Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky objednala jsem si z internetu tuto pěnu odstín dark a když jsem balík rozbalila tak společně s pěnou byl balík vycpanej igelitem na kterým bylo napsáno: laboratorní pomůcky. Tak doufám, že ta pěna neslouží jako laborantní pokus na lidi. A taky doufám, že pěna neobsahuje nějaký závadný pokusný látky. Měli jste někdo balík taky vycpanej igelitem s tímto nápisem? Přijde mi to nějaký divný.
Mám tuhle pěnu, jen médium a nic se mi nestalo
Nejspíš tím jen vycpali krabici, aby v tom ta pěna nelítala
Mě hezky sedí, skvěle se nanáší, jen to chce rukavice. Neosypala jsem se po ní, nic ![]()
Kamarádka vím, že tuto samoopalovací pěnu taky používá. Říkala, že je zatím nejlepší, jakou kdy vyzkoušela.. Škoda, že jsem ted těhotná, taky bych ji jinak vyzkoušela
![]()
Ale v těhu nechci nic takového používat…
Tak já ji holky schválně taky zkusím
Tak pak poreferuji, jak se osvědčila ![]()
Taky mám tuhle pěnu. Dostala jsem ji jako dárek, bohužel bez té jejich rukavice… Jde použít klasické „doktorské“??
@Lenek píše:
@Janča1212 manžel používá latexové jak říkáte doktorské
Tak mě manžel namazal nohy… No hrůza děs!!! Nešlo to rovnoměrně rozetřít, byla a jsem flekata
Mám tuhle pěnu a za mě bohužel ne:/První den dva je vše ok, ale pak se mi v záhybech v rukou začíná strácet a vypadá to fakt blbě ![]()
Ahoj holky, kde se dá koupit tato samoopalovací pěna a jak často se mám mazat ? Davatr si to i na obličej ? Děkuji
Já jsem se v těhotenství mazala jenom samoopalovákem, protože jsem už nechtěla s tím pupkem chodit na sluníčko
. A používám ho teda dodnes, protože dělá moc pěkný odstín opálení.
@AnettkaMalus Nene, nedělá. Koupila jsem si ten pěnový, četla jsem na něj dobré recenze a dobře jsem udělala, protože je opravdu kvalitní.
@DrahusN Tak to já ty co jsem zkoušela jsem kupovala na slepo, proto to taky tak dopadlo a nepoužívám momentálně žádný, protože mi ani jeden nevyhovuje. Můžu se zeptat co to máš za značku?
@AnettkaMalus Je to samoopaloací pěna od bielendy a mají ho za super cenu na rianu, tak se mkrni.