Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marpe:
Ahoj,mě teda to jde,použila jsem ho po druhý a po druhý se tam objevily i dávno starý smazaný fotky .. je pravda,že některý jsou poškozený,tak nějaký to minimum se z paměťovky vytáhnout dá
Marpe píše:
Pěkný večer
Holky, chtěla jsem se zeptat - dá se tento program použít i u 3r smázlých fotek z karty??? Totiž jde o to, že po stěhování nemůžu najít jedno cd s fotkami
Od té doby už jsem hodně fotila, kopírovala do pc, mazala,… myslíte že se dají ty nejstarší fotky ještě nějak dohledat???
ano, stahne ti to veskere fotky, ktere byly kdy na pametove karte ![]()
Odkaz nemám,mám ten programek na ploše ,ale pošlu ti ho na e-mail i s popisem jak na něj.. holky už ho tady taky zkouší ![]()
fressa píše:
Odkaz nemám,mám ten programek na ploše ,ale pošlu ti ho na e-mail i s popisem jak na něj.. holky už ho tady taky zkouší
Děkuju! ![]()
Tak jsem skusila ten programek co mi dávala Fressa a našlo mi to dost fotek,ale jen s doby pár měsíců staré a polovina byla poškozená.To stejné i s programem recuva,PC Inspector (to našel chlap), i s Restoration programem.Vždy je část fotek poškozená ![]()
Bych do toho kopla ![]()
No a asi to uděláme tak,že zajdem do specializované prodejny a necháme si udělat kompletní obnovu fotek z foťáku.Sice to bude počítám tak za dva litry,ale za to mi to stojí.
Ale ještě skusím nějaké ty programy znovu.