Profil miminka, 26.tt

Anonymní
30.6.21 21:49

profil miminka, 26.tt

Doufám, že dotaz nevyzní divně, ale většinou na ultrazvuku je u miminek krásně vidět profil s pusinkou a s nosánkem, já na tom mém ultrazvuku bohužel nic z toho nevidím, nebo je to jen zkreslené a plaším zbytečně? Všimla sem si toho až doma, jinak bych se zeptala doktorky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1414
30.6.21 21:52

Vypada, že je otočene jakoby víc do zadu za sebe než z boku podle mě proto nejde nic vidět. Kdyby tam byly nějaké anomálie, tak si doktorka všimne. Podle mě teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
30.6.21 21:54

Normální plod, nosík, našupulená pusina, ručička :srdce:
Zdá se mi, že je vpředu placenta, to může být trochu horší viditelnost a míň atraktivní fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
30.6.21 21:56

Když si otočím tu první fotku, tak tam nos a pusu vidím. Trochu slité, ale to bude jen pozicí. Ne vždy je mimino natočené tak, aby na fotce z ultrazvuku bylo všechno vidět. Kdyby tam byl tak velký problém, v 26tt by tě o něm už zákonitě někdo informoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
30.6.21 21:58

To bude jen špatný úhel pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.21 22:03

Děkuji za uklidnění :)
@Fiducia ano placentu mám na přední straně a kvůli tomu jsou i kopance tlumené :kytka:
a na každém utz má ta naše malá hvězda našpulenou pusinku takhle, tak to bude asi nějaká královna duck face :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2579
30.6.21 22:18

Buď v klidu, já mám krásnou fotku ze 14. tt z NT screeningu, tam byl profil hezky vidět, hlavně nos. Teď z 18. tt mám taky divnou fotku, je tam malý natočený nějak, že ten obličej z profilu moc nejde poznat (ale zase na té fotce z 18. tt je líp vidět srdíčko a myslím, že i pindík :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
30.6.21 22:20
@Anonymní píše:
Děkuji za uklidnění :)

Hlavně miminko je veliký, už máte určitě po screeningu a ultrazvuku ve 2.trimestru, to je ten jak se říká 2 screening. Takže nějakých změn by si lékaři všimli a o všem by tě museli informovat. Takhle vypadá jako spokojený mimčo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.21 22:25

@whitemirror Já nemám snad žádnou hezkou fotku z utz :D všechno mi to přijde takové rozmazané. Na fotce z 12. týdne vypadá malá doslova jak mimozemšťan :D
@Fiducia na tom sem byla na začátku měsíce, vše bylo v pořádku, doktorka neříkala nic, tak snad bude mít holčička normální nosánek :D :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3076
30.6.21 22:27

Promiň, ale nemyslíš, že by ti doktor řekl, kdyby bylo něco špatně? Prostě jen není hezky natočené, tak to tak nejde vidět… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
30.6.21 22:27
@Anonymní píše:
@Fiducia na tom sem byla na začátku měsíce, vše bylo v pořádku, doktorka neříkala nic, tak snad bude mít holčička normální nosánek :D :pankac:

Vyšetřují se i rozštěpový vady, nosní kůstka, takže kdyby bylo s nosíkem něco v nepořádku, víte to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
30.6.21 22:30

Kdyby bylo něco špatně tak by ti to řekli. Buď ráda za fotku. Já mám poslední z 24.tt (teď konec 29.), od té doby je mrnous neposeda a fotky sabotuje, tak nemáme nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61118
30.6.21 22:32

Podle mě, „nekvalitní fotka“ ja tam normálně nos vidím, jen je to takový mazly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
30.6.21 22:33

Tuhle mám ze screen, 😊ted jsem 35 tt a už se mi neukazuje ani z boku 😂ukazuje mi vždy famfulanka na obrazovce… A navíc je hlavou dolů 😁vidím záda nebo pindu 😊myslím si že je tvoje mimi víc natočené a nejde tolik vidět ale myslím si že to je normální fotka 🍀

Příspěvek upraven 30.06.21 v 22:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61118
30.6.21 22:34
@Fiducia píše:
Vyšetřují se i rozštěpový vady, nosní kůstka, takže kdyby bylo s nosíkem něco v nepořádku, víte to

no vždycky se to bohužel nepozná :? známá cekala zdravý miminko a narodil se jim chlapeček s rozstepem a bez licnich kostí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí