Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj maminy, neznáte nějaký volně stažitelný program na upravování videa? krom windows media player, ten zrovna nemusím.
díky ![]()
volně stažitelný je video pad video editor Je takový jednodušší ale to základní se tam udělat dá. Já teda používám Pinacle, který ale není volně stažitelný a ten je hodně vychytaný, ale i ve video pad se dá ten základ udělat. ![]()
moc fajn je pinnacle studio…uživatelsky je přehledné, má hodně funkcí a dá se tam krásně upravovat od titulků po nejrůznější šablony,…
přehlédla jsem, že už je výš napsaný
…myslím, že na slunečnice.cz se stáhnout dá starší verze
holky, díky už jsem stáhla pinnacle
tak uvidíme,co z toho vykouzlím ![]()
holky, tak vám teda povím, že ani to pinnacle není tak super, jak jsem si představovala. ať kliknu na cokoliv, tak mi to pokaždé píše, že za 30 dní mi ten program vyprší, tak nevím co dělám špatně. vůbec se nemohu dostat do svých dokumentů, abych si tam přetáhla to videjko a nějak to upravila. ![]()
No to bude tím, že to máš jen nějakou trial verzi. Lepší je si stáhnout fakt něco co je volně dostupné. ![]()
Panuška píše:
No to bude tím, že to máš jen nějakou trial verzi. Lepší je si stáhnout fakt něco co je volně dostupné.
a to je jaký program? windows movie maker se děsně kouše a ten pinnacle vypadal moc hezky, všechno přehledný, ALE to video tam prostě nešlo vložit - pořád mi tam skákala hláška, že mám trial verzi, která za 30 dní vyprší
jo a to nemluvim o tom, že ten pinnacle má nějaký 2 giga, což teda je teda dost na trial verzi, ještě mi to zahltí komp ![]()
zkus ten video pad video editor, ten jsem měla staženej, ale dělala jsem jen chvilku, když mě zlobil pinacle. Ten je teda brzdič to jo, ale pracuje se mi v něm úžasně. ![]()
stáhněte si indows movie maker je to to nejlepší na úpravu videí de tam všechno