Prodejce kuchyní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prodejce kuchyní
Dobrý den,
Ucházím se o práci prodejce kuchyní… V inzerátu psali že plat je 30 000-45 000 Kč na pohovoru mi bylo řečeno že fixák je 16 000 Kč a pak se jede na provize že se dá vydělat i 90 000 Kč… Tak se chci zeptat jestli někdo pracoval nebo pracuje v tomto zaměstnání, jestli je to reálné? A kolik kuchyní se cca prodá za měsíc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak o o taky není kuchyně jako kuchyně.
Záleží na kvalitě a velikosti.
Já tam teda nepracoval. Ale kupovala jsem kuchyň. 240 tis. a byli dost vytížení, čekala jsem asi 3 měsíce. Ale bylo to teda v době COVIDu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak spousta lidí si přijde jenom pro první návrh a už se nikdy nevrátí, takže záleží jak na ně budeš působit
taky záleží jestli je to nějaký řetězec nebo studio.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deni22 píše:
Dobrý den,
Ucházím se o práci prodejce kuchyní… V inzerátu psali že plat je 30 000-45 000 Kč na pohovoru mi bylo řečeno že fixák je 16 000 Kč a pak se jede na provize že se dá vydělat i 90 000 Kč… Tak se chci zeptat jestli někdo pracoval nebo pracuje v tomto zaměstnání, jestli je to reálné? A kolik kuchyní se cca prodá za měsíc?
Tohle ti tady nikdo neřekne. Netušíme co to je za firmu, kolik ty provize a z jaké kuchyně jsou. Tohle zjistíš jedině od lidí přímo tam. Nebo pak praxí.
Kuchyní se samo od sebe prodá NULA. A kolik jich prodáš ty je jenom na tobě a tvojich schopnostech.
Každopádně minimální mzda pro plný úvazek je letos 17.300 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Tohle ti tady nikdo neřekne. Netušíme co to je za firmu, kolik ty provize a z jaké kuchyně jsou. Tohle zjistíš jedině od lidí přímo tam. Nebo pak praxí.Kuchyní se samo od sebe prodá NULA. A kolik jich prodáš ty je jenom na tobě a tvojich schopnostech.
Každopádně minimální mzda pro plný úvazek je letos 17.300 Kč.
Tak ja třeba už ska s tím, jakou kuchyň si koupím a měla jsem jasno. S prodejcem jsme jen ladili detaily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Polední bouře píše:
Tak ja třeba už ska s tím, jakou kuchyň si koupím a měla jsem jasno. S prodejcem jsme jen ladili detaily.
Tak takových lidí bude minimum, kteří jdou do prvního obchodu a tam si kuchyň koupí a ani se nepodivaji na nabídky jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Tak takových lidí bude minimum, kteří jdou do prvního obchodu a tam si kuchyň koupí a ani se nepodivaji na nabídky jinde.
To já se podívala. Ale vybrala jsem si sama a pak as zacla mluvit s prodejcem.
Jinak já nesnáším, když mi někdo něco tlačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit