Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky a ženy,
máte někdo zkušenost s prodlužováním vlasů?
Zajímalo by mě jakou péči vlasy po prodloužení vyžadují, a jak často je potřeba vlasy obnovovat v salonu.
Dojde v rámci prodloužení i k zhuštění, nebo je to zase jiná procedura?
Jaká forma prodlužování je podle vás nejšetrnější?
A v neposlední řadě, můžete doporučit nějaký salon v Ostravě a blízkém okolí, kde jste byly s prodlužkem spokojené..resp. na kolik vás to vyšlo?
Děkuji
@Lola29
jsem zvědavá co Ti holky poradí, protože na prodlužování se taky chystám, akorát nevím kam ![]()
Ahoj, nemám přímo já prodloužené vlasy, ale kamarádka. Vlasy měla původně pod uši - takové mikádko a nechala si přidělat 30cm prameny, bylo jich třeba kolem 40 a výsledná cena 20000Kč
Musím říct, že to vypadá parádně, nejde to vůbec poznat, že má prodloužené vlasy i pěkně zhoustly. Musí s tím chodit tak co 2-3 měsíce ke kadeřnici na nějaké drobné úpravy a nechala si to dělat v centru ve studiu MaxWave. Prý hodně záleží na tom jak dlouhé to chceš, podle toho i ta cena.
@lunatko páni dvacet býků je dost
, já mám vlasy pod ramena, problém je že mi teď po porodu extrémně padají, takže se to pokusím nějak zachránit…
Ahojky, já si nechala prodloužit vlasy minulý rok, stálo mě to 7tis. svoje vlasy jsem měla po ramena a nechala jsem si je prodloužit o 35cm, no vypadalo to fajn, dokoupila jsem si ještě nějakou masku a olejíček ktarý mi paní kadeřnice doporučila, jelikož se vlasy po tom strašně vysušují, zdarma jsem k tomu dostala ještě speciální hřeben se kterým si vlasy musíš česat 2×denně aby se ti neudělaly dredy, doplnuješ co 2-3měs, jinak ti to začně vypadavat, je to fajn úplně tě to celou změní, už mám opět své vlasy bo já moc dlouho nevydržím a vždy musím zkusit něco nového, jinak jsem si to nechala dělat v saloně na stodolní, ale nazev salonu si už nevzpomenu, mají tam různé akce na prodlužko, musíš se tam předem domluvit co a jak chceš a pak už příjdeš jen na daný termím a stravíš tam 3 hodky a máš vlasky prodloužené, péče o ně je jednoduchá, musíš to pročesávat tak 2× denně, po umytí je nesmíš nechat mokré a hlavně nesmíš jít spát s mokrými vlasy, na noc jsem si je zapletala do copů, bylo to lepší, jinak samozřejmě použivaš různé masky a olejíčky na vlasy co ti doporučí, jelikož vlasy jsou po zákroku hodně suché.
Ahoj holky, vlasy sem si prodlužovala několik let. Jsem odbarvená blondýna a první moje metoda byla keratin, zničil mi tak vlasy že to bylo neskutečné, já měla jen takové chmíří
tak že okamžitě sem nasadila nové vlasy metodou micro rings a jakž takž se to dalo, ale věděla jsem že pod těma dlouhýma vlasama se zkrývá moje prořídlá kštice. A závěr? Obarvila jsem se na tmavě hnědou, vlasy sundala a ostříhala na mikádo (ted si sice nepřijdu vůbec hezká) ale po dvou měsícíh cítím že mi vlasy houstnou, stal se zázrak. tak že za mě, už nikdy víc
Na prodlužování v Ostarvě je bezvadný salon Z. Stavinohové - prodluzko, byla jsem tam na prodloužení keratinem a mamka tam byla na celkové proměně vzhledu.
Dobrý den, prodlužuji vlasy a našla jsem zde plno mylných informací (keratin vlasy neničí, vlasy ničí špatné kadeřnice a špatná péče!!) , pokud budete mít někdo zájem o vlasy nebo prodloužení, neváhejte se mi ozvat. Vlasy zasílám po celé ČR i SK a prodlužuji v okolí Ostravy a Opavy. Pěkný den ![]()
@Paste píše:
Dobrý den, prodlužuji vlasy a našla jsem zde plno mylných informací (keratin vlasy neničí, vlasy ničí špatné kadeřnice a špatná péče!!) , pokud budete mít někdo zájem o vlasy nebo prodloužení, neváhejte se mi ozvat. Vlasy zasílám po celé ČR i SK a prodlužuji v okolí Ostravy a Opavy. Pěkný den
Ahoj, prodluzujes jeste vlasy?