Za kolik prodat štěňata

jancik.150
17.11.12 13:04

Prodáváme štěňata

Ahoj holky, 26.10 se nám narodily štěňata ovčáka kříženého se stafordem, ale vůbec nevím za kolik je prodat a zadarmo je dávat nechci, nechci aby se dostali do špatných rukou. za kolik by jste je prodaly Vy???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Naima
17.11.12 13:08
@jancik.150 píše:
Ahoj holky, 26.10 se nám narodily štěňata ovčáka kříženého se stafordem, ale vůbec nevím za kolik je prodat a zadarmo je dávat nechci, nechci aby se dostali do špatných rukou. za kolik by jste je prodaly Vy???

Štěňata bych neprodávala, dala bych je zdarma. Do špatných rukou se mohou dostat coby zadaráči i coby placení. Pokud už bych za ně měla chtít peníze, tak maximálně do výše pokrytí nákladů na očkování a krmivo.

• Citovat
  • Upravit
2282
17.11.12 13:09

Vetsinou se prodava za cenu ockovani, odcerveni, veterinarni pece + max par stovek navic na pokryti nakladu.
Na krizencich se vydelavat neda. A to ze, se pes proda za hromadu penez, nezaruci ze se dostane do dobrych rukou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
17.11.12 13:10

Ahoj,
zadarmo bych je taky nedala, ne kvůli penězům, ale přesně jak píšeš, kvůli tomu, aby se nedostaly do špatných rukou. Dala bych je tak za tisícovku jedno. Ono to ti tak akorát pokryje ty náklady, očkování, odčervení, krmivo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
17.11.12 13:13

Taky tak, jen za pokrytí nákladů, i tak to budeš mít s kříženci těžké, abys je udala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
17.11.12 13:18

@Naima
To máš pravdu, bohužel, ale já třeba osobně si myslím, že kdyby byly zadarmo, tak je větší šance, že si ho někdo pořídí třeba z rozmaru nebo lehkomyslnosti, když ho to nic nestojí a pak se jich přece může kdykoli zbavit.. :,( .Ale když už je ochoten nějaký ten peníz za něj dát, tak už je to, aspoň pro mě, trochu lepší znamení. No asi je to hlavně o tom pocitu, no.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.11.12 13:26

Hlavne doufam, ze je nechces prodavat uz ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
17.11.12 13:33

Ptala jsem se manžela, je pejskař, a ten mi říká že maximálně za 500. On že by nechtěl ani jedno. Ovčák má v sobě zlobu a stafor ještě větší. Že takový kříženec je k ničemu. Jedině tak vykastrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancik.150
17.11.12 13:33

Zkusím to za těch 1000 a kdyžtak pujdu dolů, uvidíme, kdyby jste měly zájem ozvěte se mi :-)
Neblázni!! :nevim: K odběru jsou pár dní před Vánocema :dance:

• Citovat
  • Upravit
jancik.150
17.11.12 13:35

@Anabellka jak si ho páníček vychová takovýho ho má! Moje ovčanda je zlaťoučká a navíc je z utulku, takže je klidná a za všechno vděčná!

• Citovat
  • Upravit
1183
17.11.12 13:40
@Anabellka píše:
Ptala jsem se manžela, je pejskař, a ten mi říká že maximálně za 500. On že by nechtěl ani jedno. Ovčák má v sobě zlobu a stafor ještě větší. Že takový kříženec je k ničemu. Jedině tak vykastrovat.

Tak nijak myšleno ve zlém, ale s tímto bych až tak nesouhlasila. Mám ovčáka a je to naprosto zlatý pes, ostražitý, ale neublížil by neopodstatněně ani mouše, co ten dětem toleruje… :lol:akorát teda nesnáší kočky. :lol: A staforda jsem měla kdysi a bylo to to samé. Většina je na výchově, jaký si to uděláš, takový to máš..Existují samozřejmě výjimky, ale těch je málo. Mimochodem, byla jsem psovodem u policie. Jinak staford x NO, může být ve finále super pes, akorát to chce aby se dostal do dobrých a nejlépe zkušených rukou někoho, kdo o tom něco ví. :mavam:

Příspěvek upraven 17.11.12 v 13:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.11.12 13:41

No, možná bych je radši prodávala až po vánocích, nebo z nich budou nechtěné vánoční dárky :-(.
Ta tisícovka mi přijde ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766

@jancik.150 my jsme měli na jaře omylem štěňata boxera a ovčáka. Jsou z nich krásní a hodní psi. Prodávali jsme je za 500,–Kč, za cenu očkování a odčervení. Byl velký zájem a všichni se dostali do dobrých rukou. Doufám, že i Vaše štěňátka budou u těch nejlepších lidiček. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

Za křížence takhle větších plemen bych dala tak 800,– až tisícovku, víc určitě ne.
Pokud by byla normálně odchovávaná v rodině, očkovaná, odčervená, krmená něčím slušným. Jinak bych si ho nevzala ani zadarmo…
(Tím nemyslím, že je máš ve stodole, jen popis mého myšlenkového pochodu…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
17.11.12 13:43

My jsme za nase psy dali pytel granuli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný