Prodavačka v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smajlik345
13.4.23 21:17
@majka157 píše:
Chtěla bych se zeptat mate někdo zkušenost prodavačky na 12ti hodinové směny pokladna+samoobslužné pokladny a tahání těžkých předmětů rovnání palet u vchodu do obchodu aby nebyli díry jak litam na sco neni mi vůbec dobře boli me záda a celé bricho a chvilkami mívám i mžitky před očima. Mam strach abych oto nepřišla s přítelem sme se snažili dlouho první dcera co mam z předchozího vztahu sla předčasně císařem v 6 měsíci a hrozilo ze obe zůstaneme na stole měla jsem komplikace na které se přišlo az skoro pred porodem ze mi rostla placenta k hrudníku.

Nebudu co řešit co je a není možné, nejsem doktor tak mi to nepřísluší…
Oproti x uživatelkám, které si na doktory hrajou…
Mít za sebou to co ty, tak neřeším nějaký přesun na lehčí pracoviště nebo pracovat pouze u pokladny bez tahání těžkých předmětů, ale jdu co nejdříve, takže klidně zítra, k doktorce a napíšu si rizikové a sedím doma.
Držím palce ať se mimčo narodí v pořádku a tak jak má v termínu :hug:

• Citovat
  • Upravit
76727
13.4.23 21:20
@smajlik345 píše:
Mít za sebou to co ty, tak neřeším nějaký přesun na lehčí pracoviště nebo pracovat pouze u pokladny bez tahání těžkých předmětů, ale jdu co nejdříve, takže klidně zítra, k doktorce a napíšu si rizikové a sedím doma.
Držím palce ať se mimčo narodí v pořádku a tak jak má v termínu :hug:

jako klidně ať jde - ale ani ležení 8 měsíců jí nepomůže, pokud jí placenta bude přirůstat, tam kam nemá, ať už kdekoli - to není stav, který se aktivuje fyzickou námahou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.4.23 21:21
@smajlik345 píše:
Držím palce ať se mimčo narodí v pořádku a tak jak má v termínu :hug:

Děkuji moc jiny si tu hrajou na odborniky ale vím co mi bylo řečeno tenkrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
13.4.23 21:22
@hanka.br. píše:
No prostě ne Majko.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.4.23 21:24
@stinga píše:
jako klidně ať jde - ale ani ležení 8 měsíců jí nepomůže, pokud jí placenta bude přirůstat, tam kam nemá, ať už kdekoli - to není stav, který se aktivuje fyzickou námahou

Ja se ale neptala na svuj předchozí stav jen vy ho řešíte kdyby ste si to přecetla pořádně tak jsem se ptala jestli kdyz mi je zle mam chodit dale na 12hodin do práce po minulosti a riskovat ze potratim nebo jit na neschopenku a nebo kratší úvazek coz bych nejradsi marodit se mi upřímně nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
13.4.23 21:25
@majka157 píše:

a neměla jsi spíš preeklampsii? to bývá velmi vysoký tlak, bolest na hrudi - a dítě musí rychle ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
13.4.23 21:26
@majka157 píše:
Ja se ale neptala na svuj předchozí stav jen vy ho řešíte kdyby ste si to přecetla pořádně tak jsem se ptala jestli kdyz mi je zle mam chodit dale na 12hodin do práce po minulosti a riskovat ze potratim nebo jit na neschopenku a nebo kratší úvazek coz bych nejradsi marodit se mi upřímně nechce

no někdo to tu už psal, pokud más už těhotenství potvrzené od doktora, tak to předlož vedoucímu a on tě musí přeřadit na práci vhodnou pro těhotné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.4.23 21:32
@majka157 píše:

No tak nic. Tak to o tom hrudníku už nikde nevykládej, protože je to blbost a ty jsi špatně rozuměla. Měla jsi placentu přirostlou k děloze a vysoký tlak, který ti způsobil bolest na hrudi. Ztrapňovat tě rozhodně nechci, nedělej to hlavně ty sama a připusť si možnost, že sis tu zprávu špatně vyložila. Dojdi si k doktorovi, ať posoudí tvůj zdravotní stav, rozhodně se neřiď tím, co se tobě chce nebo nechce. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
13.4.23 21:42

Dobře, jedna záhada vyjasněna. Ale jak prosím tři prášky na vysoký krevní tlak otráví plodovou vodu a tím i matku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.4.23 21:47
@EvaEpic píše:
Dobře, jedna záhada vyjasněna. Ale jak prosím tři prášky na vysoký krevní tlak otráví plodovou vodu a tím i matku? :think:

Ja nerikala že otrávil nekdo me ale plodovou vodu a asi muze jakykoli lek ve velkém množství muze způsobit otravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.4.23 21:47
@EvaEpic píše:
Dobře, jedna záhada vyjasněna. Ale jak prosím tři prášky na vysoký krevní tlak otráví plodovou vodu a tím i matku? :think:

Nehrajte si aspoň na chytrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
13.4.23 21:53

Ty vado 8o prvně ti napíšu a každý lajk snad ví. Milá zlata placenta roste v děloze, která je v pánvi. Jak se dostala do hrudníku, to jses nějaký neznámo neclovek? Děloha se nedostane přes branici do hrudní dutiny. Bože podívej se na anatomii člověka. K věci Res to se zaměstnavatelem, zařadit pouze za kasu a máš po starostech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
13.4.23 22:44
@migmina píše:
Ty vado 8o prvně ti napíšu a každý lajk snad ví. Milá zlata placenta roste v děloze, která je v pánvi. Jak se dostala do hrudníku, to jses nějaký neznámo neclovek? Děloha se nedostane přes branici do hrudní dutiny. Bože podívej se na anatomii člověka. K věci Res to se zaměstnavatelem, zařadit pouze za kasu a máš po starostech

Clovek, kterej neumi poradne napsat ani vetu, ktera dava smysl, bude tezko studovat anatomii cloveka.

No, kazdopadne, moc nevim, co chces slyset. Bud pujdes za zametnavatelem, aby te preradil na jinou pozici a nebo za doktorem, aby ti napsal neschopenku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
13.4.23 22:55

@majka157 vy jste nikdy neměli v té práci těhotnou? Že by jsi věděla, jaj to chodí? To bude nějaký větší řetězec dle popisu. Řeš to se svým nadřízeným, řekne Ti postup.

I když já bych tedy spíš zavolala svému lékaři, řekla mu o těhotenství a objednala se co nejdřív na kontrolu. Ať on zhodnotí jak rizikové to těhotenství je. A pak uvidíš, zda tedy budeš s potvrzením v ruce něco řešit se zaměstnavatelem nebo půjdeš na rizikové.

• Citovat
  • Upravit
11828
13.4.23 23:49

Přikláníme se k preeklampsii,3 léky na tlak rozhodně neotravi plodovou vodu, spíše byla voda zakalena od smolky protože dítě mělo potíže kvůli tomu vysokému tlaku. Mmch pokud by byla placenta percreta ať už prorostla kamkoli na na jakýkoliv orgán tak tam se to dá řešit snad jen hysterektomii ne protože děložní stěna v tom místě je úplně znicena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí