Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojte, chtěla sem se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti s No1.Lash Extend Serum http://www.kosmetikaspecial.cz/serum Začala to prodávat má kosmetička a ta ta vychvaluje do nebes. Je jasné, že to potřebuje prodat. Ale - nemáte to některá doma???
Cože???
Čekala jsem trochu míň, vlastně o dost míň. Za tu cenu si radějí koupím x dobrých řasenek ![]()
No, mě ani tak nevyděsila. KDyž každý měsíc ušetřím 350,–, můžu si to dovolit. A je to levnější, než prodlužování v salonu.
@Flooa píše:
Cože???![]()
![]()
Čekala jsem trochu míň, vlastně o dost míň. Za tu cenu si radějí koupím x dobrých řasenek
A dáš tip na dobrou řasenku??? Mně teda žádná neprodloužila
Jen se řasy zvýraznily tím, že sem očernila ty světlé konečky a prodloužila to jen opticky, ale ne ve skutečnosti.
@Petule.D píše:
A dáš tip na dobrou řasenku??? Mně teda žádná neprodloužilaJen se řasy zvýraznily tím, že sem očernila ty světlé konečky a prodloužila to jen opticky, ale ne ve skutečnosti.
Když ono každému vyhovuje něco jiného. Já ti řeknu, jaké vyhovují mně a ty mě pak zabiješ, když tobě sedět nebudou
Já mám úplně nejradějí z prodlužujích od Maybelline tuhle www.zbozi.cz/…rasenka-7ml/ a pak od Lancome Hypnose, ty jsou fakt dobrý ![]()
Ale jako jestli máš zbytečný peníze, tak si to sérum kup a uvidíš ![]()
Jo… to je ta s temi prodluzujicimi vlakny - s tou asi neumim nejak zachazet - proste se to nejak porad nedarilo prodlouzit. Ty sis s ni fakt prodlouzila o nekolik mm???
@Petule.D píše:
Jo… to je ta s temi prodluzujicimi vlakny - s tou asi neumim nejak zachazet - proste se to nejak porad nedarilo prodlouzit. Ty sis s ni fakt prodlouzila o nekolik mm???
Jo, prodloužila
Prostě si vždycky s řasama vyhraju a jde to a s tou od lancome ještě lépe, neb ta ještě skvělě zhušťuje
Ale ono hodně dělají vlastní řasy.
@Petule.D píše:
Ahojte, chtěla sem se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti s No1.Lash Extend Serum http://www.kosmetikaspecial.cz/serum Začala to prodávat má kosmetička a ta ta vychvaluje do nebes. Je jasné, že to potřebuje prodat. Ale - nemáte to některá doma???
A kolik za to chce? Jestli víc jak 200, tak jí na to sééér a kup si noční prodlužovací řasenku od Dermacolu.
Night grow lash serum. Je to taková bílá tuba, řasenka je průhledná. Já nanášela někdy na noc, někdy na den pod řasenku a prodloužily se mi řasy odhadem o 3 mm asi tak za 14 dnů ![]()
EDIT: Jo už tu cenu vidím. Ty krááááááso - se posrali, ne?
A o kolik to vyroste ty řasy nikde nepíšou.
@Flooa píše:
Jo, prodloužilaProstě si vždycky s řasama vyhraju a jde to a s tou od lancome ještě lépe, neb ta ještě skvělě zhušťuje
Ale ono hodně dělají vlastní řasy.
Mně se třeba na to prodloužení řasenkou osvědčilo následující: jednou natřít prodlužující černou řasenkou (mám teda max factor 2000 calories) nechat chvilku zaschnout a nanést znova. Chce to ale fakt dobrý kartáček, jinak je z řas hnusnej slepenec ![]()
@Gina108 píše:
Mně se třeba na to prodloužení řasenkou osvědčilo následující: jednou natřít prodlužující černou řasenkou (mám teda max factor 2000 calories) nechat chvilku zaschnout a nanést znova. Chce to ale fakt dobrý kartáček, jinak je z řas hnusnej slepenec
Jojo, přesně tak ![]()
@Gina108 píše:
A kolik za to chce? Jestli víc jak 200, tak jí na to sééér a kup si noční prodlužovací řasenku od Dermacolu.Night grow lash serum. Je to taková bílá tuba, řasenka je průhledná. Já nanášela někdy na noc, někdy na den pod řasenku a prodloužily se mi řasy odhadem o 3 mm asi tak za 14 dnů
EDIT: Jo už tu cenu vidím. Ty krááááááso - se posrali, ne?A o kolik to vyroste ty řasy nikde nepíšou.
Je to sérum, který se nanaší několik mesíců jen na kořínky. Prý ta řasa vypadne až po delší době, než normálně, tudíž roste delší dobu. Já v tom vidím způsob jak prodloužit bez toho, abych platila stejnou cenu za prodloužení v salonu, nebo abych u sebe musela mít pořád řasenku a zápasit s ní. Já fakt s těma řasenkama nějak nemám vychytáno. Už sem jich zkoušela strašně moc, drahé, levné, zahušťující, prodlužující, různé štětečky, ale buď pak vypadám, jako když mám řasy umělé, nebo se mi řasy po prvním tahu štětečkem ohnou dolu a nepomuzou ani klesticky. Zkousela sem i trvalou na rasy, ale pak me jeste 10 dnů palily oči ![]()
@Petule.D píše:
Je to sérum, který se nanaší několik mesíců jen na kořínky. Prý ta řasa vypadne až po delší době, než normálně, tudíž roste delší dobu. Já v tom vidím způsob jak prodloužit bez toho, abych platila stejnou cenu za prodloužení v salonu, nebo abych u sebe musela mít pořád řasenku a zápasit s ní. Já fakt s těma řasenkama nějak nemám vychytáno. Už sem jich zkoušela strašně moc, drahé, levné, zahušťující, prodlužující, různé štětečky, ale buď pak vypadám, jako když mám řasy umělé, nebo se mi řasy po prvním tahu štětečkem ohnou dolu a nepomuzou ani klesticky. Zkousela sem i trvalou na rasy, ale pak me jeste 10 dnů palily oči
No netvrdím, že to sérum nemůže účinkovat, ale předražené teda je
Tak dej vědět, jestli si něco takového koupíš jak jsi spokojená s výsledkem.¨
Já bych teda zas nedala tu trvalou nebo takový to doplňování řas, to je šílený, oči mám celkem citlivý, naštěstí ty řasenky snáším celkem dobře.
Ahoj, taky mě to zajímá. Nemám čas ležet v salonu 2 hodiny na řasách za které stejně dám 1200,– a tak si kupuji řasenky od 500,– více a tohle mě zaujalo. Přemýšlím o ní ale nikde než v ČR jí zatím nemohu sehnat. Jak znám české prodejce mají to pěkně omaštěné. Když jí jinde neseženu tak jí asi budu muset za tu cenu koupit.
Mno, tak sem tomu přišla na kloub. Levnější sem bohužel nenašla. Toto sérum vyrábí italská firma a v ČR je firma, která je výhradní světový exportér.