Prodavačka v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
shadowbabe
13.4.23 23:54
@majka157 píše:
Chtěla bych se zeptat mate někdo zkušenost prodavačky na 12ti hodinové směny pokladna+samoobslužné pokladny a tahání těžkých předmětů rovnání palet u vchodu do obchodu aby nebyli díry jak litam na sco neni mi vůbec dobře boli me záda a celé bricho a chvilkami mívám i mžitky před očima. Mam strach abych oto nepřišla s přítelem sme se snažili dlouho první dcera co mam z předchozího vztahu sla předčasně císařem v 6 měsíci a hrozilo ze obe zůstaneme na stole měla jsem komplikace na které se přišlo az skoro pred porodem ze mi rostla placenta k hrudníku.

Domluv si se zaměstnavatelem práci vhodnější. Jinak kamarádka takto makala až do mateřské, placenta se k hrudníku nedostala 👍🏼

• Citovat
  • Upravit
10185
14.4.23 03:25
@Anonymní píše:
@Denisa56 jak zabrání neschopenka že ji nepriroste děloha k hrudníku?

To je samozrejme blbost, asi spatne pochopila lekarskou zpravu. A ja se na tom tocit nebudu. Vychazim z toho, ze mela nejake komplikace, ktere zpusobily vazny stav a predcasny porod. Pro me osobne by to byl duvod prokonzultovat stav s lekarem a pokud by i on uznal, ze klid bez pracovniho stresu a namahy by byl pro moje tehotenstvi lepsi, sla bych na neschopenku. Aby melo moje dite zvysenou sanci, ze neprijde na svet predcasne. Rizikove tehotne se pecliveji hlidaji, ja chodila do poradny kazdy tyden. Ani by me nehlo v tomto pripade delat jak soumar nekde v obchode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6228
14.4.23 04:47
@hanka.br. píše:
No tak nic. Tak to o tom hrudníku už nikde nevykládej, protože je to blbost a ty jsi špatně rozuměla. Měla jsi placentu přirostlou k děloze a vysoký tlak, který ti způsobil bolest na hrudi. Ztrapňovat tě rozhodně nechci, nedělej to hlavně ty sama a připusť si možnost, že sis tu zprávu špatně vyložila. Dojdi si k doktorovi, ať posoudí tvůj zdravotní stav, rozhodně se neřiď tím, co se tobě chce nebo nechce. Hodně štěstí.

Máš pocit, že musíš vychovávať „lenivé“ matky, čo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
14.4.23 11:53
@neumisa píše: úplně jednoduše, ne? V děloze díra jako kráva, takže placenta v pohodě vycestovala vzhůru, při postupu proti gravitaci si odstrkala z dráhy střeva, našla mega díru v bránici, trochu pošoupla plíce a začala pokojně přirůstat. Pupeční šňůra samozřejmě visela těmi dírami dolů do dělohy, aby se děťátko nemuselo cpát vzhůru.

další možností je, že přirostla zvenku, ale na to mi nestačí ani má velmi bujná fantazie.

Příspěvek upraven 13.04.23 v 20:49

tvl dělala stojky ne asi :-) :mrgreen:

jako napadlo mě úplně náhodou jestli nepřirostla placenta k hrudníku dítěte, ale ani o tom jsem ještě neslyšela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
14.4.23 17:04
@Mkmkz píše:
Máš pocit, že musíš vychovávať „lenivé“ matky, čo?

Co znamená „lenivé“ v uvozovkách? Máš pocit, že se zakladatelka vyhýbá práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6228
14.4.23 17:10
@hanka.br. píše:
Co znamená „lenivé“ v uvozovkách? Máš pocit, že se zakladatelka vyhýbá práci?

No mám pocit (a teda nehovorim len o tebe) akoby ste jej upierali právo obávať sa o zdravie dieťaťa a že musí ísť do práce a nemá vymýšľať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
14.4.23 17:16
@Mkmkz píše:
No mám pocit (a teda nehovorim len o tebe) akoby ste jej upierali právo obávať sa o zdravie dieťaťa a že musí ísť do práce a nemá vymýšľať.

No tak to bys místo mě asi měla zmínit zakladatelku. To jí se nechce na neschopenku. A já jsem jí naopak psala, aby to nechala posoudit lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6228
14.4.23 17:19
@hanka.br. píše:
No tak to bys místo mě asi měla zmínit zakladatelku. To jí se nechce na neschopenku. A já jsem jí naopak psala, aby to nechala posoudit lékaře.

Tak to som potom asi nepochopila správne, prepac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky