Jak se posílá fax?

9994
18.9.12 09:34

Jak se posílá fax?

Holčinky, potřebuji rychlou radu, jak pošlu fax? Vůbec ho v práci nepoužívám a šéf je v čudu. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
18.9.12 09:40

Vložíš dokument na průtahové pole „ksichtem dolů“ (pokud to není francouzský typ - Francouzi mají všechno naopak…), zvedneš sluchátko a vytočíš číslo přijímajícího faxu. Pokud se ti ozve vyčkávací tón a potom takové protivné pískání (a na displeji se objeví „on line“), tak zmáčkneš tlačítko „start“. Pokud posíláš víc stránek, tak je vkládáš postupně (při hromadném vložení se rády zaseknou).
Pokud posíláš faxz počítače, tak to pošleš jakoby „na tiskárnu“, ale ve volbě „tisk“ si nastavíš faxové zařízení. (Aspoň já to tak mám :oops: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
18.9.12 09:43

@Jura007 Dík! A ksichtem dolů a tiskem dopředu nebo obráceně? a talčítko start je ten kosočtverec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
18.9.12 10:00

Tak už je snad posláno ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
18.9.12 10:00

Je jedno, jestli to půjde popředu nebo obráceně, hold si ten člověk na druhé straně ten papír obrátí vzhůru nohama :-D Start bývá zelený kosočtverec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
18.9.12 10:18

@Gina Dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
18.9.12 10:32

Kurnik a ze zrovna JA mam problem sehnat praci! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
18.9.12 10:37

Pro obveseleni dam jeden zazitek z byvale prace. Pokouseli jsem se dofaxovat na Ukrajinu. Stale spatny signal, spojeni se nedarilo. Pak mi to tam konecne nekdo vzal a ja vyzadovala, aby mi dali faxovy signal. Stale se nedarilo. Po asi sestem pokusu, kdy to osoba misto spusteni faxu polozila, jsem se znacne nastvala a ptam se osoby na druhem konci: „I vy znájetě što éto fax?“ na druhé straně se ozvalo „Nět!“ :mrgreen:
Ja jsem šla do kolen a zamumlala „No jo, já jsem si to myslela…“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.9.12 11:24

@74paja No, měl jsem cosi podobného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
18.9.12 12:12
@74paja píše:
Kurnik a ze zrovna JA mam problem sehnat praci! :lol:

No, moje práce rozhodně není o faxu ;) Tak nevím, jestli jsem svou otázkou nějak urazila tvé ambice, či co :think: Každopádně ti přeju najít práci, kde nenarazíš na něco, co neznáš, protože to v 99% případů nepotřebuješ, aby se nemusel nikdo divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
18.9.12 13:46

@Paoloska A jake je teda tvoje pracovni zarazeni mi aspon prozrad… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
18.9.12 13:50

@74paja Prodavačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
18.9.12 14:25

@Paoloska Ja jsem se te rozhodne neminila nejak dotknout. Ja to sem psala jen pro odhlehceni. :kytka: Problem uz byl vyresen a uspesne zvladnut, tak co. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová