Samoopalovací pěna St. Moriz, odstín dark

781
4.10.12 22:03

Samoopalovací pěna St.Moriz odstín dark

Holky objednala jsem si z internetu tuto pěnu odstín dark a když jsem balík rozbalila tak společně s pěnou byl balík vycpanej igelitem na kterým bylo napsáno: laboratorní pomůcky. Tak doufám, že ta pěna neslouží jako laborantní pokus na lidi. A taky doufám, že pěna neobsahuje nějaký závadný pokusný látky. Měli jste někdo balík taky vycpanej igelitem s tímto nápisem? Přijde mi to nějaký divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24870
5.10.12 09:50

Mám tuhle pěnu, jen médium a nic se mi nestalo 8) Nejspíš tím jen vycpali krabici, aby v tom ta pěna nelítala ;) Mě hezky sedí, skvěle se nanáší, jen to chce rukavice. Neosypala jsem se po ní, nic 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
7.4.15 12:54

Kamarádka vím, že tuto samoopalovací pěnu taky používá. Říkala, že je zatím nejlepší, jakou kdy vyzkoušela.. Škoda, že jsem ted těhotná, taky bych ji jinak vyzkoušela :D :)
Ale v těhu nechci nic takového používat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bartulice
16.4.15 15:38

Tak já ji holky schválně taky zkusím :hug: Tak pak poreferuji, jak se osvědčila :think:

• Citovat
  • Upravit
5957
24.6.16 21:28

Taky mám tuhle pěnu. Dostala jsem ji jako dárek, bohužel bez té jejich rukavice… Jde použít klasické „doktorské“??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
24.6.16 22:49

@Janča1212 manžel používá latexové jak říkáte doktorské ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
25.6.16 12:49
@Lenek píše:
@Janča1212 manžel používá latexové jak říkáte doktorské ;)

Tak mě manžel namazal nohy… No hrůza děs!!! Nešlo to rovnoměrně rozetřít, byla a jsem flekata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
25.6.16 15:42

Mám tuhle pěnu a za mě bohužel ne:/První den dva je vše ok, ale pak se mi v záhybech v rukou začíná strácet a vypadá to fakt blbě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.7.18 23:57

St. Moriz

Ahoj holky, kde se dá koupit tato samoopalovací pěna a jak často se mám mazat ? Davatr si to i na obličej ? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.8.18 12:28

Ahoj holky, může se tento přípravek používat v těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DrahusN
21.5.20 18:35

Já jsem se v těhotenství mazala jenom samoopalovákem, protože jsem už nechtěla s tím pupkem chodit na sluníčko :). A používám ho teda dodnes, protože dělá moc pěkný odstín opálení.

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
22.5.20 22:58

@DrahusN Jaký používáš? Nedělá šmouhy nebo fleky?

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
23.5.20 23:42

@AnettkaMalus Nene, nedělá. Koupila jsem si ten pěnový, četla jsem na něj dobré recenze a dobře jsem udělala, protože je opravdu kvalitní.

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
26.5.20 20:54

@DrahusN Tak to já ty co jsem zkoušela jsem kupovala na slepo, proto to taky tak dopadlo a nepoužívám momentálně žádný, protože mi ani jeden nevyhovuje. Můžu se zeptat co to máš za značku?

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
28.5.20 15:54

@AnettkaMalus Je to samoopaloací pěna od bielendy a mají ho za super cenu na rianu, tak se mkrni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml