Program na upravování videa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.10.10 17:52

program na upravování videa

ahoj maminy, neznáte nějaký volně stažitelný program na upravování videa? krom windows media player, ten zrovna nemusím.

díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
5.10.10 19:24

volně stažitelný je video pad video editor Je takový jednodušší ale to základní se tam udělat dá. Já teda používám Pinacle, který ale není volně stažitelný a ten je hodně vychytaný, ale i ve video pad se dá ten základ udělat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
5.10.10 19:27

Mě napadlo,že v nero vision jde taky základy udělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
5.10.10 19:34

:mavam: moc fajn je pinnacle studio…uživatelsky je přehledné, má hodně funkcí a dá se tam krásně upravovat od titulků po nejrůznější šablony,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
5.10.10 19:36

přehlédla jsem, že už je výš napsaný :-D :palec: …myslím, že na slunečnice.cz se stáhnout dá starší verze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.10 19:55

holky, díky už jsem stáhla pinnacle :palec: tak uvidíme,co z toho vykouzlím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.10 21:32

holky, tak vám teda povím, že ani to pinnacle není tak super, jak jsem si představovala. ať kliknu na cokoliv, tak mi to pokaždé píše, že za 30 dní mi ten program vyprší, tak nevím co dělám špatně. vůbec se nemohu dostat do svých dokumentů, abych si tam přetáhla to videjko a nějak to upravila. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
6.10.10 12:28

No to bude tím, že to máš jen nějakou trial verzi. Lepší je si stáhnout fakt něco co je volně dostupné. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 13:37
Panuška píše:
No to bude tím, že to máš jen nějakou trial verzi. Lepší je si stáhnout fakt něco co je volně dostupné. :wink:

a to je jaký program? windows movie maker se děsně kouše a ten pinnacle vypadal moc hezky, všechno přehledný, ALE to video tam prostě nešlo vložit - pořád mi tam skákala hláška, že mám trial verzi, která za 30 dní vyprší :-x jo a to nemluvim o tom, že ten pinnacle má nějaký 2 giga, což teda je teda dost na trial verzi, ještě mi to zahltí komp :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
6.10.10 14:49

zkus ten video pad video editor, ten jsem měla staženej, ale dělala jsem jen chvilku, když mě zlobil pinacle. Ten je teda brzdič to jo, ale pracuje se mi v něm úžasně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
angel930
10.1.12 22:21

df

stáhněte si indows movie maker je to to nejlepší na úpravu videí de tam všechno

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie