Prodavačka v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10185
13.4.23 20:33
@majka157 píše:
Takze si myslíte ze mam jit za vedoucí a říct ze jsem těhotná a ze bych chtela zkrátit úvazek ze na neschopenku zatím jit nechci

Samozrejme. Po zkusenosti s predcasnym porodem bych sla klidne na neschopenku, aby se to neopakovalo a dite jsem donosila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.23 20:36

@majka157 ja si myslím, že takhle jednoduše to nejde. Musíš mít nějaký potvrzení o těhotenství. Se svým lékařem jsi mluvila? Zaměstnavatel ti dá podepsat papír, proškolení tě co smíš a co ne a budete tak fungovat.

Příspěvek upraven 13.04.23 v 20:39

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.23 20:37

@Denisa56 jak zabrání neschopenka že ji nepriroste děloha k hrudníku?

• Citovat
  • Upravit
17
13.4.23 20:39
@Anonymní píše:
@Denisa56 jak zabrání neschopenka že ji nepriroste děloha k hrudníku?

Az nato ze mi nepřirostla deloha ale placenta k hrudníku a melo to si myslím dost duvodu ze jsem mela problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
13.4.23 20:40

@majka157 placenta k hrudníku? A ta děloha byla kde?

• Citovat
  • Upravit
30408
13.4.23 20:41
@majka157 píše:
Az nato ze mi nepřirostla deloha ale placenta k hrudníku a melo to si myslím dost duvodu ze jsem mela problémy

A jak se ti placenta dostala z dělohy do hrudníku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.4.23 20:42
@hanka.br. píše:

Ja nwm prostě to tak bylo mam to i ve zprávě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.4.23 20:44

Mela jsem docela komplikovane tehotenstvi hlavne jsem byla s pěkným volem tenkrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
13.4.23 20:47
@hanka.br. píše:

úplně jednoduše, ne? V děloze díra jako kráva, takže placenta v pohodě vycestovala vzhůru, při postupu proti gravitaci si odstrkala z dráhy střeva, našla mega díru v bránici, trochu pošoupla plíce a začala pokojně přirůstat. Pupeční šňůra samozřejmě visela těmi dírami dolů do dělohy, aby se děťátko nemuselo cpát vzhůru.

další možností je, že přirostla zvenku, ale na to mi nestačí ani má velmi bujná fantazie.

Příspěvek upraven 13.04.23 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.4.23 20:48
@majka157 píše:
Ja nwm prostě to tak bylo mam to i ve zprávě

Jsi si jistá, že sis ji dobře přečetla? Já nechci rejpat, je to fuk, ale chápej, že placenta se do hrudníku nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.4.23 20:50
@neumisa píše: úplně jednoduše, ne? V děloze díra jako kráva, takže placenta v pohodě vycestovala vzhůru, při postupu proti gravitaci si odstrkala z dráhy střeva, našla mega díru v bránici, trochu pošoupla plíce a začala pokojně přirůstat. Pupeční šňůra samozřejmě visela těmi dírami dolů do dělohy, aby se děťátko nemuselo cpát vzhůru.

další možností je, že přirostla zvenku, ale na to mi nestačí ani má velmi bujná fantazie.

Příspěvek upraven 13.04.23 v 20:49

Zvenku možná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.4.23 20:52
@hanka.br. píše:
Jsi si jistá, že sis ji dobře přečetla? Já nechci rejpat, je to fuk, ale chápej, že placenta se do hrudníku nedostane.

Ano jsem si velice jista říkaly to i v nemocnici my mame i to ze mi v Čáslavské nemocnici přiotrávily vodu proto sme obě malem zustaly na stole a mala musela okamžitě ven. Taky jsem nechapala jak to je možné ale tvrdily to i ve zprávě to je proto mě bolelo na prsou hrozně prej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
13.4.23 20:54
@majka157 píše:
Ano jsem si velice jista říkaly to i v nemocnici my mame i to ze mi v Čáslavské nemocnici přiotrávily vodu proto sme obě malem zustaly na stole a mala musela okamžitě ven

a chápeš, že to prostě není fyzicky možné? že mezi placentou a hrudníkem je několik neprostupných překážek? Fakt si najdi nějaký obrázek, protože to je absolutní pitomost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.4.23 20:54
@neumisa píše:
a chápeš, že to prostě není fyzicky možné? že mezi placentou a hrudníkem je několik neprostupných překážek? Fakt si najdi nějaký obrázek, protože to je absolutní pitomost.

Ja nejsem doktor říkám jen co rikaly oni a co mam napsane v lékařské zprávě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.4.23 20:56
@majka157 píše:
Ja nejsem doktor říkám jen co rikaly oni a co mam napsane v lékařské zprávě

A mohla bys tu větu citovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit