Profesionální deformace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tchýně také dlouho pracovala v ústavu s mentálama a někdy na ní poznám jak mluví pomalu a stále opakuje tu samou věc..Možná má pocit, že nestíháme..Hodně přikyvuje a usmívá se..
![]()
Já zase ( jako vedoucí v obchodu) probírám letáky a kritizuji akční ceny , které nejsou akční a podobně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přidám se … drahápolovička dohlíží na technickou kvalitu filmů … od jisté doby spolu nechodíme do kina. Představte si romantickou chvilku ON a ONA, tichá hudba, hlavy se blíží k sobě, aby se políbily … a drahápolovička mi začne vykládat, kde je v obraze technická chyba, kde se rozpadají barvy a kde zvukaři ujela ruka! sice nás tehdy nevyvedli, ale byl to poslední společný film v kině
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem dělala na informacích v hypersuper, tak jsem zvedala telefony (představit se jménem, firmou, a co pro vás mohu udělat), a ještě kecala do éteru různé věci a ve frmolu jsem zmačkla tlačítko nadechla se a do mikrofonu zahlásila Obchod děčín nováková dobrý… sem si to uvědomila,zrudla ..sakra ![]()
jako OZ jsem často používala ty blbiny, a pak je užívala i doma - když jsem něco chtěla aby můj drahý udělal :„Uděláš to pro mě?“.
Teď dělám operátorku, tak snad mu nebudu nic nabízet
.
- Citovat
- Upravit
Jj, jako korektorka často čtu knížku s tužkou v ruce a opravuju ![]()
Vtipné téma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel je voják, a občas mu doma říkám,že nejsem jeho podřízený, že to jde i bez rozkazů ![]()
Já pracuji v médiích a při zvednutí telefonu automaticky říkám jméno i název média ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel má fest deformaci - stavař. Např.všem říká,že bydlíme v 2. NP - nadzemním podlaží. Takže každý první příchozí k nám - pokud to není kolega, nás hledá v 2.patře… a my nikde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak my děláme oba z domu, takže práci si domů netaháme, prostě jí tak nějak průběžně žijeme ![]()
ale když jsem kdysi dělala na recepci v jedněch novinách a o prázdninách jsem pomáhala našim v ordinaci a pacientkám do telefonu jsem hlásila „Prague Business Journal, co pro vás mohu udělat“, tak to byl docela gól ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já když byla krátce na brigádě v call centru, tak jsem pak všude říkala naslyšenou místo nashledanou. Třeba v krámě občas dost blbě koukali. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manža je stolař,když se ocitnem kdekoliv kde je něco ze dřeva,tak to na něho přijde,začně měřit okem,dřevěné zábrali projíždí rukou a hned vede řeči,co to dělalo za pako,že je to sukaté,křívé,špatně ofrézované,vybroušené,špatný druh laku.Už jsem si zvykla.Můj otec vyšetřovatel u kriminálky,takže kdykoli jsem měla jiný názor,tak potřeboval hmatatelné důkazy,že je to tak,jak já myslím a to nemluvě o výsleších,když jsem někdě chtěla jít
Přešlo ho to až „na staré“ roky,ale né uplně.Bude to asi tím,že jsem se odstěhovala ![]()
- Citovat
- Upravit
Jako streetworker mezi narkomany a prostitutkami… No jen tak mi nikdo neunikne, poznám, co a jak přibližně dlouho bere. Podotýkám, že nemám na mysli jen ty totálně vysmažené a rozbodané, ale i experimentátory nebo rekreační uživatele. A s holkama podobné. Byli jsme s manželem v Římě a do metra nastoupila moc hezká slečna, vypadala úplně normálně a nebylo na ní naprosto nic zvláštního, ale já mu říkám: tak hochu, tahle holka šlape. Koukal na mě jako na blázna, ať si tu svojí pracovní paranoiu nechám od cesty a že jsme na dovolený. No a večer se vracíme do místa ubytování a hle: děvče mezi spoustou kolegyň čeká na kšeft…
Manžel je zase muzikant a to je teda věc. Naštěstí je tohle příjemný, páč se člověk dozví mraky věcí o skladatelích, operách, hudební historii, dozví se co je triola, že existuje snižec a že saxovfom patří mezi dechové nástroje dřevěné (no fakt), co je basová linka a kdo byl jejím předním vyznavačem… Syn (16m.) miluje hudbu, ale nejvíc operu, diriguje, tančí a zpívá. Jeho nejmilovanější je árie Královny noci z opery Kouzelná flétna od Mozarta, tu musíme mít i v telefonu, aby byla vždy po ruce… Dětské písničky uznává jedině od Svěráka a Uhlíře nebo lidovky, ale jen když sám zatouží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám spíš mateřskou deformaci… koukám manželovi do uší a do nosu, jestli je nepotřebuje vyčistit jako syn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pomeranca píše:
já mám spíš mateřskou deformaci… koukám manželovi do uší a do nosu, jestli je nepotřebuje vyčistit jako syn
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KPKristy píše:pomeranca píše:
já mám spíš mateřskou deformaci… koukám manželovi do uší a do nosu, jestli je nepotřebuje vyčistit jako syn![]()
![]()
Já kontroluju i našeho psa a pořád někomu někde šťourám, protože to nikdy není dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéééj, ženský, super příspěvky, jeden lepší jak druhý, vážně!!
![]()
- Citovat
- Upravit
etatinek píše:
Jéééj, ženský, super příspěvky, jeden lepší jak druhý, vážně!!![]()
Tady není žádná deformace?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit