Za kolik prodat štěňata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1183
19.11.12 14:28
[měli jsme jezevčíka bez papíru teď máme s papírami a bez papíru byl takový hodnější s papírama je šíleně hyperaktivní a zajímá ho jen zvěř jistě je to i v povaze a ve vychově ale i tím že je po lovecký předcích tak je fakt až moc na zvěř což bez papírovej nebyl

No a právě „vo tom“ to přesně je :lol: Jezevčík má být aktivní a na zvěř, protože je to lovecké plemeno. Pokud by byl flegma, byl by myslivci víš na co… :lol:
Ale jinak, ať už jsou psi s pp, bez pp, nebo voříšci, to tu stejně nevyřešíme, hlavně ať k nim každý přistupuje poctivě a zodpovědně, chovatelem počínaje, pak nebude žádný problém a všichni budou spokojeni. Každý ať má psa, který mu vyhovuje a chová se k němu jak přísluší a není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
19.11.12 14:30
@Lette píše:
@smajlik34 zákon na to bohužel není. Pokud je ale například majitel psa s PP členem chovatelského klubu, tak to pro něj může znamenat jeho vyloučení a v chovu psů s PP si už „ani neškrtne“. Což ale tebe jako skalního příznivce bezpapíráků nemusí zajímat :lol:

tak členové snad nejsme jen vím že někde na internetu v klubu jezevčíku je někde zapsan jen že se narodil těm a těm rodičům..jako že by mě vyškrtli by ani nevadilo..ale nevíš zda by to neohrozilo ty lovecké zkoušky? až taky příznivec nejsem abych upřednostnovala pouze jedno :mrgreen: jako spíš bych koupila bez papíru, ale klidně by vzala i papíraka :) spíš jsem si ho vybírala podle fotek až pak jsem zjištovala zda papíry má

• Citovat
  • Upravit
Mi24
19.11.12 14:33
@Lynette
škoda že bydlíš daleko jinak bych už jsem si do budoucna zamluvila štěnatko tohle plemeno je totiž nadherné jen ho tady u nás skoro nikdo nemá což je škoda :( mohu se zeptat jaké zbarvení maš?
  • Citovat
  • Upravit
1967
19.11.12 14:35

@smajlik34 nemůžu radit. Můj postoj k chovu kříženců a psů bez PP je zcela jednoznačně negativní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
19.11.12 14:36

@smajlik34 Mám blenheima a je úžasná. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
19.11.12 14:36
@Pipet píše:
@smajlik34 NO jo, ale tak jezevčík je lovecký pes, že, takže „správný“ jezevčík je ten druhý :nevim:
Ohledně toho „matka s PP otec bez“ že má pes PP neznamená, že jeho štěňata taky budou mít PP. Musí projít bonitací - prohlídkou, jestli je OK. A pak dostane štempl „chovný/á“ a až teprve potom jeho štěňata můžou mít PP.
A proto je taková nevole vůči „krásná štěňátka bez PP po rodičích s PP“, protože proč ti rodiče nejsou uchovnění? Buď mají vadu, nebo jsou majitelé zdechlí a nechtělo se jim psa zbonitovat. A ani jeden případ ve mně nebudí důvěru, pokud si pořizuju psa - kamaráda na X let. Když se majitelům „nechtělo“ na bonitaci, chtělo se jim na veterinu? Kupujou kvalitní žrádlo? Protože pokud to všechno svědomitě plní, tak přece není až takový problém tu fenku i uchovnit.
:) dík za vysvětlení jakože docela mě zajímalo jak to je ale zas až´tak se o to nezajímám..neboť až na také věci je mít nechcem máme je pouze jako mazlíčky a toho jezevčíka ještě do lesa kdy na ty zkoušky musí mít papíry..a možna na připuštění někdy ;)
  • Citovat
  • Upravit
Mi24
19.11.12 14:37
Ale jinak, ať už jsou psi s pp, bez pp, nebo voříšci, to tu stejně nevyřešíme, hlavně ať k nim každý přistupuje poctivě a zodpovědně, chovatelem počínaje, pak nebude žádný problém a všichni budou spokojeni. Každý ať má psa, který mu vyhovuje a chová se k němu jak přísluší a není co řešit.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Mi24
19.11.12 14:43
@Lynette píše:
@smajlik34 Mám blenheima a je úžasná. :srdce:

děkuji nádherná :srdce:

• Citovat
  • Upravit
8996
19.11.12 14:47

@smajlik34 Jsem ti poslala do vzkazů její fotku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
19.11.12 15:12

@Lynette mylis se pokud pes nema PP tak mit nic nemusi to uz je povinosti noveho panicka psa tetovat ci cipovat a to uz je ti pak smlouva k nicemu nikdo ti nedokaze jestli je to ten samej nebo ne a hlavne u takovejch vorechu (nic ve zlem :D) je takova smlouva trosku vedle ;) jinak zakladatelko ja bych dala 800kc stim ze bych chtela aby se treba prisli lidi podivat aby jsi trosku vedela a urcite az PO VANOCICH! jak bylo uz psano at to neni levnej darek pro dite co se pak starat nebude a pes poleti jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
19.11.12 15:30
@michi13 píše:
@Lynette mylis se pokud pes nema PP tak mit nic nemusi to uz je povinosti noveho panicka psa tetovat ci cipovat a to uz je ti pak smlouva k nicemu nikdo ti nedokaze jestli je to ten samej nebo ne a hlavne u takovejch vorechu (nic ve zlem :D) je takova smlouva trosku vedle ;) jinak zakladatelko ja bych dala 800kc stim ze bych chtela aby se treba prisli lidi podivat aby jsi trosku vedela a urcite az PO VANOCICH! jak bylo uz psano at to neni levnej darek pro dite co se pak starat nebude a pes poleti jinam.

Já když se koukám na ty fotky, tak ten /ovčák/ taky není čistokrevnej, takže absolutně těžko říct jak tito voříšci budou vypadat… a myslím si, že bude ráda, když se jich zbaví zadarmo… Útulky jsou plný takovýchto kříženců…

• Citovat
  • Upravit
627
19.11.12 15:43

@Misuldy ted jsem docetla celou diskuzi a musim stebou naprosto souhlasit a ty keci jak by fenka mela mit stenata rakovina a blabla bla to uz je vazne mitus ale tak kazdyho vec at si vsichni uz delaj co chtej u kkchs je to taky neco jineho tam bych mozna oci zavrela pokud bude mit kvalitniho psa co fenu nakryje tak to budou cistokrevna stenata a mamka mela proste vadu no. ale krizi zamerne nekolik ras dohromady??? a jeste za to chtit 1000 a vic?? :zed: 8o chdaci stenata ty zas dopadnou! ano jak nekdo psal ovcak i stafik jsou BOZI PSI, psi chuvy (Hlavne stafik) ale ne kdyz je to nakrizene!!! ztoho bude,,zmetek´´ pokud nebude mit sakra pevnou ruku! ja to nemyslim zle ale uz je mi do breku z preplnenych utulku, tyranych psu, nezvladatelnych psu atd… :zed: zakladatelko snad je to utebe jen tak ze to byla nehoda a uz se to opakovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
19.11.12 15:44
@michi13 píše:
@Misuldy ted jsem docetla celou diskuzi a musim stebou naprosto souhlasit a ty keci jak by fenka mela mit stenata rakovina a blabla bla to uz je vazne mitus ale tak kazdyho vec at si vsichni uz delaj co chtej u kkchs je to taky neco jineho tam bych mozna oci zavrela pokud bude mit kvalitniho psa co fenu nakryje tak to budou cistokrevna stenata a mamka mela proste vadu no. ale krizi zamerne nekolik ras dohromady??? a jeste za to chtit 1000 a vic?? :zed: 8o chdaci stenata ty zas dopadnou! ano jak nekdo psal ovcak i stafik jsou BOZI PSI, psi chuvy (Hlavne stafik) ale ne kdyz je to nakrizene!!! ztoho bude,,zmetek´´ pokud nebude mit sakra pevnou ruku! ja to nemyslim zle ale uz je mi do breku z preplnenych utulku, tyranych psu, nezvladatelnych psu atd… :zed: zakladatelko snad je to utebe jen tak ze to byla nehoda a uz se to opakovat nebude.

Mě je z plných útulků taky do breku. :,( :,( :pocitac: :pocitac: Této problematice se věnuji a je to katastrofa.

• Citovat
  • Upravit
LUCKA.28.M
22.8.13 21:46

Dobry den. Chtela bych od vas poradit. Mam doma 4letou fenku Jorksira a tet sme si poridily stenatko bostonskyho teriera v dospelosti vetsi nez jorksir. A mam problem - poradte prosim co mam delat prvni den se jorksirka bala teriera pote na ni zacala zarlit i po tom ze se venujeme obou pejsku stejne. A tet na sebe vrci stekaj jorksir se stale boji stenete. Uz i stene si zacina dovolovat na jorksira. Tak vas prosim o radu co stim?? Zda si zvyknou nebo co stim stenatko mame doma tepr 4 den. Moc dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný