Prodej dětí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
6.5.13 22:40

Hele oni nás nějak sloučili? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
6.5.13 22:42
@Burj Chalifa píše:
jak v které lokalitě - po cikánsku pořídíš třeba v Mostu, maso na čínu pochopitelně v tržnicích nebo čínských večerkách. Tam Ti dají i hůlky.

no, u nás jich je docela dost :P ale do těch míst je nebezpečno´chodit.. Většinou člověka jen okradou.. Čínské hůlky a večerku? to je na mě moc složité na přípravu..asi se k Tobě nechám pozvat :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
6.5.13 22:45
@Žirafátko píše:
@pavlasu syn slovensky vůbec nerozumí 8o a dcera zatím dělá jen ghí :mrgreen:

tak u nás starší syn rozumí a v Zilině se snažil i mluvit a mladší umí tata, mama atd.. Ale toho to babička taky naučí.. A u nás v Karviné se mluví po našimu, takže já umím spoustu jazyků :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
6.5.13 22:49

@pavlasu kdysi jsem bydlela u E55, takže by uměl tak max Rakousky :lol: (myšleno jako dialektem :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
6.5.13 22:50
@tamata píše:
@pavlasu my tam byli, když byl malej mimino a celou cestu prospal. Teď bych to nedala. Jedině spacím vlakem přes noc, ale letos to nevidim :roll:
Ale než byly děti, tak jsem jezdila několikrát do roka :dance:Příspěvek upraven 06.05.13 v 22:36

manžel nechtěl jet loni..malý totiž ječí v autě i když už má 21 měsíců.. Spací vlak tam jede šest hodin? Vidíš, to mě nenapadlo.. Ale on jede jen do Košic, že a přestupovat se dvěma dětma v noci do dalšího vlaku… Ale až mi uvolní manžel notebooke, tak se podívám, jestli něco nejede až do Michalovců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
6.5.13 22:52
@tamata píše:
náhodou, já se z hospody vždycky do rána vrátila :mrgreen: Jen jednou jsem tam přespala, ale to už je promlčený :lol:

přespala v hospodě? :mrgreen: povídej, přeháněj :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
6.5.13 22:52
@tamata píše:
náhodou, já se z hospody vždycky do rána vrátila :mrgreen: Jen jednou jsem tam přespala, ale to už je promlčený :lol:

přespala v hospodě? :mrgreen: povídej, přeháněj :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
6.5.13 22:53

@pavlasu myslíš Michalovce před Sninou? Tam jezdí Hejnalů se žlutejma busama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
6.5.13 22:54
@tamata píše:

já měla na mysli tu dlouhověkost.. Babička, prastrýc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
6.5.13 22:55

@pavlasu kdo je sakra prastrýc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
7.5.13 08:44

.

Příspěvek upraven 27.01.14 v 17:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evulinka1230
9.5.13 15:03

Koupím Dítě

Prosím Vás, nevíte někdo kde bych sehnala kontakt, nebo přibližně kde v Polsku se dá miminko koupit? Nemuzu mít děti a moc bych si přála, je mi přes 30 takže už mám nejvyšší čas si nejaké pořídit. Jsem bez partnera tudíž o adopci už nemuze byt ani řeč :( Prosím pomozte jak se mám ke svemu štěstí dostat blíž. Děkuju za odpovědi Evča

• Citovat
  • Upravit
9577
9.5.13 15:12
@tamata píše:
jo ták, no uvidíme. Třeba na emiminu budu fakt strašit ještě za 70 let a budu tu na vás vzpomínat a říkat, že teď už to tu stojí za prd :mrgreen:
@Žirafátko prastrýc jakože brácha mojí babičky. Já teda neumím pojmenovat tyhle příbuzenský vztahy, ale asi to tak bude :D

nestraš:-) co bys pak dělala na emiminu? :* a kdybych tady ještě byla i já, tak bychom mohly vymyslet nějaký web pro důchodce.. kde nejlépe nakoupit, který zájezd s předváděčkou je dobrý a tak :think: Vy se nekoukáte na Kouzelnou školku? když existuje prateta Alžběta, tak musí existovat i prastrýc, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
9.5.13 15:13
@evulinka1230 píše:
Prosím Vás, nevíte někdo kde bych sehnala kontakt, nebo přibližně kde v Polsku se dá miminko koupit? Nemuzu mít děti a moc bych si přála, je mi přes 30 takže už mám nejvyšší čas si nejaké pořídit. Jsem bez partnera tudíž o adopci už nemuze byt ani řeč :( Prosím pomozte jak se mám ke svemu štěstí dostat blíž. Děkuju za odpovědi Evča

co zkusit pěstounskou péči, tam nemusíš mít partnera:-) ale jako pokus o vtip to bylo dobré :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evulinka1230
9.5.13 15:16

V pěstounské péči muzu dostat už velké dítě a to nechci, když už tak od miminka, a jako vtip jsem to určite nebrala :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová