Prodlužování vlasů Ostrava

659
7.10.12 15:34

Prodlužování vlasů Ostrava

Ahoj holky a ženy,
máte někdo zkušenost s prodlužováním vlasů?
Zajímalo by mě jakou péči vlasy po prodloužení vyžadují, a jak často je potřeba vlasy obnovovat v salonu.
Dojde v rámci prodloužení i k zhuštění, nebo je to zase jiná procedura?
Jaká forma prodlužování je podle vás nejšetrnější?
A v neposlední řadě, můžete doporučit nějaký salon v Ostravě a blízkém okolí, kde jste byly s prodlužkem spokojené..resp. na kolik vás to vyšlo?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.10.12 16:15

@Lola29 :mavam: jsem zvědavá co Ti holky poradí, protože na prodlužování se taky chystám, akorát nevím kam :nevim:

• Citovat
  • Upravit
49
7.10.12 16:27

Ahoj, nemám přímo já prodloužené vlasy, ale kamarádka. Vlasy měla původně pod uši - takové mikádko a nechala si přidělat 30cm prameny, bylo jich třeba kolem 40 a výsledná cena 20000Kč :) Musím říct, že to vypadá parádně, nejde to vůbec poznat, že má prodloužené vlasy i pěkně zhoustly. Musí s tím chodit tak co 2-3 měsíce ke kadeřnici na nějaké drobné úpravy a nechala si to dělat v centru ve studiu MaxWave. Prý hodně záleží na tom jak dlouhé to chceš, podle toho i ta cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
7.10.12 16:50

@lunatko páni dvacet býků je dost 8o, já mám vlasy pod ramena, problém je že mi teď po porodu extrémně padají, takže se to pokusím nějak zachránit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.10.12 17:22

Ahojky, já si nechala prodloužit vlasy minulý rok, stálo mě to 7tis. svoje vlasy jsem měla po ramena a nechala jsem si je prodloužit o 35cm, no vypadalo to fajn, dokoupila jsem si ještě nějakou masku a olejíček ktarý mi paní kadeřnice doporučila, jelikož se vlasy po tom strašně vysušují, zdarma jsem k tomu dostala ještě speciální hřeben se kterým si vlasy musíš česat 2×denně aby se ti neudělaly dredy, doplnuješ co 2-3měs, jinak ti to začně vypadavat, je to fajn úplně tě to celou změní, už mám opět své vlasy bo já moc dlouho nevydržím a vždy musím zkusit něco nového, jinak jsem si to nechala dělat v saloně na stodolní, ale nazev salonu si už nevzpomenu, mají tam různé akce na prodlužko, musíš se tam předem domluvit co a jak chceš a pak už příjdeš jen na daný termím a stravíš tam 3 hodky a máš vlasky prodloužené, péče o ně je jednoduchá, musíš to pročesávat tak 2× denně, po umytí je nesmíš nechat mokré a hlavně nesmíš jít spát s mokrými vlasy, na noc jsem si je zapletala do copů, bylo to lepší, jinak samozřejmě použivaš různé masky a olejíčky na vlasy co ti doporučí, jelikož vlasy jsou po zákroku hodně suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie78943
25.11.12 09:42

Neprodlužovat

Ahoj holky, vlasy sem si prodlužovala několik let. Jsem odbarvená blondýna a první moje metoda byla keratin, zničil mi tak vlasy že to bylo neskutečné, já měla jen takové chmíří :,( tak že okamžitě sem nasadila nové vlasy metodou micro rings a jakž takž se to dalo, ale věděla jsem že pod těma dlouhýma vlasama se zkrývá moje prořídlá kštice. A závěr? Obarvila jsem se na tmavě hnědou, vlasy sundala a ostříhala na mikádo (ted si sice nepřijdu vůbec hezká) ale po dvou měsícíh cítím že mi vlasy houstnou, stal se zázrak. tak že za mě, už nikdy víc

• Citovat
  • Upravit
659
25.11.12 13:27

Děkuji za názor, tak hlavně ať zas všechny pěkně dorostou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duskaa
19.7.13 08:00

Na prodlužování v Ostarvě je bezvadný salon Z. Stavinohové - prodluzko, byla jsem tam na prodloužení keratinem a mamka tam byla na celkové proměně vzhledu.

• Citovat
  • Upravit
2
19.6.18 09:19

Prodlužuji vlasy

Dobrý den, prodlužuji vlasy a našla jsem zde plno mylných informací (keratin vlasy neničí, vlasy ničí špatné kadeřnice a špatná péče!!) , pokud budete mít někdo zájem o vlasy nebo prodloužení, neváhejte se mi ozvat. Vlasy zasílám po celé ČR i SK a prodlužuji v okolí Ostravy a Opavy. Pěkný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.1.20 17:13
@Paste píše:
Dobrý den, prodlužuji vlasy a našla jsem zde plno mylných informací (keratin vlasy neničí, vlasy ničí špatné kadeřnice a špatná péče!!) , pokud budete mít někdo zájem o vlasy nebo prodloužení, neváhejte se mi ozvat. Vlasy zasílám po celé ČR i SK a prodlužuji v okolí Ostravy a Opavy. Pěkný den :)

Ahoj, prodluzujes jeste vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast