Kam si dát inzerát na hlídání dětí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam si dát inzerát na hlídání dětí?
Chci se poradit, chtěla bych si přibrat ke svému klučinovi nějaké dítko na hlídání, ale nevím kam s inzerátem.. jestli máte zkušenosti, kam jste si daly inzerát? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nemám zkušenosti, ale kdybych to řešila, dala bych ho určitě do nejbližších mateřských center + vylepila někde poblíž hřiště a ordinace pediatra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.U nás máme možnost takový tip inzerátu vyvěsit v mateřských centrech nebo v bazénu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
www.bazos.cz ..doufám,že to není reklama
já tam dala inzerát,že hledám paní na hlídaní a ejhle druhej den se mi jich ozvalo a to bydlím v pěkný prd… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme takovéto nabídky na diskusních stránkách našeho města, nemáte něco takového?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc,pokusím se něco vyzjistit a najít
A snad se zadaří a někomu i pomůžu s tím hlídáním
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jsem si zadala inzerát na bazoš, ale do špatné sekce,tak mi ho vymazali,tak musím znova do placené inzerce, kdo se v tom má vyznat ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky dovolím si oživit diskusi. Kam všude na internet by jste si daly inzerát s nabídkou hlídání dětí (že vy nabízíte) hlídání) inzerát jsem dala na fb bazoš a hlídáčky napadá vás ještě něco? Jinak do novin a tak se chystám inzerát též umístit těd mi jde spíš opravdu jen o ten internet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozvesila bych letaky v okoli, to ais bude nejlepsi, na zastavkach, u obchodu, nahazet k RD do schranek.. Ja takhle davala letaky s uklidem a pak uz jsem i musela chodit makat i se segrou jelikoz jsme nestihali, na netu se to neosvedcilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
„@Týnuše1980“ a @Ka-Ha : Me pomohl server hlidacky.cz Za par dnu jsem mela x nabidek, ale podle me je lepsi, si vybra sama. Kdyz si podas inzerat, odepise ti kdekdo. Je lepsi si sama vybrat, kdo ti sedne. Jsou tam i fotky (vybirala jsem i pocitove, nejen podle popisu). Jestli jsi z Prahy, tak ti muzu doporucit super studentku, se kterou mam osobni zkusenost. Je skvela! Slovenka, moc mila a s moji dcerkou to umi. Mj. nam doma i uklizi a zehli. Je rychla a sikovna. Ale kazdemu sedne jina povaha, tam se da dobre vybrat. Registrace neco malo stoji, abys videla i tel. cisla, ale stoji to za to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já právě nesháním hlídání ale nabízím a řešila jsem internet právě proto že jsem těd končila neschopenku tak jsem nemohla do města
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ka-Ha Aha! Ale tam si inzerat klidne podat muzes. Nevim, jak je to zpoplatnene. Ja to znam z druhe strany = nasla jsem si tam hlidacku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, nevím jestli to je ještě aktuální, ale co zkusit se zaregistrovat do aplikace na spojení rodičů s chůvou - např. Babysitting. today. Vyhledává chůvy v okolí bydliště rodin, to by Vám mohlo vyhovovat, vzhledem k tomu, že máte i vlastní dítko. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit