Kam si dát inzerát na hlídání dětí?

11513
19.4.11 21:52

Kam si dát inzerát na hlídání dětí?

Chci se poradit, chtěla bych si přibrat ke svému klučinovi nějaké dítko na hlídání, ale nevím kam s inzerátem.. jestli máte zkušenosti, kam jste si daly inzerát? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102087
19.4.11 22:28

To nevím, ale škoda, že bydlíš trochu z ruky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
19.4.11 22:36

Nemám zkušenosti, ale kdybych to řešila, dala bych ho určitě do nejbližších mateřských center + vylepila někde poblíž hřiště a ordinace pediatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
19.4.11 22:38

Ahoj.U nás máme možnost takový tip inzerátu vyvěsit v mateřských centrech nebo v bazénu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
20.4.11 09:00

www.bazos.cz ..doufám,že to není reklama :oops: já tam dala inzerát,že hledám paní na hlídaní a ejhle druhej den se mi jich ozvalo a to bydlím v pěkný prd… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
20.4.11 09:01

My máme takovéto nabídky na diskusních stránkách našeho města, nemáte něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
20.4.11 12:20

Díky moc,pokusím se něco vyzjistit a najít :-) A snad se zadaří a někomu i pomůžu s tím hlídáním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
21.4.11 17:54

tak jsem si zadala inzerát na bazoš, ale do špatné sekce,tak mi ho vymazali,tak musím znova do placené inzerce, kdo se v tom má vyznat ? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
9.2.16 20:48

Ahojky dovolím si oživit diskusi. Kam všude na internet by jste si daly inzerát s nabídkou hlídání dětí (že vy nabízíte) hlídání) inzerát jsem dala na fb bazoš a hlídáčky napadá vás ještě něco? Jinak do novin a tak se chystám inzerát též umístit těd mi jde spíš opravdu jen o ten internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.2.16 21:15

Ještě bych si našla FB stránku blízkých měst a nabídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
9.2.16 22:14

Rozvesila bych letaky v okoli, to ais bude nejlepsi, na zastavkach, u obchodu, nahazet k RD do schranek.. Ja takhle davala letaky s uklidem a pak uz jsem i musela chodit makat i se segrou jelikoz jsme nestihali, na netu se to neosvedcilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
9.2.16 22:41

„@Týnuše1980“ a @Ka-Ha : Me pomohl server hlidacky.cz Za par dnu jsem mela x nabidek, ale podle me je lepsi, si vybra sama. Kdyz si podas inzerat, odepise ti kdekdo. Je lepsi si sama vybrat, kdo ti sedne. Jsou tam i fotky (vybirala jsem i pocitove, nejen podle popisu). Jestli jsi z Prahy, tak ti muzu doporucit super studentku, se kterou mam osobni zkusenost. Je skvela! Slovenka, moc mila a s moji dcerkou to umi. Mj. nam doma i uklizi a zehli. Je rychla a sikovna. Ale kazdemu sedne jina povaha, tam se da dobre vybrat. Registrace neco malo stoji, abys videla i tel. cisla, ale stoji to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
10.2.16 15:57

Já právě nesháním hlídání ale nabízím a řešila jsem internet právě proto že jsem těd končila neschopenku tak jsem nemohla do města

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
11.2.16 22:57

@Ka-Ha Aha! Ale tam si inzerat klidne podat muzes. Nevim, jak je to zpoplatnene. Ja to znam z druhe strany = nasla jsem si tam hlidacku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.11.17 09:29

Ahojky, nevím jestli to je ještě aktuální, ale co zkusit se zaregistrovat do aplikace na spojení rodičů s chůvou - např. Babysitting. today. Vyhledává chůvy v okolí bydliště rodin, to by Vám mohlo vyhovovat, vzhledem k tomu, že máte i vlastní dítko. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat