Profesionální deformace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
skvělá diskuze!! ![]()
ano, studuju složení potravin a promítám si výrobní postupy. ![]()
v obchodě se dívám prodavačkám na ruce, zda mají prstýnky, nalakované nehty, zda si sahají do vlasů, zda si umyjí ruce, když sahají na koš. koukám, kam ukládají třeba cihlu sýra, když z něho krájí.. ![]()
kritizuji „akce“ hypermarketů, jelikož to nejsou akce obchodníků, ale leckdy téměř likvidační befel pro výrobce ![]()
manžel je dr., takže asi netřeba slov..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nataša píše:
skvělá diskuze!!![]()
ano, studuju složení potravin a promítám si výrobní postupy.
v obchodě se dívám prodavačkám na ruce, zda mají prstýnky, nalakované nehty, zda si sahají do vlasů, zda si umyjí ruce, když sahají na koš. koukám, kam ukládají třeba cihlu sýra, když z něho krájí..
manžel je dr., takže asi netřeba slov..
kritizuji „akce“ hypermarketů, jelikož to nejsou akce obchodníků, ale leckdy téměř likvidační befel pro výrobce![]()
![]()
Delas na SZPI? ![]()
Ja su puvodem tez potravinar, ale skoncila jsem u kosmetiky. Takze u me totez, jen misto slozeni potravin studuju slozeni kremu a zhusta se dobre bavim.. zvlast u reklam na ty proti vraskam a podobne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KPKristy píše:etatinek píše:Tady není žádná deformace??
Jéééj, ženský, super příspěvky, jeden lepší jak druhý, vážně!!![]()
No já jsem celéj deformovanéj, ale to jsi myslím nemyslela…
![]()
Pracovní zatím ne… Ale já furt koukám na filmy na počítači a semtam mi nějaký ten titulek či scéna unikne, tak to vracím a mám pak při koukání na film v kině, či televizi nutkání si některý scény vrátit a zopáknout a moc se divím, že to néjde… Nebo na počítači používám CTRL + F - na vyhlédávání, a když pak potřebuji něco najít třeba v novinách, knížce, či kdekoliv jinde, tak mám nutkání ty tlačítka zmáčknout a hledat… Bohužel to v normálním životě nefunguje… Ale jak říkám, proti vašim vtipným příhodám je tohle opravdu suchařina!!
![]()
- Citovat
- Upravit
Přítel je chemik - poté co mi ukázal podobné složení mezi ropou a výrobkem, co se normálně jí, a snažil se vysvětlit, že pouze tohle nahradím tímhle, tak jsem málem přestala jíst cokoliv uměle vyrobeného a že toho je, zůstalo mi jen maso z ověřené masny a domácí sádlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
Manža je stolař,když se ocitnem kdekoliv kde je něco ze dřeva,tak to na něho přijde,začně měřit okem,dřevěné zábrali projíždí rukou a hned vede řeči,co to dělalo za pako,že je to sukaté,křívé,špatně ofrézované,vybroušené,špatný druh laku.Už jsem si zvykla.Můj otec vyšetřovatel u kriminálky,takže kdykoli jsem měla jiný názor,tak potřeboval hmatatelné důkazy,že je to tak,jak já myslím a to nemluvě o výsleších,když jsem někdě chtěla jítPřešlo ho to až „na staré“ roky,ale né uplně.Bude to asi tím,že jsem se odstěhovala
pomeranca píše:
já mám spíš mateřskou deformaci… koukám manželovi do uší a do nosu, jestli je nepotřebuje vyčistit jako syn
Tak s ušima to dělám u muže i u psa, ale u mě to není pracovní deformace, spíš úchylka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super téma. ![]()
Já se zabývám „údržbou těl“, takže pokoutně kontroluju lidem nehty, obočí, paty a jiné části těla.
Teď mám taky trochu mateřskou deformaci: když jedu někdy nakupovat bez Báry, tak se snažím houpat nákupním vozíkem a občas pronesu něco ve smyslu: A koupíme ještě rohlíčky,jo?
Manžel dělá dobillboardů, takže když jedeme v autě, kouká po nich a komentuje a občas ho musím svými hysterickými výkřiky vracet na silnici…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mateřská deformace - když si s někým povídám a stojím, tak se kolíbu jakobych houpala malou - prostě jsem zapomněla, jak se stojí a nehýbe!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já taky trpím profesionální deformací - dělám 15let chůvu a doma občas nepřepnu a snažím se vychovávap přítele.Ten mě ze srandy upozornuje,že neni dítě co hlídám.A jelikož jsem jakoby 15 let na skoro mateřský,jen s cizíma dětma,tak už z toho taky pěkně blbnu a pozoruju na sobě,že se neumím vyjadřovat.A někdy na přítele mluvím zdrobněle,jako na dítě.Občas je pro mě těžký vypnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Boo píše:
mateřská deformace - když si s někým povídám a stojím, tak se kolíbu jakobych houpala malou - prostě jsem zapomněla, jak se stojí a nehýbe!!!
Ha ha,já mám něco podobnýho - občas jezdím nákupním vozíkem sem a tam jako když v kočárku uspávám dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem měla brigádu v obchodě, tak jsem všude při placení měla tendenci říkat „děkujeme, na shledanou“ ![]()
Jinak se mě i po dvou letech doma drží, že když někdo vejde do dveří, tak říkám dobrý den, jak jsem zvyklá z práce (třeba v čekárně u doktora a tak
).
Vozíkem popojíždím taky ![]()
Jinak muž je učitel, nějak moc nepoučuje, ale jsem z něho nervózní, když začne přemýšlet a přešlapovat - a vím, že to takhle dělá v hodinách, protože mě jeden semestr učil
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DEFORMACE
PRACOVALA JSEM JAKO PEČOVATELKA PRO SENIORY V DOMĚ S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU,TÉŽ JSEM ZVEDALA TELEFONY A JEŠTĚ HEZKÝCH PÁR MĚSÍCŮ PO ODCHODU Z TÉTO PRÁCE JSEM PŘI ZVONĚNÍ SVÉHO OSOBNÍHO MOBILU HLASILA
-DOBRÝ DEN TADY PEČOVATELSKÁ SLUŽBA PRO SENIORY CO PRO VÁS MOHU UDĚLAT?
KDYŽ VÁM VOLAJÍ Z BANKY NEBO FINANČÁKU TAK JE TO DOCELA SRANDA ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak já dost dlouho dělala s penězma (restaurace) z toho věčnýho počítání jsem začala za každým číslem co napíšu dělat,–… Vydrželo mi to dodnes, asi se toho nezbavím…
Nejzajímavější to je, když někomu dávate svý číslo a za ním,–
Si pak nápadníci museli myslet, že jsem bohatá.. ![]()
- Citovat
- Upravit
harpyje…tak tohle je masakr..backspace