Účtenky za máslo RAMA

26
6.5.13 10:06

Účtenky za rostlinný tuk RAMA

Ahoj, nenašla by se tu nějaká dobrá duše, která by mi pomohla sbírat účtenky za nákup másla RAMA? Mohla bych vyměnit za samolepky z PENNY nebo bych pro vás začala také něco sbírat, nebo bychom se nějak domluvili. Soutěž trvá do konce září. Stačilo by mi účtenky poslat v jedné obálce.

Nemám to pro sebe, ale pro školku, aby mohli dětem opravit hřiště.

Předem mockrát děkuji Svatoňová Alena

Příspěvek upraven 06.05.13 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
6.5.13 12:02

Já máslo rama neznám :think:. Myslíš takové to s tou kravičkou? CremeBonjour? To se s pravým máslem nedá srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
6.5.13 12:08

Před 2 roky probíhala u nás ve školce akce s účtenkami na Cif. @Kallkapa zřejmě měla na mysli margarín, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.5.13 12:11

Jo jo holky, je to rostlinný tuk. Když na netu zadáte RAMA tak se vám objeví výrobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
6.5.13 12:12
@kometa32 píše:
Před 2 roky probíhala u nás ve školce akce s účtenkami na Cif. @Kallkapa zřejmě měla na mysli margarín, ne? :think:

Já jsem měla na mysli margarín? Já znám právě ramu margarín a potom ten cremebojur, což taky není úplně máslo. Tak se ptám, jestli jsem sto let za opicema a rama vyrábí i normální máslo, nebo myslela zakladatelka ten cremebonjur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
6.5.13 12:14

@Kallkapa :mrgreen: Néé, že jsi měla na mysli margarín, já jsem tě jen zmínila… :lol: prostě pošli účtenku a je to :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.5.13 12:18

Už jsem to opravila na rostlinný tuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
6.5.13 12:19
@kometa32 píše:
@Kallkapa :mrgreen: Néé, že jsi měla na mysli margarín, já jsem tě jen zmínila… :lol: prostě pošli účtenku a je to :D :D :D
No ja prave margarin nekupuju, kdyby mela rama normali maslo poslala bych.
@Alenka12 píše:
Jo jo holky, je to rostlinný tuk. Když na netu zadáte RAMA tak se vám objeví výrobky.

Tak to nepomuzu, nekupujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.5.13 12:30

Škoda, nevadí. Třeba se někdo ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
7.5.13 16:05

Ta Rama musí být na účtence zvlášť nebo může být s jinými potravinami dohromady?
Písněte mi do SZ adresu, budu vám účtenky posílat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová