Profeltil

47
17.6.10 16:26

Profeltil

Ahoj hoky, je tady někdo kdo má s tímto výrobkem kušenosti?Máme málo sper. a vysokou morfilitu- pohybuje se mezi 53-99%.a jen 4mil.Pomohlo to někomu?
A ještě jeden dotaz.Byla jste někdo stakovím sper. na IUI. Byly jsme na IVF a několikrát na KET.a tet bych chtěla IUI. Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12225
17.6.10 17:55

Osobne si myslim, ze profertil nie je zly, ale drahy a nie az tak ucinny ako ked si zlozis tie vitaminy sama. Niektore zlozky su podprahove, potrebuju doplnit (karnitiny, vitamin E, zinok, …). My osobne sme toho bral strasne vela, ale je nam to spatne jedno, lebo sa nam zadarilo.

Ak by si sa chcela inspirovat nejakymi vitaminami, tu som to rozpisala:
 https://www.emimino.cz/…rankovani/2/

Drzim palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
17.6.10 18:56

čau ,my ted profertil bereme,,je teda drahej,ale jsou tam opravdu podprahové hodnoty těch vitamínůů.

A NA IUI SE SNAD SMÍ S minimálním počtem 20 milionů.

Možná že najdeš nějaké centrum kde by vám to udělali,ale pochybuji o tom..
My máme teda horší diagnozu-nemáme ani ty 4 miliony a bylo nam doporučeno ivf+ icsi.

• Citovat
  • Upravit
47
18.6.10 08:23

Albao tak to gratuluju :-D
Kamco já vim mi jsme ICSI taky měli.Jen jsem tet uvažovala o IUI.Ale tech 20 mil. by jsme si museli asi namalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.6.10 08:53

len dnes jsem našla že stačí i 10 milionů..
Ale to my nemáme..my máme ještě mín.. :cry:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
18.6.10 08:55

Ale myslím že mín jak 10 milionů–to už asi nepujde.Jinak musím říct,že jste na tom ještě daleko lépe než my..my nemáme ani miliony..ale jen tisice-spermošek. :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
12225
18.6.10 09:17

No ale inak zase ked si clovek tie vitaminy zlozi sam - a ma kazde rano an stole tu hromadu tabletiek, to sa uz chlap citi horsie nez dochodca :lol: Takze po psychickej stranke je to lepsie, len este treba takych 200mg Ecka minimalne a najlepsie aj L-karnitiny doplnit.

Alebo skuste bylinku Tribullus terresis, to sa da kupit v tabletkach a podporuje to tvorbu spermii cez lepsiu tvorbu muzskych hormonov.

Ale zase IUI nie je az tak drahe a ked staci len jedna jedina, mozno motyka vystreli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.6.10 09:23

albao:no co vím ,četla sem a i jako zkušenosti holek..tak to právě nechtějí dělat s malym množstvím ..
Možná ,že někde by se nechali ukecat-kdoví. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
47
18.6.10 09:50

Díky holky. Já je zkusim ukecat.Ale je mi jesný že šance že se to povede neni velká.Na druhou stranu je to bezbolestné a hradí to VZP a vyykoušet se má všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.6.10 09:53

Kamco jsou to mrchy vit :-( ale aspoň nějaký se tam najdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.6.10 09:55

Len jo je to na budku přímo..sem vůbec nedoufala,že ten spermiogram bude u nás až tak zlý–po 2 krát a žádné zlepšení.To mi na tom sere snad nejvíc..
Já kdybych mohla šla bych taky na uiu..u nás tedy hlavně z hlediska financí.
Jinak bych u ivf nevahala–mít na to,jdu hned zítra :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
47
18.6.10 10:53

Kamco ja uz na IVF-ICSI byla a 2×KET vyšlo nás to cca 23tis.Jasně že se budem snažit dál i IVF zas zkusíme.Ale je to hrozně stresující :-( ja nesnášim narkozu je mi hrozně špatně :-( Tet asi změníme centrum.Asi pujdem do Motola. Jme v soukromim Artu a nejsme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.6.10 12:22

Tak to ještě docela jde..ale i tak,je to dost,rejžovat na neštěstí druhých.
Já mám vybraný liberec gennet a nebo prahu pronatal,gest.vše soukromé.

Chtěla bych být ještě dál..už to nějak řešit. :roll:

• Citovat
  • Upravit
47
18.6.10 13:01

máš ješte nárok na pokus hrazený pojištovnou?O pronatalu v Praze jsem taky přemýšlela ale asi pujdem to Motola.Hlavně proto že mám endometriozu a v soukromích centrech to přehlíží.Když jsme byli na imunu tak dr.říkal že by se to vyplatilo přeléčit.A když jsem se ptala v Artu tak řkli že to nebudou rozhodovat jak chci nebo že to má rozhodnout muj ginekolog ten zase řekl že to nemůže rozhodovat že to musí v Artu. Takže jak u blbejch.A každý vyš. jsem si musela vydupat. Vždy říkali to neni nutný. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.6.10 13:38

Mám zatím hrazené všechny 3–ale to se tak ani nedá brát,protože jen ta metoda co my budem potřebovat isci stojí 8 tis..někde i víc.Pak prodloužená kultivace kolem 4 tis,pak mražení-když bude teda co-taky tak kolem 5 tis a leky co třeba nevystačí..to vše musíš platit.Takže se pohybuju kolem 20 tis i s případnými léky..bez léků-kdyby mi stačily by to mohlo být tak kolem 15 tis.
Není to žádná sranda.. :roll:
A motol je státní jo?Víš že ani nevím,že to tam dělají?sem si myslela že to je jen nemocnice klasicka,že tohle tam nedělají. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.