Program na obnovu fotek

9099
25.2.11 17:32

Program na obnovu fotek

Ahojky neznáte nějaký program na obnovu vymazaných fotek z foťáku?
Našla jsem program Recuva,ale furt mi to píše,že náhled nejde zobrazit :zed: .Fotky mám ve formátu JPG.
Přišla jsem o flash disk,tak se pokouším obnovit fotky z foťáku.Kdyby na té „flešce“ nebyly fotky malé,tak tohle nesháním,ale chtěla bych aspoň část fotek obnovit :-(

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
25.2.11 17:41

Ahojky,nedávno jsem zachranovala fotky z pametove karty a mam tu jeden program ,ale nevim zda to pomuze,ci to zpravne vysvetlim,pouzila jsem ho jednou a je fakt,ze vetsinu fotek jsem tam nasla i mnohem starsich. Poslu ti ho na e-mail a zkusim popsat jak na to..snad to odeslu,akorat mi pisni mailik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
25.2.11 18:43

omlouvam se zakladatalce:)holky mne zase pred nedavnem ukradl jeden hodnej kluk notas,a taky mne vymazal vsechny fotky,prosim prosim,nevi nekdo jak na to?

• Citovat
  • Upravit
36544
25.2.11 18:44

na Slunecnici jde stahnout program pro stazeni fotek z prazdne pametovky, stahne ti to fotky, ktere kdy byli na te pametovce :palec:
Nevim jak se jmenuje, zkus pohledat na www.slunecnice.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.2.11 18:45

z notasu to asi nejde, pouze z pametovych karet do fotaku, mobilu atd, a ze simkaret, ale z notasu asi neee :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
25.2.11 18:48
Monny89 píše:
z notasu to asi nejde, pouze z pametovych karet do fotaku, mobilu atd, a ze simkaret, ale z notasu asi neee :think:
:zed: :zed: :zed: :pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
93
25.2.11 18:53

marra:
Myslím ,že kdyby na to mrkl nějaký PC technik,tak by třeba něco našel..vím,že bývalý přítel byl technik a taky takle zachraňoval z notebooků fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.2.11 18:57
fressa píše:
marra:
Myslím ,že kdyby na to mrkl nějaký PC technik,tak by třeba něco našel..vím,že bývalý přítel byl technik a taky takle zachraňoval z notebooků fotky.

muj partner dela PC uz skoro 7let, a vi, ze to proste nejde, jedine mozna pokud neni rozbity hard disk… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
25.2.11 19:27

Děkuji holky
Mony na slunečnici jsem nenašla nic napsala jsem tam :program na obnovu fotek,obnova fotek a nic.asi hledám špatně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.2.11 19:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
25.2.11 19:47
barah píše:
a není to tohle?http://www.slunecnice.cz/…ge-recovery/

Děkuju tohle skusím taky.Na jeden program Recovery už mi dala odkaz i Fressa a už na něm pracuju.Tenhle je trošku jiný,ale skusím ho taky.Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.2.11 19:50
barah píše:
a není to tohle?http://www.slunecnice.cz/…ge-recovery/

jj, to je ono :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.2.11 19:50

Hlavně, ať se zadaří. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.2.11 20:51

Pěkný večer :kytka:
Holky, chtěla jsem se zeptat - dá se tento program použít i u 3r smázlých fotek z karty??? Totiž jde o to, že po stěhování nemůžu najít jedno cd s fotkami :-(
Od té doby už jsem hodně fotila, kopírovala do pc, mazala,… myslíte že se dají ty nejstarší fotky ještě nějak dohledat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.2.11 21:01

Manžel tvrdí, že ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie