Tiskárna

15054
5.10.10 13:44

tiskárna

jste tu někdo technický tip?chceme koupit tiskárnu ale nevíme zda inkoustovou či laeserovou?? :nevim: jen víme že jsou do leaserové dražší barvy ale třeba zas déle vydrží než v inkoustovce… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21530
5.10.10 13:59

otázka spíš je, kolik toho budete tisknout, zda chcete barevnou nebo černobílou, zda budete tisknout fotky a kolik do toho chcete dát.
jinak my máme multifunkční tiskárnu Canon pixma - je to inkoustovka barevná a jsou z toho i pěkné fotky. a velmi dobrý poměr cena-výkon.
obecně se laserové vyplatí tehdy, když se tisknou velké objemy dokumentů. pro domácí použití stačí klidně inkoustová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.10.10 14:05

Pro běžné domácí použití inkoustová.
Na tisknutí skript do školy jsem měla vyřazenou starou laserovku z nějaké kanceláře, na to byla super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
5.10.10 14:06

chceme to hlavně na fotky.....a max do 3tis kč.....a aby to mělo ten scaner nebo jak se to píše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
5.10.10 14:09

a hlavně nám jde o to která se více vyplatí skrz ty barvy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21530
5.10.10 14:12

tak to fakt koukněte na tu inkoustovku Canon. ještě jsem se šla podívat přímo na typ - máme MP 540. Manžel to vybíral podle výsledků testů a vyšla hodně dobře v hodnocení (časopis CHIP). teď už dělají vyšší verze. a pořizovací cena byla myslím tak 2000,–. je to klasicky tiskárna, scanner, kopírka. fakt jsme s ní hodně spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.10.10 14:14

Ahoj. Barvy jsou dost drahé a když se dýl netiskne, tak zaschnou. My takhle odrovnali jednu tiskárnu až tak, že už s ní nešlo nic dělat. Takže teď se snažím tisknout aspoň občas něco. Ale barvy jsou fakt nákladné a neoriginální se bojím koupit. Takže jsem si napsala Ježíškovi a někteří příbuzní pochopili, že mě víc potěší jako dárek barva do tiskárny, než čokoláda, na kterou mám závislost, takže ji vždycky hned zlikviduju. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.10.10 14:18

No a my máme Epson stylus /nějaké číslo/, brali jsme proto, že se dají koupit zvlášť jednotlivé barevné náplně, některé značky to mají tak, že i když dojde jen žlutá např., tak se musí stejně vyměnit celá ta barevná kazeta s inkoustama. - Černá je zvlášť snad u všech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
5.10.10 14:24

ahoj, máme taky canon pixma, kombinaci tisk, kopírka a scanner a přijde mi super - stála na mall.cz jen 1000 kč v nějaké akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
5.10.10 14:56
nozu píše:
tak to fakt koukněte na tu inkoustovku Canon. ještě jsem se šla podívat přímo na typ - máme MP 540. Manžel to vybíral podle výsledků testů a vyšla hodně dobře v hodnocení (časopis CHIP). teď už dělají vyšší verze. a pořizovací cena byla myslím tak 2000,–. je to klasicky tiskárna, scanner, kopírka. fakt jsme s ní hodně spokojení.

a v té se mění barvy po jedné nebo v té celé kazetě-všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21530
6.10.10 10:47

mění se po jedné. jsou tam samostatné zásobníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
6.10.10 10:49

U nás se tiskne nárazově, takže máme laser a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
6.10.10 10:59

a nemáte někdo zkušenost nebo možnost srovnání do jaké tiskárny vyjdou barvy levněji??myslím tím že třeba do leaserové jsou dražší ale zase déle vydrží nebo je to blbost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
6.10.10 11:01

To se obávám, že se asi takhle nedá srovnat. Leda že by někdo dělal testy ve srovnatelný kvalitě, což asi moc nejde. Někde jsem kdysi četla, že pro běžný tisk fotek, obrázků a černých testů vyjde líp laser. My jsme šli do OKI a tuším, že tam byla i cena za A4, ale to se fakt hodně špatně odhaduje, protože většinou asi tiskneš míň barvy. Já to beru takhle, tonery dokupuju jednou za 2 až 3 roky a to na ní tiskne i muž věci pracovní a faktury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
6.10.10 11:08

Celkem zajímavý informace k tématu jsou třeba na
 http://www.poradte.cz/…inkoust.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...