Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Počkej, 66 tisíc ti nepošle někdo jen tak - bez podpisu smlouvy. Ten dopis sem naskenuj, to bych ráda viděla, jak někdo jen tak posílá 66 tisíc někomu.
Kdyžtak se taky hlásím o nějaký peníze bez podpisu a smlouvy ![]()
No, ono ja pri te prvni smlouve, tam podepsala, ze mi pak poslou nekdy dalsi penize. Pani co jsem to sni sepisovala mi slibila, ze to tam vyskrtne, ale tak se asi nestalo. Takze ja u te pujcky na 92tis podepsala, ze pak mi pujcej jeste 66tis. Za ten rok a pul jsem na to zapomela navic jsem zila v tom ze pani to vymazala. Napovidala mi spoustu super kladu a vyhod. A az po tom co mi pristali penize na ucte mi prisel dopis na podepsano smlouvy. Ten jsem nepodepsala a neodeslala nazpet.
Slyšel jsem, že se tak děje. Jde to do xx dnů vrátit, což se bere jako odstoupení od toho automatického navýšení.
Poradil bych se z nějakou bezplatnou právní poradnou, mají to většinou ty firmy dost promakané, aby bylo složité se vyvlíknout.
Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívájí.
@Anonymní píše:
No, ono ja pri te prvni smlouve, tam podepsala, ze mi pak poslou nekdy dalsi penize. Pani co jsem to sni sepisovala mi slibila, ze to tam vyskrtne, ale tak se asi nestalo. Takze ja u te pujcky na 92tis podepsala, ze pak mi pujcej jeste 66tis. Za ten rok a pul jsem na to zapomela navic jsem zila v tom ze pani to vymazala. Napovidala mi spoustu super kladu a vyhod. A az po tom co mi pristali penize na ucte mi prisel dopis na podepsano smlouvy. Ten jsem nepodepsala a neodeslala nazpet.
ty jsi to podepsala tak se těžko divit no…
Ano podepsala bohuzel
clovek se necha ovlivnit hrozne milou pani a az casem zjisti ze to byla obří chyba.
Ted uz stim nic nenadelam, ale jde mi o to jestli nejak jde, ze pri predcasnem splaceni vrati uroky nebo je ponižej. Dekuji
Nepracujete nekdo u proficreditu?? Potrebuji radu. Jestli u predcasneho splaceni nevracej nejakej urok zpet.
neni neco jak si ty uroky pokratit? Dekuji za odpoved pokud nekdo vite.
Vzala jsem si pujcku 92 tis. Mesicne jsem splacela 8157,– fakt ranec. Po roce a pul mi poslali 66tis. Myslela jsem ze vratily urok za pravidelne splaceni, pak prisel dopis, ze je to nejaka pujcka dalsi co se posle automaticky. Puvodni pujcku jsem mela mit doplacenou do listopadu letosniho roku. Tim ze poslali ty penize, tak jsem se dnes dozvedela, ze budu platit jeste do kvetna 2018. Ptala jsem se kolik bych zaplatila kdybych uhradila ted hned a ta castka je hrozna 155 tis