Bez dětí neodídem

Anonymní
17.9.12 16:32

bez deti neodidem

Hezký den, náhodou jsem se dostala na tento článek a opravdu mě to rozbrečelo. Myslím, že by se tento případ měl dál rozvést k veřejnosti, třeba to mamince pomůže aby syny dostala zpátky, moc bych jí to přála.
Odkaz : http://udalosti.noviny.sk/…eodidem.html

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4316
17.9.12 16:44

Upřímně tohle je zase téma, asi nejsem tak přecitlivělá, se mnou to nic nedělá 8o .Kde je pravda se stejně nedozvíme, ale tomu, že tam bylo vše v naprostém pořádku nevěřím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
17.9.12 16:48

Už tady je stejná diskuze. Taky nevěřím, že by jen tak vlítla sociálka do normální fungující rodiny a začala odebírat děti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
338
17.9.12 16:53

Otresny pripad jak z hororu. Co tomu odebrani deti predchazelo??? na jakem zaklade jim je vzali?? (neznam podrobnosti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.9.12 16:53

Ježiš-repete :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
17.9.12 16:54

@sophinka že je to divné, já ať nad tím přemýšlím jak přemýšlím, prostě mi to hlava nebere. Ono to zas tak neposkvrněné nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
17.9.12 16:56

A je tam nekde receno kvuli cemu to bylo neco se mluvi jenom o tom odebrani a o duvodech se mlci? taky vubec nechapu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.9.12 16:58
@LenousIT píše:
Otresny pripad jak z hororu. Co tomu odebrani deti predchazelo??? na jakem zaklade jim je vzali?? (neznam podrobnosti)

určitě pádnej důvod, protože o připadu se musí mlčet zatím. Co jsem pochopila tak prosáklo, že podezdření o zneužívání, jeden syn problémy s pindíkem.

Jak jsem psala. Socialka jen tak děti neodebírá-spíš naopak. Že tomu z komunity nikdo nevěří? Noa? Kolikrát nevěříme ani vlastním očím, tak proč ženě u které nevíme co se dělo doma :|,nic pěkného asi ne, když vzali děti všechny.

A už vůbec nechápu, jak by jsme jim dalo pomoct 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.9.12 17:00

Co jsem cetla, tak matka sla s klukem, tehdy dvouletym, k pediatrovi, protoze mel nejak zarudly genitalie. Zapareny, nebo buhvico. Lekari se to ale nezdalo, vyjadril se, ze to vypada, jako by byl zneuzity a nahlasil to. Obe deti okamzite odebrala SS a dala na prechodnou dobu jinam. Opatrovateli se to ale taky nezdalo, sel s klukem k jinymu lekari a ten nic zavadnyho neshledal. Nicmene, deti byly jednou odebrane a od te doby se to vlece. Neni to prvni pripad a asi ani posledni, bohuzel. Na mne z toho jde docela des. A dost mne taky desi ty reakce tady, ono je lepsi si o tom neco zjistit, tahle masinerie muze semlit kohokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
17.9.12 17:00

@LenousIT prý měli podezření na sexuální zneužívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.9.12 17:01
@LenousIT píše:
A je tam nekde receno kvuli cemu to bylo neco se mluvi jenom o tom odebrani a o duvodech se mlci? taky vubec nechapu… :think:

O duvodech se vubec nemlci, je to nekolikrat rozepsane, cely ten proces, staci hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
17.9.12 17:13

@wildcherry @Bobsh @asha jo aha, diky, pardon, nejak jsem to prehledla, tak aspon uz to vim. No duvod je to urcite padny. A co se tam delo doopravdy stejne nikdo z nas neodhali, na to jsou tam prave ti vysetrovatele, ze..( a jesli to takto uzavreli tak predpokladam ze na neco dosli..?) Fakt tezko soudit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.9.12 17:17

Přesně tak, doma jsme s něma neseděli…Ale toto už tu bylo xkrát…většinou z toho nevyšlo nic dobrého.

A já opravdu četla, že se musí mlčet. Dohledat se dí kde co. hlavně spekulace jako tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.9.12 17:17
@LenousIT píše:
@wildcherry @Bobsh @asha jo aha, diky, pardon, nejak jsem to prehledla, tak aspon uz to vim. No duvod je to urcite padny. A co se tam delo doopravdy stejne nikdo z nas neodhali, na to jsou tam prave ti vysetrovatele, ze..( a jesli to takto uzavreli tak predpokladam ze na neco dosli..?) Fakt tezko soudit.. :nevim:

No ja si o tom systemu ted neco precetla a je to fakt docela desivy. Doporucuju! Nedosli na nic. Manzel byl zprosten obvineni, nic se neprokazalo, jeste, kdyz bylo vysetrovani v behu, doporucili ty matce, aby se rozvedla, ze ji pak deti vrati. Manzelstvi se ji stejne rozpadalo, rozvedla se…a nic se nestalo.
Docela dost by mne zajimalo, jak s timhle pristupem obhajite fakt, ze dite (deti) odebrane na zaklade podezreni z pohlavniho zneuzivani nebylo vraceno matce po rozvodu. A ani pote, co bylo podezreni vyvracene. :nevim: Neco tu fakt smrdi a tou rodinou to nebude. :nevim:

Na techto pripadech se zivi cela rada lidi, nehlede na to, ze adopce je velky byznys, k adopci neni treba souhlasu rodicu a podobne. Sami urednici v GB se vyjadrili, ze system je spatny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
17.9.12 17:21

@asha pořád ale nikdo neřekl -ve dvou diskuzích, jak bychom my tady mohly pomoci :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová