Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat u zamrazenych embryí, si musím hlídat čas skladování nebo mě budete kontaktovat, zda chci dal uchovávat embrya? Děkuji za odpověď
No vzhledem k tomu, že tady ti je nikdo nezmrazil, tak je to otázka na pracoviště, kde tak učinili…
Ahoj, mě car v určitou dobu kontaktoval mailem, poslali podklady a fakturu k prodloužení. Neboj, zničit je nemůžou bez vašich souhlasu.
Nám se právě povedlo první ET v srpnu 2019 se narodila holčička a teď už přemýšlíme nad KET tak nás to včera večer napadlo, že jsou to skoro dva roky a nic jsme neplatili
@EvBa doplatís to zpětně, určitě jsou stále u ledu. Já teda hradím každý rok, vždy v únoru se ozvou. A i mi paní psala že ikdyz se faktura zpozdi nebo cokoliv oni nemají právo embrya zničit, vždy musí být souhlas. Určitě tam na vas čekají, tak hodně štěstí a ať to brzy klapne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď