Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa píše:
jak v které lokalitě - po cikánsku pořídíš třeba v Mostu, maso na čínu pochopitelně v tržnicích nebo čínských večerkách. Tam Ti dají i hůlky.
no, u nás jich je docela dost
ale do těch míst je nebezpečno´chodit.. Většinou člověka jen okradou.. Čínské hůlky a večerku? to je na mě moc složité na přípravu..asi se k Tobě nechám pozvat
![]()
@Žirafátko píše:
@pavlasu syn slovensky vůbec nerozumía dcera zatím dělá jen ghí
tak u nás starší syn rozumí a v Zilině se snažil i mluvit a mladší umí tata, mama atd.. Ale toho to babička taky naučí.. A u nás v Karviné se mluví po našimu, takže já umím spoustu jazyků
![]()
@pavlasu kdysi jsem bydlela u E55, takže by uměl tak max Rakousky
(myšleno jako dialektem
)
@tamata píše:
@pavlasu my tam byli, když byl malej mimino a celou cestu prospal. Teď bych to nedala. Jedině spacím vlakem přes noc, ale letos to nevidim
Ale než byly děti, tak jsem jezdila několikrát do rokaPříspěvek upraven 06.05.13 v 22:36
manžel nechtěl jet loni..malý totiž ječí v autě i když už má 21 měsíců.. Spací vlak tam jede šest hodin? Vidíš, to mě nenapadlo.. Ale on jede jen do Košic, že a přestupovat se dvěma dětma v noci do dalšího vlaku… Ale až mi uvolní manžel notebooke, tak se podívám, jestli něco nejede až do Michalovců..
@tamata píše:
náhodou, já se z hospody vždycky do rána vrátilaJen jednou jsem tam přespala, ale to už je promlčený
přespala v hospodě?
povídej, přeháněj ![]()
@tamata píše:
náhodou, já se z hospody vždycky do rána vrátilaJen jednou jsem tam přespala, ale to už je promlčený
přespala v hospodě?
povídej, přeháněj ![]()
@pavlasu myslíš Michalovce před Sninou? Tam jezdí Hejnalů se žlutejma busama ![]()
@tamata píše:
já měla na mysli tu dlouhověkost.. Babička, prastrýc..
Prosím Vás, nevíte někdo kde bych sehnala kontakt, nebo přibližně kde v Polsku se dá miminko koupit? Nemuzu mít děti a moc bych si přála, je mi přes 30 takže už mám nejvyšší čas si nejaké pořídit. Jsem bez partnera tudíž o adopci už nemuze byt ani řeč
Prosím pomozte jak se mám ke svemu štěstí dostat blíž. Děkuju za odpovědi Evča
@tamata píše:
jo ták, no uvidíme. Třeba na emiminu budu fakt strašit ještě za 70 let a budu tu na vás vzpomínat a říkat, že teď už to tu stojí za prd
@Žirafátko prastrýc jakože brácha mojí babičky. Já teda neumím pojmenovat tyhle příbuzenský vztahy, ale asi to tak bude
nestraš:-) co bys pak dělala na emiminu?
a kdybych tady ještě byla i já, tak bychom mohly vymyslet nějaký web pro důchodce.. kde nejlépe nakoupit, který zájezd s předváděčkou je dobrý a tak
Vy se nekoukáte na Kouzelnou školku? když existuje prateta Alžběta, tak musí existovat i prastrýc, ne? ![]()
@evulinka1230 píše:
Prosím Vás, nevíte někdo kde bych sehnala kontakt, nebo přibližně kde v Polsku se dá miminko koupit? Nemuzu mít děti a moc bych si přála, je mi přes 30 takže už mám nejvyšší čas si nejaké pořídit. Jsem bez partnera tudíž o adopci už nemuze byt ani řečProsím pomozte jak se mám ke svemu štěstí dostat blíž. Děkuju za odpovědi Evča
co zkusit pěstounskou péči, tam nemusíš mít partnera:-) ale jako pokus o vtip to bylo dobré ![]()
V pěstounské péči muzu dostat už velké dítě a to nechci, když už tak od miminka, a jako vtip jsem to určite nebrala ![]()