Prodat dům, nebo si ho nechat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1908
3.5.20 19:11

@Ms.Ragdoll zas taková hrůza to tady není :roll: jasně, všude je něco a i tady žijí slušní lidé, co normálně pracují, normálně mají děti a taky normálně bydlí.
Edit-prvni fotka je z parku, nejspíš kousek od toho, kde bydlí zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
3.5.20 21:55
@Sue2008 píše:
@Ms.Ragdoll zas taková hrůza to tady není :roll: jasně, všude je něco a i tady žijí slušní lidé, co normálně pracují, normálně mají děti a taky normálně bydlí.
Edit-prvni fotka je z parku, nejspíš kousek od toho, kde bydlí zakladatelka.

Já narážím hlavně na stav toho domu. Kvalita jde do kytek a bude to jen horší.

Okolí nesoudim, každému vyhovuje něco jiného.

Jinak fotky jsou hezké. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.20 10:47

@Ms.Ragdoll souhlasím, park tu máme nádherný :srdce: hlavně lodičky. Prckův ráj, krásné náměstí, Karviná ma co nabídnout to neříkám že nemá :srdce: ale pokud i pamatujete Doly, které padly těžbě, také tam bylo krásně, zámek Solca.. A nyní by to člověk nepoznal. Ještě se mi tam narodil tatínek :*

• Citovat
  • Upravit
1908
4.5.20 12:19
@Anonymní píše:
@Ms.Ragdoll souhlasím, park tu máme nádherný :srdce: hlavně lodičky. Prckův ráj, krásné náměstí, Karviná ma co nabídnout to neříkám že nemá :srdce: ale pokud i pamatujete Doly, které padly těžbě, také tam bylo krásně, zámek Solca.. A nyní by to člověk nepoznal. Ještě se mi tam narodil tatínek :*

Nepamatují, my jsme teď poslední dobou vyráželi poznávat, co kde bylo a je to neuvěřitelné, že je to pár let, co tam bylo město.

Já jen jsem háklivá, že když se řekne Karviná, tak si lidé představují, že tady bydlíme v zemljankách a lovíme veverky kuší. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
10.5.20 11:35
@Anonymní píše:
Hezké odpoledne.
Navážu na příspěvek níže - také bydlíme na Karvinsku.
Ale - krajina je poddolovaná. Každou chvíli je otřes, praskaji nám stěny (dům po rekonstrukci) teď se má dolovat v dalších 2 částech města…některé části města jsou srovnané se zemi, jsou tam znatelné propadliny.
Viz. fotka - zatopené stromy, kdysi tam bývala část města.
Do toho se má příští rok spustit spalovna nezrecyklovatelných plastů. Odliv obyvatelstva je zde znatelný, zůstává zde starší a pak nepřizpůsobivé obyvatelstvo vesměs. Uvažujeme že dům prodáme - dokud má cenu. Nebo si jej ponechat?. Jaký je váš názor? :think:

Osobně bych to prodala. Ta zatopena část města je jako z apokalypsy :,(
Manžel má dýchací potíže, praská vám dům, další důlní činnost bude co nevidět, není na co čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová