Prohibice - vtipy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
20.9.12 14:17
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
20.9.12 14:21

Miluju černý humor, bez něj bych se asi v práci zcvokla takže proč ne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.9.12 14:25

Vtipy jsou super, osudy těch lidí už méně. Ale nakonec, víme to už skoro dva týdny a lidi budou chlastat dál. Tohle už není sranda jako nahrazení rajčat v kečupu jablky. Holt když se bez pití neobejdou, musí počítat s rizikem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
20.9.12 14:29

Černej humor miluju. Takže taky jeden:

Pane vrchní, dám si punč.
Nemáme.
Tak aspoň panč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
20.9.12 14:33

Češi vytahují černý humor vždy i v těch nejkrizovjších situacích, snad všichni pamtujeme na vtipy, které vzniky při povodních, ne?

Jinak já jsem našla tento:
http://www.mimibazar.cz/vtip.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
20.9.12 14:36

Ja zatim slysela jen tento…trochu slabsi!:
Varovani vlade:
Pokud bude prohibice trvat dele, spousta obcanu stihne vystrizlivet a uvidi, co je to tu za bordel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
20.9.12 14:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
20.9.12 14:39

Dalsi vtipy prisly i pri vlakovem nestesti, kdy na vlak spadl most…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
20.9.12 14:41
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec:
@nepřihl. hana20:00 píše:
Jj, šíří se mj. mejlem:# Češi, pijte rychle, už se stmívá. # # Likérka Drak má nové logo. Drak - vytře ti zrak. # # Kdo chce rum pít, hůl si vždycky najde. # # Víte, jak se chlastá poslední dobou na Moravě? Od nevidím do nevidím. # # Víte, co mají společného havířovský alkoholik a ostříž? Teď už nic. # # TV Prima oznámila, že díky zvýšenému zájmu soutěžících se bude příští díl # pořadu Rande naslepo vysílat z Havířova. # # Hokejový klub HC Havířov dostane kvůli současné metanolové krizi v kádru # nové posily. K týmu se připojí brankář Tomáš Vokoun a útočník Petr Koukal. # Klub také dostane dotaci, kterou mu již před časem přislíbil poslanec za # ODS Jan Vidím. # # V České republice prudce klesá spotřeba tvrdého alkoholu. Podle vyjádření # prodejců jsou spotřebitelé pitím alkoholu již otrávení. # # „Nebojte se, to jenom vypadly pojistky,“ řekl hostinský. # # Dívají se dva chlapi na televizi na zápas české fotbalové reprezentace a # jeden říká druhému: „Tak na tohle se dívat nebudu. Dáš si panáka?“ # # Peníze vybrané v charitativní sbírce na pomoc lidem zasaženým otravou byly # zpronevěřeny. Podle své výpovědi z nich postižení neviděli ani korunu. # # Na Moravě se opět píší dějiny. Zrovna ji návštívili novodobí # věrozvěsti:Methyl a Pančoděj.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
20.9.12 14:45

Holky, myslím, že černý humor prostě patří k české nátuře, smějeme se i tomu, čemu by se nikde jinde nesmáli. Nikdo se přeci nesměje cizímu neštěstí, ale té situaci. ;). Mimochodem, asi jsem měla vloni nějaký vhled do budoucnosti, neboť v TV se bavili o černém trhu s alkoholem a já jsem řekla…no, jestli to takhle půjde dál, tak tady za chvíli bude půlku lidí otrávená nebo slepá :oops: :roll: .Hm, a je to tady :zed:

• Citovat
  • Upravit
2292
20.9.12 14:51
@ynax píše: Češi vytahují černý humor vždy i v těch nejkrizovjších situacích, snad všichni pamtujeme na vtipy, které vzniky při povodních, ne?Jinak já jsem našla tento:
http://www.mimibazar.cz/vtip.php?…

při povodních se mi nejvíc líbilo: vylov si svého pražáka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
20.9.12 14:54

@katule9 No, nebo „Prodám chatu, pro zájemce k vidění v 15:05 v Kamýku, v 16:30 u Karlova mostu, 18:00 v Mělníku, zn. s plovoucí podlahou“ :roll: ;)

• Citovat
  • Upravit
31287
20.9.12 14:55

Jo, sranda musí bejt i kdyby na chleba nebylo…já jsem docela cynik a černý humor mám ráda…
za mě je nejlepší
V České republice prudce klesá spotřeba tvrdého alkoholu. Podle vyjádření prodejců jsou spotřebitelé pitím alkoholu již otrávení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
20.9.12 14:56
@yum-yum26 píše:
@katule9 No, nebo „Prodám chatu, pro zájemce k vidění v 15:05 v Kamýku, v 16:30 u Karlova mostu, 18:00 v Mělníku, zn. s plovoucí podlahou“ :roll: ;)

jo, ten byl výbornej :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
20.9.12 15:00

@Mar__tanka1983 No, to doufám, že jsou „otrávení“, protože i kdyby se tisíckrát zopakovalo nepijte to, tak to stejně určití lidé pít budou :zed:.Mně to připomíná Obecnou školu (neolizujte zábradlí před školou) :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová