Prodejce kuchyní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
27.5.23 09:15

Prodejce kuchyní

Dobrý den,
Ucházím se o práci prodejce kuchyní… V inzerátu psali že plat je 30 000-45 000 Kč na pohovoru mi bylo řečeno že fixák je 16 000 Kč a pak se jede na provize že se dá vydělat i 90 000 Kč… Tak se chci zeptat jestli někdo pracoval nebo pracuje v tomto zaměstnání, jestli je to reálné? A kolik kuchyní se cca prodá za měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5629
27.5.23 09:22

Tak o o taky není kuchyně jako kuchyně.
Záleží na kvalitě a velikosti.
Já tam teda nepracoval. Ale kupovala jsem kuchyň. 240 tis. a byli dost vytížení, čekala jsem asi 3 měsíce. Ale bylo to teda v době COVIDu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
27.5.23 09:55

Tak spousta lidí si přijde jenom pro první návrh a už se nikdy nevrátí, takže záleží jak na ně budeš působit :nevim: taky záleží jestli je to nějaký řetězec nebo studio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
27.5.23 10:03
@Deni22 píše:
Dobrý den,
Ucházím se o práci prodejce kuchyní… V inzerátu psali že plat je 30 000-45 000 Kč na pohovoru mi bylo řečeno že fixák je 16 000 Kč a pak se jede na provize že se dá vydělat i 90 000 Kč… Tak se chci zeptat jestli někdo pracoval nebo pracuje v tomto zaměstnání, jestli je to reálné? A kolik kuchyní se cca prodá za měsíc?

Tohle ti tady nikdo neřekne. Netušíme co to je za firmu, kolik ty provize a z jaké kuchyně jsou. Tohle zjistíš jedině od lidí přímo tam. Nebo pak praxí.

Kuchyní se samo od sebe prodá NULA. A kolik jich prodáš ty je jenom na tobě a tvojich schopnostech.

Každopádně minimální mzda pro plný úvazek je letos 17.300 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
27.5.23 11:56
@Cenarius píše:
Tohle ti tady nikdo neřekne. Netušíme co to je za firmu, kolik ty provize a z jaké kuchyně jsou. Tohle zjistíš jedině od lidí přímo tam. Nebo pak praxí.

Kuchyní se samo od sebe prodá NULA. A kolik jich prodáš ty je jenom na tobě a tvojich schopnostech.

Každopádně minimální mzda pro plný úvazek je letos 17.300 Kč.

Tak ja třeba už ska s tím, jakou kuchyň si koupím a měla jsem jasno. S prodejcem jsme jen ladili detaily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
27.5.23 12:16
@Polední bouře píše:
Tak ja třeba už ska s tím, jakou kuchyň si koupím a měla jsem jasno. S prodejcem jsme jen ladili detaily.

Tak takových lidí bude minimum, kteří jdou do prvního obchodu a tam si kuchyň koupí a ani se nepodivaji na nabídky jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
27.5.23 12:56
@Cenarius píše:
Tak takových lidí bude minimum, kteří jdou do prvního obchodu a tam si kuchyň koupí a ani se nepodivaji na nabídky jinde.

To já se podívala. Ale vybrala jsem si sama a pak as zacla mluvit s prodejcem.

Jinak já nesnáším, když mi někdo něco tlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12853
27.5.23 15:08

To je plný úvazek? Že ta mzda není ani minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat