Profeltil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
18.6.10 14:16

jo dělaj to tam a je státní.ICSI 7000,prodloužená kultivace 2500,zmražení embr. a 1 rok skladování2500,KET s katedrem 2500, Nativ5000,ICSI kNativu2500.AH 3000.to jsou ceny Motol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.6.10 14:25

A jde o to že í já mám problémy ne jen manžel. Takže potřebuju aby to vzal někdo pořádně do ruky. A né jen další IVF.Co říkali holky(když se koukneš níž taak tam je dotaz ART Motol Praha) tak tam je pořádně proklepli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.6.10 15:27

Len a jaká je úspěšnost?

• Citovat
  • Upravit
47
18.6.10 15:35

to jsem nikde nenašla :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.6.10 15:36

Ty jsi odkud?

• Citovat
  • Upravit
47
18.6.10 15:44

Ne ja jsem z Jižních čech od Č. Budějovic.Sice je to do Prahy dálka ale tady je jen Art a tam už nechcem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.6.10 15:46

No já to mám do prahy 100 km a 100 dom..do toho liberce 60 a 60 km..
Furt přemýšlím kam vlastně jít-kde by nám opravdu pomohli,proklepli oba a případně nějakej ten urolog aby číhnul na chlapa.

• Citovat
  • Upravit
47
18.6.10 16:00

Je to hrozný to rozhodování :zed: Asi fakt zkusime Motol.Když by to nebylo ktomu,nechtěli dělat vyšetření, byli „hnusní“ :-D tak by jsme šli asi do pronatalu. za zkoušku nic nedám a nakonec tam ani žádý IVf podstoupit nemusim.Ale údajně tam dělaji vyšetření před IVF a nečekaji na nezdary jako v některých jiných centrech.Jsem se dívala na Motol co tam dělaj a je tam právě že proklepnou i chlapa na urologii a andologii.
Tam jak jsme tet se nám vysmáli „když jsou chcíplí tak jsou chcíplí“ :zed: když mam edometriozu tak mám „mi nic dělat nebudem“ :pocitac: a bude se furt zkoušet jeden IVF za druhym :pocitac: hlavně žádná vyšetření to zdržuje - to je jejich moto
A nehledě na to že např. krev na hormoni mi brali před 14 měsíci od tý doby jsem podstoupila Kety a ani tu krev mi nevezmou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.6.10 16:05

Ty vago Len to teda měli přístup–to je fakt hnus– :poblion: Takový chování-neprofesionální.To jsou asi ždímačky akorát na peníze..

Len hod sem odkaz na ten motol.. :dance:

• Citovat
  • Upravit
47
18.6.10 16:18

www.fnmotol.cz/…cni-mediciny

tam něco najdeš. Pak mi dej vědět tvuj názor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.6.10 16:29

Tak nevypadá to špatně..
Mě by tam teda hlavně lakalo to že mají androloga,sexuologa.. :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
47
18.6.10 17:40

to mě taky.A pak taky že to je tam ginda.Protože před 2 rokama jsem byla na laparce s enodometriozou v Č. Krumlově ale bohužel ji neodstranili. Uvedli že se boji poškozeni střeva a že bych musela na lepší pracoviště.(krumlov je špatně vybavený)takže kdybych musela znovu tak tam by snad mohli mít lepší úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.