Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tamata píše:
Já umím rusínskyOk, tak mluvit moc né, ale rozumím všemu a moc se mi to líbí
rusínsky rozumím taky:-) a ještě vychodňarsky.. jedna babička mluvila rusínsky a druhá byla z východního Slovenska:-)
@Žirafátko píše:
@pavlasu naše z Košic a občas teda nechápu
mojí rodiče jsou z Michalovců nebo Michaloviec? taťka je z Husáku a když byl prezident Husák, tak jsme šli na posádku v Karviné za bratrancem ze Slovenska, když ho sem převelili a tam se vypisoval papír.. teta napsala do kolonky bydliště Husák a ten strážný ji říkal, že to tam nemůže psát, že ho zavřou:-) že taková vesnice určitě neexistuje:-) já jsem tam jezdila jako malá často, takže já rozumím:-
ale mluvit už moc neumím…
Příspěvek upraven 06.05.13 v 21:26
@Žirafátko píše:česky, ale slovensky Michaloviec:-)
@pavlasu asi Michalovců![]()
@Žirafátko píše:
@pavlasu Michalovciach?
ne rodiče jsou z Michaloviec a ne v Michalovciach:-) já mám k tomu všemu ještě slovenskou základku.. aspoň můžu dělat hrubky, protože já prostě česká vyjmenovaná slova neznám ![]()
@Žirafátko píše:
To je v pérdeli, když nás tu o gramatice poučuje kdosi se jménem Burj Chalifa http://smileys.on-my-web.com/…g/fart-1.gif
jen si na islám pomalu zvykej. ![]()
@Žirafátko píše:@Tomata
prosim tě, našla jsem nějakej recept na těstoviny se špenátem, mělo to super hodnocení a vůbec se to nedalo žrát. Ještě mám půl pekáče, nechceš?
![]()
to jsme měli v sobotu na oběd.. Nikdo to nejedl.. A já si myslela, že máme divné chutě, když všem to chutnalo, jen nám ne ![]()