Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky máte některá zkušenosti s produkty od LR na imunitu dětí? Opravdu vám pomohly? Dcerka je teď od září pořád dokola nemocná. Chtěla bych jí pořádně podpořit imunitu kterou má antibiotiky určitě zničenou ![]()
Moje zkušenost je taková, že třetím rokem u dcery (5 let) nasazuji před zimou Colostrum od LR v tekuté formě a nebývá vůbec nemocná, loni měla akorát jednou slabou rýmu. Letos ve školce odpadlo 80% dětí, dcera je naprosto zdravá i při kontaktu s nemocným dětmi ve školce a na kroužcích. Takže za mě určitě doporučuji.
@zuzaak Nemáš prosím srovnání s Imunoglukanem? Váhám mezi ním a právě Colostrem ![]()
@zuzaak tak to je opravdu skvělé. Já už sem docela skeptická k těm přípravkum na imunitu. Na nás nějak přestaly působit. A jaké dávkování a jak dlouho?
Colostrum je opravdu super. Beru ho preventivně a pokud přijde nějaká nemoc nebo operace, tek je to fakt topka. Nemoc se opravdu vždy zkrátila na pár dní. A LR má Colostrum a Aloi na velmi vysoké úrovni, prostě německá kvalita ![]()
@Serpentini Imunoglukan jsme dřív taky zkoušeli, za mě ale takový účinek nemá
Colostrum v případě, že někdo z nás byl nemocný, o dost zkrátilo dobu nemoci. Užíváme ho doma všichni.
@Kikisa311 dávám dceři 4 ml denně, v případě nemoci dávku zvyšuji, ale jak říkám, už ani nevím, kdy byla naposledy nemocná
my dospělí bereme 8 ml denně, lahvička má 125 ml.
Bereme cela rodina LR drinking gel a pri naznaku nemoci LR colostrum v kapslich. Plus denne Zinzino.
Hodně čtu, že prý to jejich Colostrum pomáhá. Osobně ale nevím, užíváme jiné produkty 🤷🏻♀️ ☺️
Pomaha. A pomohlo nejen nam, ale i nasi 15 lete kocce s nateklym kloubem na noze.
Bereme se syny již třetí měsíc Aloe drinking gel immune, vitamíny Vita Active a zatím jsme pořád dokola nemocní…virózy, zánět dutin,… takže nám to asi nefunguje
a to už jsem do toho nacpala 7tis Kč ![]()
@4Mia píše:
Bereme se syny již třetí měsíc Aloe drinking gel immune, vitamíny Vita Active a zatím jsme pořád dokola nemocní…virózy, zánět dutin,… takže nám to asi nefungujea to už jsem do toho nacpala 7tis Kč
Splňuje kritéria daná zákonem o léčivech? Nesplňuje, je to předražený a nefunkční odpad.