Žehlička na hrubé vlasy

781
6.10.12 01:48

žehlička na hrubé vlasy

Holky, chci si koupit novou žehličku na vlasy, protože tu co mám mi sice vlasy vyžehlí, ale jakmile vyjdu ven a pospíchám tak se spotím a vlasy mám v tu ránu zvlněný takže mi vyžehlení vydrží ani ne půl hodinky. Mám hrubé vlasy a při nižší teplotě jak 200 stupňů je nevyžehlím. Potřebuju žehličku, která mi vyžehlí mé hrubé vlasy takto dokonale a vyžehlení vydrží delší dobu. A musí být i hezká.

Vím, že je tu plno diskuzí co se žehliček týče. Jenže žehlička, která vyžehlí někomu kdo má jemný vlasy při 180 stupních je nemusí vyžehlit druhému který má vlasy hrubý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1563
6.10.12 07:19

Tak to jsem zvědavá co ti tu ostatní odpoví, taky jsem ten případ, vlasy jak beran, vyžehlím to a stačí jak se venku ženu někam nebo je vlhko a půl hodinová práce je v pr*eli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.10.12 07:46

Tak to je normální, že když se spotíš/zmokneš/mrholí, tak se vlasy začnou opět vlnit, ne? Teda aspoň já to za normální považovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.10.12 08:29

Já mám Remington S-1032 ;) Je to žehlička speciálně pro dlouhé a husté vlasy. Žehlím na 180°C maximálně a vlasy mám krásně rovný a vydrží tak až 7dní (víc jsem nezkoušela, pak už jsem musela pod šampon :lol: )Ale přesně jak píše @micelinka
jak je vlhko nebo zmoknu vlásky se začnou zase vlnit, s tím myslím nic neuděláš :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
6.10.12 08:49

Ahoj, tak já mám taky tvrdé mírně zvlněné vlasy. První moje žehlička byla ETA, byla skvělá, za pár korun a žehlila krásně. Pak jsem si objednala keramickou žehličku BABYLISS přímo z kadeřnických potřeb a ta je teda hrozná, musím několikrát přetáhnout pramen vlasů, aby byl rovný, zdá se mně, že má malý výkon. A ještě mám vyzkoušenou od kamarádky BRAUN a ta žehlí taky dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
6.10.12 09:54
@micelinka píše:
Tak to je normální, že když se spotíš/zmokneš/mrholí, tak se vlasy začnou opět vlnit, ne? Teda aspoň já to za normální považovala.

kolegyně je taky kudrnáč, ale jak si vlasy vyžehlí tak at prší nebo se zpotí vlasy má pořád rovné…takže nevím…a co jsem se ptala nějaké přípravky aby to tak drželo nepoužívá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
6.10.12 10:57

Taky se přikláním k Remingtonu, ale chce to i vlasovou péči. Třeba od Goldwell vyhlazující a před teplem chránící přípravek. Zkusila jsem jich hodně, ale tenhle je asi top. Vlasy jsou po něm jak hedvábí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
6.10.12 11:01

Mám Remington S1032 a je super. Jenže, jak píší holky, když zmoknu nebo je mlha a podobně, mám na hlavě afro. :roll:
Vyzkoušela jsem kde, co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
6.10.12 11:01

No ono se musí hlavně před žehlením na vlasy a odzvlášť na kudrnaté a nepoddajné vydatně napatlat taková ta srágora s termoochranou a vyhlazujícím efektem, bez toho to dost dobře nejde a ani nedrží..já používám uhlazující mléko od Lorealu Hot Straight a je to super-vlasy vydrží rovné klidně i týden a to je mám vlnitý a mám jich hrozně moc.. :palec: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
6.10.12 11:18
@Elin29 píše:
No ono se musí hlavně před žehlením na vlasy a odzvlášť na kudrnaté a nepoddajné vydatně napatlat taková ta srágora s termoochranou a vyhlazujícím efektem, bez toho to dost dobře nejde a ani nedrží..já používám uhlazující mléko od Lorealu Hot Straight a je to super-vlasy vydrží rovné klidně i týden a to je mám vlnitý a mám jich hrozně moc.. :palec: :pankac: :mavam:

no tak ten Loreal mi vůbec nepomoh :D asi mám fakt hodně divné vlasy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
6.10.12 11:34

Ahoj, ten tvůj problém jsem měla se všema žehličkama, ale pak jsem si pořídila profesionální, sice trošku dražší, ale vyžehlené vlasy mám do druhého dne. Přikládám odkaz. http://zehlicky-vlasu.heureka.cz/…c-freestyle/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
6.10.12 12:22

Pro evicka82: to je přesně můj případ. Taky musím žehlit pramen několikrát než se mi vyžehlí a to mám nastavenou teplotu na 200 stupňů. Při nižší teplotě vlasy nevyžehlím. Nevím právě jestli je to špatnou žehličkou nebo mými vlasy (možná si na to žehlení už tak moc zvykly, že se špatně žehlí) no nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
6.10.12 12:28

Pro micelinka: jj úplně normální to je. Ale kdysi jsem měla žehličku (už nevím značku) po který se mi vyžehlený vlasy zkroutily když pršelo, ale když jsem se trochu zpotila tak mi vlásky zůstaly rovné bez známek zkroucení. U nynější žehličky je to na h*vno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
6.10.12 12:31

Pro Pettule69: ahoj..a jakou používá žehličku? má taky hrubý vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.10.12 14:46
@Elin29 píše:
No ono se musí hlavně před žehlením na vlasy a odzvlášť na kudrnaté a nepoddajné vydatně napatlat taková ta srágora s termoochranou a vyhlazujícím efektem, bez toho to dost dobře nejde a ani nedrží..já používám uhlazující mléko od Lorealu Hot Straight a je to super-vlasy vydrží rovné klidně i týden a to je mám vlnitý a mám jich hrozně moc.. :palec: :pankac: :mavam:

Naprosto souhlas! ;) Já používám olej Liss Ultime od L´ORÉALU a vlásky se pak úplně sypou :palec: Když pak dám do vyžehlených vasů ještě Liss Ultime sérum tak získají vlasy ještě překrásný lesk :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí