vůbec nenapadlo, že bych se s ní měla něčeho bát,( má 50 kg ) ted, když zatím nemám práci, tak jsem si pochvalovala, že s ní můžu ve všední den do lesa, vyloženě jsem tam vždy na chvíli vypustila starosti z hlavy, užívaly jsme si to obě-je to krásné v tom barevném listí, nikde nikdo jen ty a pes, ticho. ( a magor v autě )Vůbec to nechápu, dnes jsem zase chtěla jet, ale mám už strach. Vystrašila mne i ta možnost ukradení psa na objednávku, mám blbec jejich fotky na kufru a on se na mně napojil už u domu. Jestli jí chtěl ukrást, proč teda nevystoupil ? Já si to neumím představit, to by musel napřed zneškodnit nějak mně a fena by ho sežrala. Když se rozzuří cane corso, za pána by položila život. Nedávno jsem venčila u nás na sídlišti a nějaký pán v kapuci šel rychlým krokem ke mně se ptát na cestu, tak jsem jí málem neudržela, jen jsem zařvala " stůjte ". Ještě mne napadlo, tím, jak jsem už po té panelové cestě k lesu do kopce jela schválně dvacítkou, a ještě mu uhla, aby mně předjel, tak jel dvacítkou taky za mnou - nechtěl mně za žádnou cenu předjet, jelikož bych viděla dobře na jeho SPZ, kdybych jí měla před sebou na očích. Ve zpětném zrcátku na ní nevidím. A jak zaparkoval, tak bokem ode mne, abych jí neviděla. Tohle jsem si uvědomila také až ted. Neskutečně mně to s..e, v poledne má být hezky a já budu s nimi dřepět doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
9.11.11 08:32

Mně to právě vůbec nenapadlo, že bych se s ní měla něčeho bát,( má 50 kg ) ted, když zatím nemám práci, tak jsem si pochvalovala, že s ní můžu ve všední den do lesa, vyloženě jsem tam vždy na chvíli vypustila starosti z hlavy, užívaly jsme si to obě-je to krásné v tom barevném listí, nikde nikdo jen ty a pes, ticho. ( a magor v autě )Vůbec to nechápu, dnes jsem zase chtěla jet, ale mám už strach. Vystrašila mne i ta možnost ukradení psa na objednávku, mám blbec jejich fotky na kufru a on se na mně napojil už u domu. Jestli jí chtěl ukrást, proč teda nevystoupil ? Já si to neumím představit, to by musel napřed zneškodnit nějak mně a fena by ho sežrala. Když se rozzuří cane corso, za pána by položila život. Nedávno jsem venčila u nás na sídlišti a nějaký pán v kapuci šel rychlým krokem ke mně se ptát na cestu, tak jsem jí málem neudržela, jen jsem zařvala " stůjte ". Ještě mne napadlo, tím, jak jsem už po té panelové cestě k lesu do kopce jela schválně dvacítkou, a ještě mu uhla, aby mně předjel, tak jel dvacítkou taky za mnou - nechtěl mně za žádnou cenu předjet, jelikož bych viděla dobře na jeho SPZ, kdybych jí měla před sebou na očích. Ve zpětném zrcátku na ní nevidím. A jak zaparkoval, tak bokem ode mne, abych jí neviděla. Tohle jsem si uvědomila také až ted. Neskutečně mně to s..e, v poledne má být hezky a já budu s nimi dřepět doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
9.11.11 08:36

Hele ja bych hned neviela ten nejhorsi scenar. Podle me jste se nahodou sjeli u venceni psa, jen dotycnej cekal az se vzdalis aby mohl jit i on a pak treba odjel driv, mate mozna stejne oblibene misto na venceni.

Dale mne napada ze tohle delaji mladi fracci co maji bohaty rodice a nevi co s casem, proste se bavi tim ze sleduji vystrasenou zenskou v aute. Jen tak pro zabavu, nic neudelaji jen chteji videt jak budes reagovat. Proste se tim bavi. Kdyby to byl nekdo kdo ti chce ublizit nevim jestli by to delal takhle okate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
9.11.11 08:53

Se psem na venčení právě určitě nejel, protože jsem tam pak byla chvíli na takové louce, kde je výhled na tu jedinou přístupovou cestu od parkoviště, a člověka se psem bych si určitě všimla. Manžel mi říkal, že jsem na té panelové cestě měla zastavit, co by dělal, ale to jsou věci, které v té chvíli nenapadnou. A taky byl na mně tak nalepený, že kdybych nečekaně zastavila, mohl by mi narazit do zadku, kde byl pes a to bych ho snad zabila :-) Takže vražda v lese by byla jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová