Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jo dělaj to tam a je státní.ICSI 7000,prodloužená kultivace 2500,zmražení embr. a 1 rok skladování2500,KET s katedrem 2500, Nativ5000,ICSI kNativu2500.AH 3000.to jsou ceny Motol.
A jde o to že í já mám problémy ne jen manžel. Takže potřebuju aby to vzal někdo pořádně do ruky. A né jen další IVF.Co říkali holky(když se koukneš níž taak tam je dotaz ART Motol Praha) tak tam je pořádně proklepli.
Ne ja jsem z Jižních čech od Č. Budějovic.Sice je to do Prahy dálka ale tady je jen Art a tam už nechcem
No já to mám do prahy 100 km a 100 dom..do toho liberce 60 a 60 km..
Furt přemýšlím kam vlastně jít-kde by nám opravdu pomohli,proklepli oba a případně nějakej ten urolog aby číhnul na chlapa.
Je to hrozný to rozhodování
Asi fakt zkusime Motol.Když by to nebylo ktomu,nechtěli dělat vyšetření, byli „hnusní“
tak by jsme šli asi do pronatalu. za zkoušku nic nedám a nakonec tam ani žádý IVf podstoupit nemusim.Ale údajně tam dělaji vyšetření před IVF a nečekaji na nezdary jako v některých jiných centrech.Jsem se dívala na Motol co tam dělaj a je tam právě že proklepnou i chlapa na urologii a andologii.
Tam jak jsme tet se nám vysmáli „když jsou chcíplí tak jsou chcíplí“
když mam edometriozu tak mám „mi nic dělat nebudem“
a bude se furt zkoušet jeden IVF za druhym
hlavně žádná vyšetření to zdržuje - to je jejich moto
A nehledě na to že např. krev na hormoni mi brali před 14 měsíci od tý doby jsem podstoupila Kety a ani tu krev mi nevezmou ![]()
Ty vago Len to teda měli přístup–to je fakt hnus–
Takový chování-neprofesionální.To jsou asi ždímačky akorát na peníze..
Len hod sem odkaz na ten motol.. ![]()
Tak nevypadá to špatně..
Mě by tam teda hlavně lakalo to že mají androloga,sexuologa..
![]()
to mě taky.A pak taky že to je tam ginda.Protože před 2 rokama jsem byla na laparce s enodometriozou v Č. Krumlově ale bohužel ji neodstranili. Uvedli že se boji poškozeni střeva a že bych musela na lepší pracoviště.(krumlov je špatně vybavený)takže kdybych musela znovu tak tam by snad mohli mít lepší úroveň.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.