Prodřená kolena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
13.4.20 14:14

Moje skoro šestiletá dcera má na odpis co týden jedny legíny, někdy u dvoje :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.4.20 14:20

Bud tu zaplatu nebo vem stare monterky a usij nakoleniky :D. Dite ma prostor a muze zkoumat okoli. To je fajn.
Predstav si, ze i vetsi draci ve skole umi na parketach prosoupat rifle, jak si hraji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
13.4.20 14:23

@Vinnareva my jsme venku denně, dcera ted i syn predtim vyrustaj ve staji vpodstate, ale bud sedi v kocarku, nebo leze po trave, nebo sedi na dece kde se vali po nekom z nas, nebo neco zvejka, nebo si s necim hraje. Leze sama kam chce, ale kdyz se blizi nekam, kde to uz neni ok, tak ji samozrejme preneseme/otocime. Je mi jasny ze kazdy je jinak rychly, nebylo to mysleno zle, jen reakce na to ze to bude stejne jeste dlouho trvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
13.4.20 14:26

Teď to nemyslím zle ale mě přijde, že mluvíš o domácím zvířátku než o dítěti :mrgreen: Vypustila na terasu, obehl po čtyřech dům, a ať táhne na trávu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16384
13.4.20 14:26

Doporučuju (s klidným svědomím, nejde o reklamu, ale fakt mám výbornou zkušenost) tyto kalhoty , mají přes kolena vrstvu z corduru, což je materiál, který se používá např. u batohů na zesílené dno proti oděru.
Moje děti první podědily, máme v rodině jedny ve vel. 86, ve kterých lezly postupně 4 děti, spodní lem už úplně rozdrbaný a gumičky kaput, ale kolena vydržela. Teď kupuju staršímu synovi a dcera je po něm dědí (v jedněch běhal syn 2 roky ve školce a teď už druhý rok je měla dcera, takže 4 roky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
13.4.20 14:34

Tepláky jsem hned nevyhazovala, posloužily ještě zády ke předu, taky jsme měli velkou spotřebu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.4.20 14:35

@Vinnareva v roce 20 kg? 8o To měli moji kluci v pěti letech. :mrgreen: Dávala bych na ven starší tepláky, až je prodře, dala bych na to záplaty..
@Bubla Bůčková můj mladší udělal první krůčky v devatenácti měsících :kytka: a je to lemra líná doteď :lol: i když jdeme jenom za barák, tak je to strááášně daleko a bolí ho nožičky a já jsem zlá máma :pankac:
edit: a říkám si, že jsem vlastně ráda, že jeden lezl přes zimu a druhý měl panickou hrůzu z trávy a nehnul se z deky :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.04.20 v 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.4.20 14:35

@Zlobolka123 to mám spíš jen takovej pro někoho nevhodnej smysl pro humor/způsob vyjadřování. Jinak je pro mě samozřejmě můj chlapeček na prvním místě a snažím se pro něj být pokud možno co nejlepší maminka a nechcu něco pokazit, zanedbat atd. Ale ruku na srdce, copak se rok a kousek starý dítě nechová jako domácí zvířátko? Když vypustím z domu ven pejska, tak taky radostí dvakrát oběhne barák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
13.4.20 14:44

@Vinnareva Jojo, jak jsem psala, nemyslela jsem to zle :mrgreen: pobavilo.. A máš pravdu, některé dětičky jsou jako zvířátka. Některá hodná a některá zlobí.. Třeba 2lete ditatko našich sousedů nad námi je jako hroch na lovu, plivajici lama a ukricenej simpanz :mrgreen: snad znej nevyroste T-Rex :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.4.20 14:47

@Tamtama
manžel má dva metry, já 180cm a všichni v rodině jsou hodně vysocí, takže má být po kom velikej. Teď nosí velikost tak na 3-4 letý dítě (104-110) :D takže kombinace velikosti a pohodlnosti ho předurčuje k tomu, že si prostě se vším dávná na čas. Ale pokud na něm nic závadného nevidí ani pediatr ani neurolog, tak co nadělám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
13.4.20 14:51

Dcera začala chodit v 16 mesicich a tovtrosku na náš nátlak,8 měsíců lezla po ctyrech, všude…na trave byt nechtela, kolena mela červená, normálně na nich mela tu kuzi úplně ztvrdlou…taky vse prosoupala a neslo prostě delat nic…kolem nabytku zacla chodit cca v 11.měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32093
13.4.20 14:56

@Vinnareva Uz jsem tu psala v jinych diskusich, ze strejdovy deti zacaly vsechny chodit az okolo 2 let. Asi nejaky gen. Jsou z nich normalni zdravi lidi, zadnej Sebrle, ale to asi nikoho netrapi. Jinak ja se vyjadruji podobne „nemaminkovsky“ o svych detech, taky uz jsem si parkrat nabehla. Mne se Tvoje vyjadrovani libi :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.4.20 15:04
@Vinnareva píše:
@Bubla Bůčková chlapec je samozřejmě pod dozorem neurologa. Všechno mu trvalo dýl, takže i s tím chozením si dává na čas. Taky ale měl jeliman v roce 20 kilo a je hodně velkej pohodář, nikam nespěchá. Ale je zdráv, jen má prostě své pomalejší tempo. Měla bych se z toho hroutit? Pomohlo by to něčemu? Spíš ne :nevim:
Už se dívám na ty chrániče na webu, to by mohlo být řešení, kdyžtak ještě vyztužit plechem :D

20kg? Wow, to je… ehm kusisko. Dcera ma na 3,5 letech 16kg a vypada jako by ji bylo uz 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.4.20 15:21
@Vinnareva píše:
@Tamtama
manžel má dva metry, já 180cm a všichni v rodině jsou hodně vysocí, takže má být po kom velikej. Teď nosí velikost tak na 3-4 letý dítě (104-110) :D takže kombinace velikosti a pohodlnosti ho předurčuje k tomu, že si prostě se vším dávná na čas. Ale pokud na něm nic závadného nevidí ani pediatr ani neurolog, tak co nadělám?

omlouvám se, jestli to vyznělo zle, nemělo :kytka: mám 181 cm a moje děti byly vždycky nadprůměrně velké, teda doteď jsem si to myslela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
13.4.20 15:22

Já dávala softshellove gatě a stačily jedny na to lezou i období. Dávala jsem děti klidně na beton, jim to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí