Prodavač oblečení - gay?

Anonymní
14.3.15 20:08

Prodavač oblečení - gay?

Ahoj,
nedávno jsem s kamarádkou narazila na toto téma. Strašně se jí líbí jeden prodavač v New Yorkeru :D, ale myslím si, že je to gay. Tak mě napadlo založit tohle téma :D, jak vnímáte vy, chlapa co prodává oblečení, mně to přijde docela divný…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2415
14.3.15 20:10

Mně to přijde úplně normální. To takový kadeřník, to už podezřelé je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
14.3.15 20:10

Gay jak vyšitej

• Citovat
  • Upravit
6594
14.3.15 20:11

Mě to přijde naprosto v pohodě. Spíš ty mi přijdeš divná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248

Není to můj šálek čaje, ani ten obchod, takže ani prodavač tam. Ovšem nechápu, proč by to měl být gay, to je jak názor mého tehdejšího učitele biologie, že baleťáci musí být gayové, ale hokejista nikdy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246

I kdyby byl, tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
14.3.15 20:12

Znám jich dost, ale žádný není hetero ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
14.3.15 20:12
@Anonymní píše:
Ahoj,
nedávno jsem s kamarádkou narazila na toto téma. Strašně se jí líbí jeden prodavač v New Yorkeru :D, ale myslím si, že je to gay. Tak mě napadlo založit tohle téma :D, jak vnímáte vy, chlapa co prodává oblečení, mně to přijde docela divný…

to samé bych si mohla říct u kadeřníka, stylisty, prodavače v potravinách, mě je jedno jakou má práci, jestli ho to baví proč né, je to jejich věc. Já zase dělám mužskou práci - která mě nesmírně baví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
14.3.15 20:14

Podle posledni mody mi oride teplej kazdej druhej, :-D ono se neda rict kuli praci nebo tomu jak vypada jesli je nebo neni :-D ani u toho kadernika… sem, kadernice, meli sme ve tride 3 kluky a ani, jeden gay nebyl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
14.3.15 20:15

(OT, ja dneska teprve zjistila, ze muj oblibeny zpevak je gay. Chjo, to je dira do rozpoctu mych fantazii…)

Nepredjimala bych, muze byt i bisexualni :mrgreen: Pokud se kamaradce libi, tak at ho oslovi, pozve, duvod pripadneho odmitnuti ji muze byt fuk. Muze byt heterak jak poleno a kdyz se mu nebude libit, tak ma stejne smulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
14.3.15 20:16
@CokeLady píše:
Mně všichni muži na pozicích prodavač/pokladní apod přijdou divní, prostě to není práce pro chlapa (pořádného) a je to za almužnu. :oops:

To říká můj táta :lol:

Ale jako zrovna v takovém obchodě..je to pravděpodobné..

Nevim proč se čertíte, že někoho zajímá jestli je to gay, když se jí líbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
14.3.15 20:17

Mně to nepřijde divný. Ani kadeřníka bych hned nepodezřívala, že je gay. Ale ten náš, co k němu s manželem chodíme, zrovna gay je ;) Já se k němu ale vždycky strašně těším. Ani ne tolik kvůli stříhání, ale s ním se tak dobře povídá. Takhle skvěle si fakt snad s nikým jiným nepokecám :P

Příspěvek upraven 14.03.15 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
14.3.15 20:19
@CokeLady píše:
Hele, i můj Barney ikonce je gay a stejně je šukézní :srdce: :srdce:

souhlas, má svoje kouzlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit